Skorpionen 23.10 – 21.11

SKORPIONEN 24 oktober – 22 november

VAMP I GRÅTT
Vattentecken, styrs av planeterna Mars och Pluto.
Vem vet bättre hur man lever livet? Vem visar en sådan intensiv passion och ett sådant starkt ha-begär? Skorpionens bett är inte alltid dödande, det gör dig bara hungrig på så mycket mer!
Kvinnan i Skorpionen är farligt sexig, mystisk, magnetisk och maktgalen. Hon kontrollerar och konspirerar men kompromissar aldrig!
Säger: JAG GLÖMMER ALDRIG, HÄMNDEN ÄR LJUV!

KARAKTÄR:
Finurlig, listig, rörlig, oberäknelig, övertalande, handelskraftig och uppslagsrik. Hon är mycket bestämd i sina syumpatier och antipatier, hemlighetsfull med sitt privatliv. Hennes känslor är särskilt starka om hon är född i periodens sista del.
Skorpionen är en av de oförsonliga motsatsernas människotyp; löjligt småsnål men samtidigt överdådigt slösande och benägen för lyx; fascinerande men också skräckinjagande; trofast och pålöitlig ibland men lika ofta lömsk, lidelsefullt avundsjuk och bedräglig!
Viljan är glashård, fast och ståndaktig. Till karaktären är hon lättsårad, stridslysten, råbarkad, människoskygg, förtegen och trotsig. Hon omger sig alltid med hemlighetsfullhet, är lidelsefull och vill obetingat driva igenom sin personlighet. Hon är en driftmänniska med krafter på djupet, kretsande kring död och återuppståndelse. Den negativa Skorpiontypen är lättretad och oerhört långsint och hämndlysten, glömmer aldrig en oförrätt, är misstrogen mot alla, kompromisslös, svartsjuk till vanvettets gräns, en aggressiv skurk, inpiskat slug, hård och hämningslös.
Historiens största helgon och förbrytare har ofta varit Skorpioner. En Skorpion ger aldrig vika, låter sig aldrig övertalas och kan gå över lik!

INTELLEKT
En intelligent reflekterande människa, med stort intresse för vetenskaplig sysselsättning, vill riva ner allt och bygga upp nytt, men ogillar noggrann planering. Hon är analytisk till sin läggning, har en kritisk observationsförmåga, är driftsmässigt produktiv och pådrivande, oslagbar i sin intellektuella isglöd med förmåga att snabbt regenereras efter varje nederlag.

Metall: järn
Färg: rökgrått med en touche av guld, karmosinröd
Ädelsten: granat, topas
Smycken: guld, gärna armband och halsband i form av gracila ormar
Favoritblommor: anemon, tistel, kaprifol, belladonna, krysantemum
Favoritlektyr: äventyrsskildringar
Favoritmusik: pop
Parfym: mysk i alla former, magnolia, eucalyptus
Lyckodag: tisdag
Lyckotal 8
Romantiska möten: i ett gym efter stängningsdags, eller i sanddynerna i soluppgången
Erogena zoner: på baksidan av benet
Mest framträdande: utmanande sexiga ögon och en vältrimmad stjärt
Det bästa och det sämsta: Den sluga Skorpionen smickrar sina intet ont anande fiender med en mjuk charm, endast för att snärja dem på ett brutalt vis

EN INTELLIGENT DIVA
Skropionen är alltid begåvad. Oftast är Skorpionen överintelligent dessutom. Talangerna kan ligga åt skådespeleri, språk, konst – ja, ungefär vad som helst utom matematik, det är ytterst sällsynt hos Skorpioner!
Problemet är att hon ofta lämnar skolan med urusla betyg. Hon har nämligen ingen studiedisciplin och ont om tålamod. Passionens eget tecken kommer lätt på kant med andra, och här hittar man excentriker och divor. Tyvärr är det därför ganska vanligt att dina talanger inte kommer till användning.
För att du skall kunna arbeta bra, krävs två saker. Antingen kan du ha ett vanligt 8-16-jobb. Eller så kan du ha ett arbete som motsvarar din talang – och bli Dramatens mest svårregisserade skådespelare eller universitetets besynnerligaste professor!
Vad gäller arbetskamrater brukar de snarast bli dina ovänner. Du har charm och attraherar, men kan vara alltför svår att leva med. Det händer alltid mycket omkring dig och är man din vän får man räkna med en och annan känslomässig snyting. Du är trots din dramatiska och känsliga personlighet praktisk, och du kan fungera som chef om du kommer ihåg att inte överreagera.
Yrken där Skorpioner trivs:
Skådespelare
Regissör
Poet
Musiker
Sångare
Dirigent
Författare
DJ
Alla massmediayrken
Språkvetare
Forskare

EKONOMI
Blir nästan alltid förmögen men först närmare medelåldern, då hennes ställning stadgats. Hyser stor kärlek till det materiella och är besatt av ägandets glädje. Har alltid talang för att tjäna pengar och gör det också enkelt.

