Bara timmar kvar..

Nu skulle väl en ambitiös människa göra ett sammandrag av året som snart är till ända?

Men för mig skulle det vara första gången, jag brukar inte var så mycket för att se i backspegeln, och lika dålig är jag på att avge nyårslöften!

1-P1000363

Men jag kan ju lova att jag ska ägna nyårsaftonen till att avsmaka min fina julklapp, och få svar på frågan: vilken pilsner är godast!
Till ölen serveras en saftig biff som fått springa över en het grillpanna…

1-nyttigt

På det nya året är det kanske dags för Saladdin :-D Det har blivit en hel del animalisk föda under december månad, jag längtar efter lite lättare vegetariska rätter nu!

1-gottnytt2016

Visste ni att det är Apans år som väntar! Ja om man ska tro det kinesiska horoskopet…

1-1-P1000433

Jag hoppas du fortsätter kika in även nästa år och berikar min tillvaro! För vad vore livet utan goda bloggvänner?
SALUT!

0

19 Comments:

 1. Du och dina lustiga bilder, saladdin var bra, men jag tar nog hellre den chokladiga varianten (även om jag vet att inte du gör det)
  Självklart ska jag vara en flitig läsare av din blogg även nästa år, men jag hoppas också fortfarande på att vi ska ses igen irl. Det känns som det var länge sen nu.
  Kram och Gott Nytt År!

 2. Gott nytt år önskar vi i Västervik också! Nu måste jag ut i butikerna och försöka hitta den där gröna asken…Hoppas den innehåller brysselkål också, för den ska ju vara så bra för matsmältningen. Det går åt mera energi att smälta den än att äta den enligt uppgift. Perfekt för mig :mums: Ha en fin pilsnerprovarkväll, och självklart hörs vi nästa år också :the:

 3. Tittar in och önskar mig en låda salladin också! Den ser läcker (och litet annorlunda) ut! :-D 8)

  Önskar dig ett gott slut och ett jättefint 2016!

 4. Vilka spännande öler. Du måste lova att redovisa resultatet. jag gör inte heller sammanfattningar. Försöker vara just här och nu istället. Och självklart hänger jag med även nästa år. Kram

 5. :coffee: Håller på och reder upp det sista inför det nya året passar på och önskar dig gott nytt år ,kramen Nette :-P

 6. Tack världens bästa Paula… tack för året som gott… nu önskar jag dig ett riktigt Gott Nytt År!
  Kram

 7. Gott Nytt År, Paula! <3

 8. Gott nytt år goa Paula!

 9. Hade ingen aning om att det är apans år, jag bara hoppas att det blir bra..Titta bakåt och avge löften är bortkastat så nu hoppar vi jämfota in i 2016 och ser vad det bjuder på :lol: Ha den bästa av aftnar och Gott Nytt År kära vän! Kram!

 10. Ingen salladin för mig tack! :mrgreen:
  Det var många ölsorter att smaka på och jag hoppas dom smakar bra? Springande biff har jag aldrig ätit, men med den fart Du har så hinner Du säkert ifatt den? :-D
  Önskar Dig och pälsklingarna ett GOTT NYTT ÅR och många kramar och nospussar!
  Klart jag följer bloggen! :thumbsup: Så vi ses nästa år!
  Ha det så gott i stugan! :)

 11. :party: Vad häftigt med Salladin, det kan ‘de’ minsann börja sälja . . . .
  Tack vännen för ett härligt blogg år hos dig, sköt om dig lilla ‘finnkäring’, hi hi hi . . . så inget händer dig.
  GOTT NYTT ÅR, kram/ Eva

 12. Salladin, vilken höjdare! :-D
  Hoppas ölprovningen gick bra och att golvet höll sig på plats! :party: Kilkenny är den enda sort jag känner till av dessa. Rätt gott fast nån ölfantast är jag inte. Jag skålade i havtornsdricka, jag!
  Ser fram emot ett ny, ännu oskriven “bok” från din vrå av världen!
  God Fortsättning!

 13. Önskar dej ett riktigt GOTT NYTT ÅR Paula. Själv avslutade jag julen med att bli sjuk. Mitt vanliga elände. Mitt kära främmande åkte hem. Inte så trevligt när mormor bara ligger där. Men det gick bra ändå. det är ju skönt att ha det lugnt när man inte är pigg. Men nu känns det bättre igen. Fick en pencillinkur så det gick fort över.
  Häftigt med ölprovning. Och salladin var häftigt. Ha det så bra med början av det nya året.KRAM:

 14. Öl dricker jag sällan. Jag håller mig hellre till vin. Ett mustigt smakrikt rödvin som doftar och sprider härlig färg genom glaset.
  Men det är tur vi är olika. Önskar dej en God fortsättning.
  /P

 15. Spännande höra vad du gillar ölen. Rolig julklapp att njuta av. Jag gillar Kilkenny jättemycket sen Irlandsresan där jag drack den första gången. Jag ger inte heller nyårslöften men siktar in mig på att njuta mer av livet och ta hand om mig själv. Salladin verkar vettigt så här efter julfrossandet. Håller med dig om bloggvänner som sätter guldkant på tillvaron.

  Jag önskar dig ett riktigt lyckosamt nytt år med glädje och harmoni. Varma kramar från mig 8)

 16. Den där Salladin-asken ser fräsch ut! Några bärs till bara så… :)
  (Säger hon som inte dricker bärs *fniss* )
  Vad lagar du när du lagar vegetariskt? Jag tycker allt blir så smaklöst, när jag provar recept.

  Jättegillar din blåtonade kvällsbild! Eller kanske är det morgon?

  Kram/Bia

 17. God fortsättning! Klart jag följer dig under 2016!
  Vilken pilsner var nu bäst tro? Salladin asken ser frestande ut. Ha det gott! Kram

 18. Jaadu, vegetarisk mat vore nog inte så dumt efter all skinka och sill som jag stoppat i mig under jul och nyår. Har inte vågat ställa mig på vågen heller utan väntar med det till det förhoppningsvis har rättat till sig lite.
  Kram.

Kommentera