Tvillingarna 21.5 – 21.6

TVILLINGARNA 22 maj – 21 juni

LIVSBEJAKANDE I STARKA FÄRGER
Lufttecken, styrs av planeten Merkurius
Tänk vad trist livet vore utan Tvillingarna. Här är det snabba ryck. Tvillingen sitter inte där du sätter henne. Hon är ombytlig, rolig och retsam och bjuder ständigt pånya överraskningar. Med en Tvilling kan du aldrig ha tråkigt.
Säger: LIVET ÄR KORT!
Färg: alla tänkbara i en enda härlig röra! Gärna blått och gult
Metall: kvicksilver
Ädelsten: safir och beryll, pärla
Smycken: en förkärlek för stora, roliga örhängen
Parfym: blommiga dofter med en aning sötma, t.ex gardenia, jasmin och hyacint
Favoritblomma: ringblomma och smultronblom, ros
Favoritlektyr: äventyrsskildringar och biografier
Favoritmusik: pop och marscher
Lyckodag: Onsdag
Lyckotal 5
Romantiska möten: I ett gammalt anrikt slott eller i en husbåt, gungande av tidvattnet!
Erogena zoner: bakom öronen
Mest framträdande: sexig röst och ett glatt klingande skratt
Det bästa och det sämsta:
Människor samlas runt dig för att höra på vad jus du har att säga, men varför måste du byta åsikter, filosofier och älskare lika ofta som andra byter skjortor?

KARAKTÄR
Ärlig, uppriktig och nobel med stort skarpsinne och utpräglad uppfinninsrikedom. Anpassningsduglig och mångsidig med risk för att splittra sig. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och stor entusiasm inför din egen förmåga. Du är munter och glad, alltid inspirerande, mycket nyfiken och har en osläcklig kunskapstörst och samlar kunskaper från de mest skilda områdena. Du är snar till vrede, men lika snar att bli snäll igen och aldrig långsint.
Du är mycket flink och ofta händig. Kunskaperna går ofta mer på bredden än på djupet, men de löser snabbt och lätt problem. Du är oerhört övertygande och en utmärkt medlare i tvister. Du har en otrolig energi och arbetsvilja men blir lätt orolig.

INTELLEKT
Du har ett skarpt intellekt, alltid lättrörligt med snilleblixtar. Du är en stor fantasibegåvning som är mer sprudlande och briljant än direkt omdömesgill. Du håller dig välinformerad om alla nyheter och framsteg.

BRA PÅ ATT TA SNABBA – MEN INTE ALLTID RÄTTA – BESLUT
Du har en begåvning för språk och kommunikation, du är snabbtänkt och idérik. Du är också duktig på att tjäna pengar men ganska dålig på att hålla i dem!
Tvillingen är ofta lat – men det är sällan den sidan visas upp på jobbet – det är mer i hemmet.
Du behöver ett jobb du verkligen trivs med eftersom du far väldigt illa av alla sorts vantrivsel.
På ditt arbete är du en tillgång, och du blir också mycket populär eftersom du är sällskaplig, trevlig och underhållande. Du trivs med många människor omkring dig och många möjligheter till umgänge.
Fester och annat nöjesliv är din likör! Du behöver ha omväxlande arbetsuppgifter eftersom du lätt tröttnar på rutiner.
Allra bäst trivs Tvillingen i en miljö där rena folkvimlet råder. På tidningsredaktioner, inneställen och större kontor är Tvillingen som fisken i vattnet. Din begåvning gör att du dras till yrken som kräver att man kan uttrycka sig eller talar många olika språk.
Tyvärr är Tvillingen något för otålig och slarvar med sin utbildning. Det kan vara klokt att vara lite eftertänksam istället för att handla intuitivt.
Du är bra på att fatta snabba beslut men det är inte alltid rätt beslut du fattar. Tvillingen är en risktagare som gärna satsar – och gärna med höga odds!
Typiska Tvillingyrken är:
Journalist
Reseledare
Bartender
Dataprogrammerare
Försäljare
Mäklare
Diverse inom storfinansen
Tolk
Författare
Forskare inom matematik eller kemi

EKONOMI
Du kan göra stora pengar på din utpräglade affärsbegåvning men löper risk att snart förlora dem igen, inte minst för att du sällan kan motstå ett lockande köptillfälle!

SÄTT ATT VARA
Du är en sällskapsmänniska, en ovärderlig deltagare i fester och parties, den naturliga medelpunkten på alla tillställningar. Du är spirituell, har ett fint umgångessätt och ger fina men dräpande stick i diskussioner. Du har alltid en ursäkt och en passande förklaring till vad det vara må!

KROPP OCH HÄLSA
Din kropp:
Tvillingen är ofta slank med långa och smidiga lemmar. Har du problem med vikten beror det på att du inte kan avstå från godis eller att småäta.