SÄTT ATT VARA
Hon har en sällsynt stor utstrålning som dock sällan är inriktad på något gott, hon kan förleda sin omgivning till dom grövsta brott. Hon är en ”intressant” människa, en ormtjusarnatur, ofta oemotståndlig som frestaren i Paradiset och oförbrännelig som sin symbol fågel Fenix som förbränner sig själv men återföds ur sin egen aska

KROPP OCH HÄLSA
Din kropp:
Skorpionen har inga typiska kroppsdrag. Däremot är ögonen ett kännetecken. De är för det mesta mörka och blicken är intensiv och förtrollande. Håret är ofta mörkt.

Bästa träningen:
Skorpionen är mycket tävlingsinriktad och behöver hård träning för att hålla sig i trim. Tennis, squash och tuff styrketräning är suveräna för den lätt aggressiva Skorpionflickan

EN FRISK KROPP SOM KRÄVER MYCKET KÄRLEK
Underlivet är Skorpionens svaga punkt. Hon får ofta urinvägsinfektioner. Kvinnor får slidkatarr,män prostatabesvär.
Hennes passionerade kärlek till god, och ofta onyttig mat kan orsaka problem med tarmen. Det börjar med förstoppning och blir lätt till hemorrojder. Mer fibrer i maten är vad hon behöver för att få bukt med sina besvär.
Eftersom Skorpionen är en känslomänniska med starka drifter, är sex en viktig del av hennes liv och hälsa. Ett illa fungerande kärleksliv bryter ner henne både psykiskt och fysiskt.
De kan också vara fruktansvärt svartsjuka och misstänksamma, något som lätt leder till magsår och katarrer. Annars har Skorpionen en robust kropp och stark motståndskraft mot sjukdomar. Ett extra tillskott av E-vitamin kan dock behövas ibland.

VIKTEN
Passionens eget tecken, Skorpionen, gör allt med inlevelse. Hon äter gärna egendomlig, exotisk mat. Hon älskar att äta ute, gärna på restauranger med mörk, mysig miljö. Skorpionen brukar ha former, men inte övervikt. Får hon det är det oftast pga för mycket uteliv och för mycket alkohol. Hon älskar att njuta av livet – om det bjuds!
Skorpionen är fåfäng och blir ofta missnöjd med sitt utseende helt i onödan. Vad hon främst behöver är ett motionsprogram som rättar till formerna, slankar midjan, plattar magen osv.
Skorpionen är sällan sportig men har inget emot att röra lite på sig för figurens skull. Är det så att det finns några kilon för mycket, mår hon bra av vätska, vatten t.ex. Och ingen alkohol!
Dessutom bör hpn hålla sig till en saltfattig kost. Några dagars fasta kan vara nyttigt. Skorpionen trivs med intensiva metoder. Ibland kan hon få en helt felaktig självuppfattning och det kan sluta i självsvält. Det är därför riskabelt att råda henne att banta.

EROTIK:
Hon:
Den som ger sig in i sexlekar med Skorpionen får leken tåla. Hennes experimentlusta känner nästan inga gränser.
Missionärsställningen med släckt lampa får henne att gäspa.
När hon är på humör kan hon driva sina älskare till extas. Om hon däremot tappar lusten blir hon kall som en isbit. Och den man som ratar en Skorpion-kvinna kan räkna med en hämnd av det mer raffinerade slaget.
Hon låter sig inte behandlas som en slit-och-släng-vara.
Passar bäst ihop med Skorpioner, Kräftor och Fiskar

Han:
En mycket hängiven älskare som inte vill förlora kontrollen över vad som sker. Hans sexualitet kan gränsa till det aggressiva och attribut som läder och kedjor är honom inte främmande.
Skorpionen tål inte att bli avvisad, vilket gör att det kan vara svårare att bryta med honom än med andra.
En kvinnlig Skorpion, Kräfta eller Fisk som söker efter sexuell extas av det mer ovanliga slaget kan hitta sin drömman i Skorpionens tecken.

