Livets glädjeämnen!

barn-barns-barnen växer och frodas!

Av
den
26 april 2021

Dags att uppdatera hur familjens minstingar utvecklas!
Tiden går så himla fort, jag börjar misstänka att de får en dos anabola steroider för att växa så snabbt!
Här följer några bilder jag fått senaste veckan

Freja med mamma Malva

Glad tjej!

Titta! Två små pärlor växer här, redan dags för små tansingar…

Noelle njuter av vårsolen

Lika glad tjej!

Pekbok med päls!

Mormor Saija är barnvakt…

Kusinträff!

Och nu angående gårdagens skyltar som fick många kommentarer!
Många var klokare än jag!

I det skitiga fönstret på första fotot står förstås I SEE YOU (förkortat)
Och angående “ankan” skulle man se en “duck” och ducka! Inte helt enkel förklaring tyckte jag!

Ny vecka nya tag, kylan håller i sig, blåsten har lugnat sig aningens, bara att gilla läget!

Hittade ett så gulligt foto som får ersätta blomman i dagens blogg
Blinka och grodan bekantar sig!
Märkligt, mitt arkiv är fullt av bilder på grodor i april, i år har jag inte sett en enda!
Har de alla förvandlats till prinsar??

TAGS
24 kommentarer
 1. Svara

  Minton

  26 april 2021

  Oh så söta små tjejer. Hoppas du snart får träffa Noelle o Freja.
  Blinka ser väldigt undrade ut och det förstår jag. Tror inte grodorna har blivit prinsar för jag har inte sett några. Föredrar grofor om jag får välja.
  Kramar från oss

  • Svara

   Paula

   28 april 2021

   Jag håller med dig, grodor är söta kväkare, det är inte gubbarna! Kram

 2. Svara

  Karin Eklund

  26 april 2021

  Givetvis är de förvandlade till prinsar alla grodor. Vad gör man inte i pandemiensamheten? Man pussar alla grodor och så står de där, prinsarna, och ensamheten är ett minne blott.

  Dina ljuvliga små är så goa. Himla gulliga ??

  • Svara

   Paula

   28 april 2021

   Ja dom är för mysiga, tror bestämt jag får träffa ena tjejen imorgon. Tänk att jag inte sett en enda prins på byn….

 3. Svara

  Karin Eklund

  26 april 2021

  Givetvis är de förvandlade till prinsar alla grodor. Vad gör man inte i pandemiensamheten? Man pussar alla grodor och så står de där, prinsarna, och ensamheten är ett minne blott.

  Dina ljuvliga små är så goa. Himla gulliga ??

 4. Svara

  Gun Wiik Pils

  26 april 2021

  Ljuvliga bilder på dina små tjejer. Snart får du se dom i verkligheten, underbart..

  • Svara

   Paula

   28 april 2021

   Ja hjärtat kommer att svämma över…

 5. Svara

  Anna-Lena

  26 april 2021

  Grodorna är yngel, fortfarande. De växer snart till sig, precis dom dina små. Hoppas att du snart får träffa dem! Kram!

  • Svara

   Paula

   28 april 2021

   fast jag brukar se de vuxna grodorna när de letar lekplatser, det är då de är orädda och virriga när dom letar efter partner…men dom tog nog andra vägar i år

 6. Svara

  ibod11 - Ingrid

  26 april 2021

  Vilka solstrålar minstingarna i familjen är 😀 Du strålar säkert minst lika mycket som de när du får se bilderna. Kul att de två kusinerna kommer att växa upp så nära varandra och börja sin vänskap redan nu. Blinka är så fin där hon nyfiket spanar in grodan, som verkar försöka likna underlaget så mycket som möjligt för att inte synas.
  Kram

 7. Svara

  ElisabetR

  26 april 2021

  Åh så härliga ungar. Förlåt att jag säger ungar men jag tycker om det ordet. Alltid varit mina ungar och andras barn, med tanke på ordspråket. Ungar är starka, stadiga, pigga och tar för sig. Härligt.
  Läste i “NewsVoice” att det varit kallare på hela jorden än vad det varit på länge. Så prinsen kanske inte har vaknat ännu eller också är de kidnappade. Vi har haft kallare än vanligt.
  Fina bilder som vanligt. Ha de gott och tack för glädjespridarna.