Bästa träningen:
Tvillingen är ingen tävlingsmänniska och hatar egentligen att träna.
Men om du motionerar med andra och till musik brukar det fungera. Satsa därför på jazzdans eller Friskis & Svettis, kanske även spinning till musik

MEDITERA MERA!
Tvillingtecknet förknippas med överkroppen. Axlar, armar, nyckelben och händer är bräckliga kroppsdelar som lätt skadas. Det beror nog ofta på oförsiktighet med tanke på Tvillingarnas sprallighet.
På insidan är det luftrören och lungorna som brukar ställa till besvär. Katarr, hösnuva och astma är vanliga åkommor. Ständigt återkommande förkylningar kan leda till kronisk bronkit. Tvillingens rastlöshet och oro spelar i regel stor roll när hon blir sjuk. Hennes besvär är ofta psykosomatiska.
Ett råd till en splittrad och nervös Tvilling är att börja träna avspänning och meditation. För att motverka katarrer och inflammationer bör hon äta mat som innehåller mineralet kaliumklorid. Det finns i bl.a ananas, sparris och kålrot.

VIKTEN
Tvillingar har sällan någon övervikt. Det är vanligare att du tror dig vara överviktig. När du blir osäker blir du i första hand osäker på ditt utseende och många Tvillingar kan tillbringa timme efter timme i dyster begrundan framför spegeln!
När en Tvilling faktiskt har ett par kilo extra att bära på brukar det bero på överdriven konsumtion av sötsaker, öl och söta drinkar!
Akta dig noga för att lura dig själv, rätta dig efter vikttabeller och inte ditt eget negativa omdöme.
Banta aldrig utan eftertanke. Ska du gå ner i vikt, ät grönsaker och fisk. En Tvilling småäter gärna och har lite dålig karaktär när det gäller att följa besvärliga dietlistor. Å andra sidan lagar du gärna mat bara den blir god. Fettsnåla recept på god lätt mat som ser läcker ut hjälper till att tappa ett par kilo om det behövs.

EROTIK
Hon
:
Detär i Tvillingarnas tecken man hittar äventyrerskan, ständigt på jakt efter nya sexuella kickar.
Hennes sexuella fantasi känner inga gränser, men förverkligandet av dem gör henne ofta besviken. Tvillingen får egentligen ut mer tillfredsställelse av flirtande och förväntningar om heta kärleksmöten än av den faktiska upplevelsen.
En utmärkt sexpartner för henne kan vara en Skytt. Han är lika kravlös och frigjord som hon själv. Tvillingpojkar likaså.

Han:
Tvillingmannen är en rastlös själ som ofta har svårt att slå sig till ro. Han kan vara intrasslad i flera förhållanden samtidigt. Sexuellt låter han gärna henne göra grovjobbet och ligger själv mest och njuter.
Bästa sättet att förföra Tvillingmannen brukar vara att snacka mycket, frispråkigt och provocerande. Om han avkrävs löften om trohet och evig kärlek, flyr han fältet!
Tvillingmannen tänder främst på Tvillingkvinnor, Vattukvinnor och Vågar.

LEKFULL OCH FINGERFÄRDIG
Tvillingen är fruktansvärt sällskaplig och brukar vara lättfångad.
Bästa knepet är helt enkelt att umgås med honom och det största problemet brukar vara att det är lättare att bli kompis med honom än att förföra honom.
Tvillingen är svag både för allt sött och för kvinnlig sexappeal. Är du smal kan du välja ljusa kläder och naturligt smink, då kommer han att upptäcka dig! Är han för blyg för flickor kan det dock ta ett tag. Är du formfull eller rund kan du istället välja mörka, dramatiska färger, svepande kjolar – var mystisk, kvinnlig och sensuell, rör dig mjukt och han är ding. Svart och rött i både kläder och smink syns bra, och håret får gärna vara dramatiskt det också – korpsvart, rött eller lysande blont.
När du väl har fångat honom är han en härlig kompis, och i sängen är Tvillingen öppen för förslag. Han tycker om att skaffa nya erfarenheter, så du kan vara precis så vågad som du själv vill. Så länge det är utvecklande är han fascinerad. Han brukar också vara ganska leklysten.
Tvillingen har ofta en tydlig erotisk zon längs sina överarmar.

BARNEN
Tvillingen får ofta många barn men nästan alltid tråkigheter med dem

ANFÖRVANTER
Du som är mest begåvad i familjen utsätts ofta för syskonens avund, och du kan få känna på fiendskap från dina anförvanter.

VÄNNER
Du har många vänner men sällan sådana som är verkligt trogna i nöden. Ofta får du utstå fientlighet och förföljelse från människor du trott varit goda vänner.

PRESENTER?
Tvillingen gillar TV, dataspel, video, radio, ja alla kommunikationsmedier
Hon är mycket artistisk o gillar presenter som kan stimulera hennes kreativitet och verksamhetslust.
Hon tycker också om böcker, men de måste vara spännande annars tröttnar hon.
Då Tvillingen lätt blir uttråkad bör du inte ge henne sådant som kräver mycket tålamod!