SEX
Kvinnan
Hon skulle kunna skriva en bok om hur man ska gå, tala och se ut – för att fånga en man. Hon är född för att tillfredsställa sina kroppsliga lustar. Endast få män kan motstå passionen i hennes röst och ögon. Utan att säga ett ord kan hon stava till sex på alla kända mänskliga språk.
När hon möter en attraktiv man vet hon precis hur hon ska få honom att följa henne, och snart är han alltför exalterad för att lägga märke till någon annan kvinna. Han bör få rådet att kapitulera, det blir ingen match – närmast en oemotståndig kraft mot ett rörligt föremål. Även om hon inte är snygg fäster hon sina stora hypnotiska ögon på honom. Han kommer att förstå precis hur en stackars hare känner sig när han hypnotiseras av en kobra.
Vart hon än ska, vill hon åka första klass, och det är bäst att betala och le. Om du blir lite chockad av hennes sätt att hantera pengar, visa det inte, annars riskerar både du och dina pengar att bli bortglömda.
Hon har energi för flera. Hon gillar att jobba och spela högt. Det går ofta till överdrift, vilket kan bli fascinerande men också utmattande. Du blir aldrig uttråkad, men du kan komma att längta efter ett lite lugnare liv.
Hon tar kärleken på allvar. Liksom den manliga skorpionen är hon sina lustars slav. Men det behöver inte alltid relatera till sex, hennes passion för livet existerar även utan någon man.
Detta gör henne oemotståndig för män som önskar tämja henne o göra henne beroende av dem.
Även när dom lyckas når dom inte fram till hennes gömda sensualitet.
I sovrummet är hon krävande o svår att tillfredsställa för vilken man som helst.
Hon har inget tålamod mot den som inte lever upp till hennes förväntningar, men å andra sidan kan hon göra underverk med en psykologiskt impotent man. Hon tycker inte det är något konstigt med det, hon gör ju det bara för att han skall kunna uppfylla hennes sexuella önskemål.
Hon är begåvad o har en otrolig intuition. Hon är överkritisk o tar god tid på sig innan hon införlivar någon ny person i sitt liv.
Hon ser djupt in i andras hemligheter, medan hon behåller mystiken kring henne själv.Det är inte alltid hon avslöjar sitt innersta väsen till sina män.
Hon är otroligt envis, och vill alltid ha sin vilja igenom. Hon har också det tålamod som krävs för att få som hon vill till sist. Alla drag är noga inplanerade. Det krävs ett enormt psyke för att kunna sätta sig upp emot henne, för hon vet vad hon vill o gör allt för att nå dit.
Varning: Hennes intensiva känsliga natur kan om hon blir frustrerad, göra henne hämndlysten och destruktiv. Om hon sviks, blir hon en farlig fiende. Hon har inga skrupler för att söka hämnd på någon som inte varit värd hennes förtroende. Hon vill inte bara straffa denne utan också öppet såra o kränka och degradera honom.
Svartsjuka är hennes värsta karaktärsfel. Hon förväntar sig total hängivenhet av sin älskare. Hon hittar intriger o rivaler där det inte finns några.
Om hon är på en fest och hennes kavaljer tillbringar några minuter pratande med en attraktiv kvinna, bestämmer hon sig för att han försöker stämma träff med denne. Och då agerar hon direkt. Och hon är inte typen som står stilla bredvid i ett hörn o låtsas vara en golvlampa. Hon får ett högljutt raseriutbrott.
Hon föraktar svaghet eller såna som inte klarar pressen. För dem har hon ingen sympati. Om det finns en öppning i ditt försvar så hittar hon den svaga punkten.
I bästa fall behandlar hon sin älskare furstligt. Men när hennes humör svänger, och det gör den, då är hon inte nådig. Hennes gräl är alltid högljudda. Om ni inte blivit sams innan ni skiljs åt, ring henne inte nästa dag som om ingenting hänt. Då kommer det att låta som om du pratade med en totalt främmande människa på en knastrande telefonlinje.
En sak kan du vara säker på. Hon är mycket kärleksfull, känslosam o lojal mot dem hon älskar. Hon kan göra stora uppoffringar för dem hon bryr sig om. Om en man möter henne på halva väen, blir hon hans för alltid.
Skorpionkvinnor blir lojala älskarinnor som försvarar dig öppet, strider för dig villkorslöst och bryr sig inte om vad grannarna säger.
Äktenskap? Som du nog redan förstått kan det vara himmel eller helvete. Det finns ingen medelväg. Kom ihåg att detta är det mest extrema av alla zokiakens tecken. Hon är en underbar kvinna. Svaga hjärtan bör hållas sig långt borta.

