Absolut sista för säsongen!

paraply

Idag behöver man ett paraply, är man två och nykära kan man välja ett dubbelparaply (vinkvink dottern min :lol: ) så får man gå nära…

Själv har jag inte stuckit ut näsan utanför dörren idag. Valde helt rätt dag för tvättstugan ;-) så jyckarna är i Karlstad och jobbar idag :mrgreen:

blinkisidrivorna1

Nu har jag fotat de absolut sista bilderna på vinterns snö, kommer det mer så blundar jag!
Men min lilla go-fis såg ju så rolig ut då hon prompt skulle ut i drivorna

blinkisidrivorna2

fast det ingen skare fanns att gå på!

lerighund

Riktigt såhär illa hoppas jag det inte blir men jag dammsuger säkert upp ett kilo grus om dagen nu, det bara rosslar till i röret!

Det har blivit riktigt dåligt med motion på sistone, saknar mina långpromenader, hoppas det blir bättre väder och väglag snart.

gym

Förr behövde kvinnfolket minsann ingen gymträning…

0

12 Comments:

 1. Hej! Vilka härliga bilder du visar! Träningsbilderna är toppen! Ha det bra,

 2. oj så grönt och fint det var här inne….och jaa fy vilken tråkig dag det var idag

 3. Kul med korta ben i blötsnön ,här regnar all snö bort på en gång nu .Kul med dubbelparaply också .Ja du den sista bilden säger allt om dagens samhälle ,kram Nette

 4. Ny design! Härligt med det solljusa och den lilla nyckelpigan. Och sedan skriver du om regn och snö…… Jaha ja ;)

  Men det är klart – är det nu som det är så får man ju skriva om det. Och det är härligt att se hur våra små fyrbeningar älskar snön. Tänk dig själv att gå med snö upp till näsan – och vifta på svansen! Det du :)

  Ha det gott i Pörtet och så hoppas jag det snart blir riktigt fint vårväder hos dig också så att du kommer ut på dina promenader igen.

 5. Smutsiga vovven var ju kul! När den inte ens egen.
  Och damerna och stretchingen var riktigt bra!
  Agneta kram

 6. kom på en sak då jag läste din kommentar hos mej, om du följer med maken till Karlstad någon gång så hör av dej så kan du ju hänge med ut i våra skogar på stolpjakten vore ju jättekul, bor du i Värmland? kramen å fina bilder men blä vad snö du har kvar men lilla fina vovven verkar gillat:)

 7. Härliga bilder på Blinka! Man ska aldrig säga aldrig. ;-) Men här tar det bra på snön nu och ett säkert vårtecken är när det börjar bubbla i våra avloppsrör då det är så mättat på vatten i filtreringen så det knappt vill rinna ut något…
  Kram.

 8. Här har det blivit vårfint på din blogg. Det kanske hjälper till att bli av med den sista snön, men Blinka ser ju ut att trivas som fisken i vatten. Hos oss är äntligen allt borta utom några enstaka små snöhögar där solen inte nått fram. Men med alla dessa plusgrader som även blir kvar på kvällen, så är de nog borta snart?

  Kram, kram!<3

 9. Vilket fint paraply o så tror jag läst något romantiskt o vackert mellan raderna :razz:
  Nu är äntligen våren kommen o de är varm ute. Vi har stängt av värmen inne nu, så skönt. Snön är borta UTOM framför vår lada:) skuggigt o drivigt efter blåsten. Men snart så:)
  Hoppas du snart kommer ut på dina promenader.

  Kramiz

 10. Vårligt och fint här hos dig… men oj så mycket snö fortfarande! Hon ser ut att gilla snön din lilla fina hund :)
  Oj… skulle inte vilja ta hand om den härliga bulldoggen… men den ser faktiskt lycklig ut där i lervällingen – det ser ut som att den skrattar :)
  Bra jämförelse där – 1913 – 2013… tiderna förändras…
  Ha det gott!

 11. Oj, har du varit här och tagit kort på Triss i lervällingen :???: , så där skulle hon kunna göra om hon fick chansen.
  Vad fin du blev med kortklippta håret :smile:
  Vi får väl se om det blir fler bilder på snön eller inte, den smälter i.a.f. i rasande fart nu i värmen.
  Kramen

Kommentera