Burr, på med myssor o vantar!

De första snöflingorna har landat! En liten föraning om vad som komma skall..
Igår kväll var temperaturen nere på -6 grader och i morse -4

Träden blir kalare och kalare, de flesta löven ligger på marken

Till och med varmblodiga Paula måste nu börja tänka i termer av vantar och mössa!
Igår inventerades därför vinterförrådet som någon självklart nallat ur sedan sist!
Udda vantar och inga mössor???
Har dom flugit ur kartongen under flytten i somras eller…??

Vinterjacka? Har ingen vinterjacka! Jag kommer att frysa ihjäl!! Snart kommer pensionen, tack! Inköp av en varm och rumptäckande jacka står högst på inköpslistan!
Tills dess får jag nöja mig med fleecetröjor under min ofodrade höstjacka..så får det bli på dagens långpromenad.

Igår kväll:

Husse Hasse och Lyran slötittar på Idol…

Ha en finfin lördag alla vänner!

0

15 Comments:

 1. :o) Jag som inte är så särskilt förtjust i katter, smälter inför denna bild, så gosigt!

 2. Ja, nu verkar vintern vara sakta på väg.
  Men kanske frosten och köldknäpparna på nätterna gör att det blir mera vackra färger på träd och buskar innan alla löv faller ner.

  Vilken söt bild på kissen.
  De är ju så goa de små liven.

 3. Hej Paula! Jag tycker att den där första kylan är alldeles förskräcklig. Den går in i huset och den går in i kroppen, genom märg och ben. Då tror jag aldrig att jag ska klara vintern. Men det går ju; det handlar väl om att vänja sig.
  Ha det gott!

 4. Uff, så kallt :( , här är det 10 grader varmt i dag MEN det blåser så klart !! Gick upp lite tidigare i morse för att hinna hänga ut tvätten innan jag åkte till jobb, var visst INTE någon bra idé för när jag kom hem hade tvättvindan helt enkelt böjts ned :o !! SAFTAFLASKA :[ !!
  Hoppas att du får en skön fortsättning på helgen !
  Kramar, Doris

 5. De där i buren är mina kompisar margrisarna.
  Fast matte påstår att det heter marsvin. Gör det inte alls, jag vet att det heter margrisar!!!!!!!
  Självklart håller jag tassarna för att Loppan accepterar ytterligare tjej i huset.
  Matte hälsar att hon håller sina tummar.

 6. Här ligger det lite snö kvar ännu! Men det blir nog inte så länge till för det ska ju bli milt igen. Vilken söt bild på husse o kisse!Ha det gott! Kram! (@)

 7. Vilken härligt go bild. Nog kan man se att dom slötittar allt :o)

 8. 8) Snö?? Stackars er, o kallt med. Här har vi fortfarande varmt o gott på dagarna, tur är det för vi ska gjuta grund dävan dag här. Ingen snö, ingen kyla TACK!!! ennu alltså.

  Kramiz o ha en goe fortsatt lördagskväll, fast snart om nån minut är de söndag ju…hihi K

 9. Tack och lov omslag i vädret idag. vi hade samma grader som du igår, men idag är det +7. Visserligen lite duggregn, men det får man ta.
  Ska iväg och träna sök med Jolly nu på f.m.
  Hoppas det funkar med Loppan och Blinkas mor. men det gör det nog för Loppan är ju ingen tuffing.
  Kramen!

 10. Jag har ett supertips till dig som kanske inte har den största pensionen och pengar ska räcka till mycket. Sök ytterkläder på Tradera. Vilka fantastiska klädfynd, och andra fynd också, man kan göra där. I går köpte jag en helt ny poncho, oanvänd, för 26 kronor…har också köpt en ny vinterjacka för en spottstyver…Så leta efter ytterkläder där!!!! Ibland har folk använt det några få ggr och det är som nytt! Kläder inbringar sällan de stora pengarna…

  Kram till er i kylan!
  /Catja

 11. Nämen, har det varit så kallt hos er? Ja, då är det dags för vinterkläderna. Behöver kängor, jag…usch! Kan ju inte gå i crocsen i vinter heller *suck*
  Vilken myskväll dom hade, husse och Lyran! *L*

 12. Nej nu gav jag upp! Min Internet Explorer vägrar fixa mina kommentarer på din sida – det måste vara någon felaktig inställning någonstans som jag inte hittar men…som sagt…efter veckotal av stridande (jag har alltså kunnat läsa men inte kommentera) så är Firefox installerad och NU kan jag kommentera! Hur kan ni ha så kallt? Här har vi haft -4 som värst – i fredags kom det snö men lyckligtvis försvann det genast…jag vill inte ha kallt och snö – önskar det kunde vara höst hela tiden! Fick jobbet jag sökte – börjar på tisdag så nu är jag tvungen att våga börja prata finska…och DET är ju bra! :)

 13. Har varit norröver och trampat i snön. Burr så kallt det var. Härlig bild på husse och Lyran.
  Kram

 14. Vilka härliga foton. Fy för kylan. Men nu är det varmt här igen +11 ungefär. Men det är endå strumpor på som gäller. Suck.

 15. Jag bara älskar din höstbild!! Så underbart vacker och den gör mig så glad!

  Jag läste tidigare att du går en fotokurs. Vad roligt!! :O))

  Lycka till och trevlig söndagskväll! :d

Kommentera