SKORPIONKVINNANS SEXLIV
En lång natt framför er, killar!
Hon kan börja med att viska obscena ord i ditt öra. Bara att tala om sex får henne att närma sig orgasm. Det är hon som yrkat på den extrastora vattensängen eller den runda sängen utan huvud- och fotändar.Hon är mycket aktiv i sängen. Hon kommer att göra allt för att göra natten oförglömlig.
Hon är en sökare som ständigt experimenterar. Hur erfaren du än är i kärlekens lekar, kommer du att bli förvånad. Hon vill att du ska njuta lika mycket som hon själv gör, o agerar med en extatisk intensitet. Hon är zodiakens sexigaste tecken.
Erotisk o krävande kräver hon en partner av samma kaliber.Men en klassisk framtoning passar henne inte, hon går helt på intuitionen. Ingen bok kan någonsin övertyga henne om att sex bara är ett system av yoga-övningar. Hon skulle hellre gå till sängs med en dålig älskare än med en bra bok.
Hon är en potenshöjare för varje mans ego. När hon är fysiskt upphetsad visar hon det och väcker därmed också hans passion. Hon vill älska länge o har förmåga att förtränga sina egna önskningar för att se till att partnern också håller ut länge. För hon vet att erotik inte bara består av bara det fysiska i akten. Varje detalj är viktig, och det talar hon också om för honom.
Förvänta dig att hon klär sig i något raffset eller fransk behå utan kupor och med ett svart läderskärp.
En skorpionkvinna kan se ut som en riktig dam utanpå, men i sovrummet uppträder hon som en övergiven hora. När hon är intresserad av en man tar hon aldrig emot ett nej.
Under kärleksakten vill hon kontrollera sin egen orgasm, och hon gör vad som helst för att hennes älskare också ska hålla ut. Att använda ”nervdödare” på penisspetsen för att inte ejakulera för snabbt är vanligt bland skorpionkvinnor.
Jag har mött många som använder dildos av olika slag, liksom parfyrmerade oljor, smaksatta geleer och vibratorer.
När en skorpionkvinna blivit upphetsad är problemet att få henne att sluta. Hon vill ha mer än du kan leverera, och hittar sätt att få dig att ge mer. Skorpionkvinnan dominerar över sin älskare.
Behovet att dominera yppar sig ibland i lesbiska metoder även med en manlig partner. Många gillar att ta på sig en attrapp o ”våldta” sin älskare.

HUR FÖRFÖR DU DEN MANLIGE SKORPIONEN?
KÄNSLIG FÖR EROTISKA SIGNALER
Skorpionen är passionerad till sin natur. Erotik, dramatik, och drifter är hela hans väsen. Exakt vad han tänder på varierar, men erotisk utstrålning är aldrig fel. Försök dock aldrig tända honom genom att flirta med andra – han är vansinnigt svartsjuk och det ställer bara till elände.
Välj en mörk, fuktig parfym och gärna utmanande kläder som spetslinne eller djupt urringad body. Måla dig gärna kraftigt, med betonade ögon, rouge och rött läppstift, men undvik klet – han hatar klet! Skorpionen reagerar starkt på alla sexuella signaler från hastiga ögonkast till slitsad kjol.
Du fångar honom bäst genom outtalade löften om erotik. Men ju mer erfaren han är, desto mer väntar han sig – och han är en usel förlorare. Reta honom inte, och ge dig inte in i någonting med honom utan att tänka dig för. Hanterar man honom på rätt sätt är han dock lojal och sensuell – ett riktigt fynd.
Hans främsta erotiska zon är könsorganen som spelar större roll för Skorpionen än för något annat tecken. Han älskar sina intimare delar, är stolt över dom, och rädd om dem

BARNEN
Blir i regel många och hon älskar dem för att hon älskar sig själv och ser sig själv i barnen. Beskyddarinstinkten är oerhört stark när det gäller de närmaste!

ANFÖRVANTER
Saknar i regel betydelse för Skorpionen, starka slitningar är ganska vanliga.

VÄNNER
Dessa finner sig dominerade, förledda och kan av Skorpionens starka personliga utstrålning drivas till vad som helst. Men om hon lyckas behålla en verklig vän så blir denne livet ut hennes bäste försvarrare. En av hennes vänner kommer att allvarligt skada hennes ställning eller kärleksförhållande. Fienderna är talrika och skapas genom hennes svartsjuka, avund och småsinne.

PRESENTER?
Skorpionen är passionerad, intensiv, mystisk och känslig. En lämplig present vore en dagbok om hon nu inte redan har en på nätet…
Hon tycker om att få en kikare, ett teleskop eller kanske ett tjuvlarm. Hon älskar också väggdekorationer av olika slag, gärna från främmande länder och kulturer. Böcker med sådana ämnen passar också bra.