  • Svara

   Paula

   28 april 2021

   Jag får väl klara mig utan grodor, har en kompis som har grodfobi, lite gulligt faktiskt. Själv har jag lite ormfobi, inte för egen del men för min lilla hundkompis. Läste om en nätvän vars hund blivit biten för en vecka sedan med sjukhusvård som följd, tack o lov slutade det lyckligt, det gör det inte alla gånger. Jag brukar se några huggormar varje vår när de är framme o solar. Du får gärna säga ungar om både mina o andras…
   Ha en fin fortsättning på veckan.

 8. Svara

  bpz3

  26 april 2021

  Herreguuuuu så söta tjejerna är! Härligt att nästan kunna växa upp tillsammans då de föddes med bara några dagars mellanrum. Å tänk att de redan får första tänderna. Tiden går verkligen fort!

  I see you hade jag aldrig gissat. Du har verkligen kloka läsare med hög IQ. Där var jag helt ut och cyklade om man säger så. Det där med ankan gissade jag inte alls. Härligt med intelligenta bloggläsaren för sådana som jag som har en ganska så låg IQ;-)

  Bilden på Blinka och grodan är en höjdare:-)

 9. Svara

  LillaSyster

  26 april 2021

  Oj vad prinsessorna växer, så söta och fina ?
  Jag hoppas att du snart är full vaccinerad och kan få träffa dem.

 10. Svara

  Ditte

  26 april 2021

  Så fina småflickorna är. eltv ljuvliga! Härliga bilder! Och visst växer de! Kan tänka mig att de har roligt när de ses- Ja, flickorna växer fort och det är ju svårt att hänga med- Fint att du får uppdateringar. Så roligt att få följa dem-
  I see you hade jag inte gissat. Men jag var inne på att ducka.
  Kanske dyker det upp grodor även i vår. Och tänk; det kan ju dölja sig en trevlig prins i en.
  kram

 11. Svara

  Ruth i Virginia

  26 april 2021

  Jag fick mitt tredje barnbarnsbarn för ett par dagar sen,
  en liten Margot Astrid föddes i London. Undrar om jag
  nånsin får träffa henne? Fotot av henne var jättegulligt
  givetvis! Dina två små töser är helt enkelt förtjusande.

  Vovven och grodan! SUPER!

  • Svara

   Paula

   28 april 2021

   Grattis Ruth till det nya lilla underverket.Vilken tur ändå att vi lever i nya teknologins tid när man kan umgås mycket via nätet och både se bilder och chatta med familjen varhelst i världen de befinner sig. Och kanske får du möjlighet att träffa lilla Margot längre fram när läget i världen lugnat ner sig? Då har vi lika många barnbarnsbarn du och jag! Må så gott over there!

 12. Svara

  Mirjam Halvarsson

  27 april 2021

  Men kära nån….så söta dom är tjejerna och vad dom växer!!! Snart har dom väl tappat mjölktänderna också!
  Jag tackar för förtydligandet av skyltarna 😀 Ankan var riktigt klurig….men bra! 😀
  Kram fina Paula <3

  • Svara

   Paula

   28 april 2021

   Jag kanske får en sneakpeak av Noell imorgon då resan går norrut…Kram

 13. Svara

  LillaSyster

  27 april 2021

  Svar: Det finns inga dumma frågor har jag fått lära mig =)
  Jag är tveksam till att de ska hinna blomma och ge skörd redan i år, jag är nöjd om de rotar sig =) och överlever nästa vinter.
  Ha en fin tisdag!

 14. Svara

  Ama de casa

  27 april 2021

  Vilka underbara bilder på dom söta och glada små kusinerna 😀 Hoppas du kan träffa dom snart!

  Ha en finfin dag!

 15. Svara

  Anki

  27 april 2021

  Ljuvliga bilder på kusinflickorna! Söt bild på Blinka och grodan också!
  Kram

  • Svara

   Paula

   28 april 2021

   Ja det kniper till i hjärtat på mig, vill lära känna dem, NU! Kram

 16. Svara

  Mias Mix

  27 april 2021

  Så jättesöta småtjejer!! Det är verkligen ren och skär lycka. Kul att kusinerna är jämngamla, de kommer förhoppningsvis få mycket glädje av varandra framöver. Jag och mina två systrar fick våra första barn med inom en månad. De lekte mycket om små.
  Vad skönt att ditt liv kan börja gå tillbaka lite mer till det normala. Detta tillstånd har varit så länge så det känns ju nästan normalt nu konstigt nog… Men jag längtar så efter att få krama om min dotter! Och mina vänner och föräldrar.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 91
 • 497
 • 1 652 513
 • 5 119
 • 66 012
Sök här