Bloggen

Det som göms i snö..

Av
den
8 mars 2018

Det som göms i snö kommer upp i tö

Frågan är ju bara hur länge vi måste vänta på tö…..Och vad tror ni det är som kommer fram här?

Idag har vi roat oss med att leta godis i snön..

Livet blir enformigt när man på grund av snömängden och två hundar och en tant, alla med korta ben, inte kan ta sig fram i terrängen!

Nu blir det inget lördagsgodis!

Snösöt!

Jag funderar på att ställa upp i en sparktävling snart, har legat i hårdträning bra länge nu, frågan är om jag ska tävla för Finland eller Sverige?

TAGS
12 kommentarer
 1. Svara

  Astrid Larsson

  8 mars 2018

  Tävla för Finland. Vet du det är samma hos oss att vi inte kan gå på så många ställen . Jag är så less på de vägar vi har

 2. Svara

  "LillaSyster"

  8 mars 2018

  Du kan väl ställa upp i två lopp och köra både blått och vitt och blått och gult – då slipper du ju välja och har dubbel chans på medalj =)
  Trött på snön…. mig med, så till den milda grad. Idag var bilen ett enda stort is monster då jag kom hem. Jag vill ha vår NU! Vad som göms är i snöhögen….kanske är det trädgårdsmöblerna? Ha en skön kväll här har snöat hela dagen och det verkar fortsätta även till natten suck…..

 3. Svara

  Ditte

  8 mars 2018

  Mycket snö har du. Kan inte halva du tävla för Finland och andra halvan för Sverige? En tanke bara. Och du ska veta att rent historiskt har jag speciella bindningar till Finland via min pappa. Så jag hejar på dig helt oavsett.
  Tycket om dina fina bilder med hundarna. Och de ser ut att trivas.
  Önskar dig en trevlig kväll.

 4. Svara

  Gärdsmygen

  8 mars 2018

  Tycker det ser ut som Finland på dräkten ! Ha ha vilken rolig utstyrsel :))
  Nu blir jag ju till mig över sparken så klart. En pimpad spark!! Ska nu se om jag kan kika närmre på den färgglada sparken. Lycka till med sparktävlingen!

 5. Svara

  ibod11 - Ingrid

  8 mars 2018

  Det ser ut som ett avgasrör som sticker fram ur snöhögen så någon slags maskin är det nog. Först tänkte jag att där står snöslungan och väntar på våren 😉
  Vovvarna får nog i alla fall tillräckligt med aktivitet och motion genom att leta godis i snön. Det kanske vore något för dig också 😉
  Härliga bilder 🙂

 6. Svara

  Pettas Karin

  8 mars 2018

  Tävla för Åland, som ligger mellan de fasta länderna. ( Då tävlar du ju indirekt för ditt forna hemland och ändå väldigt svenskt. 🙂
  Ljuvliga små nystan du har i snön som letar godis.

 7. Svara

  BP

  8 mars 2018

  Den pimpade sparken är en höjdare! Läckert! Nu tävlar ju killen på bilden för “Suomi”. Tycker du syr en dräkt där den ena halvan är blågul och den andra blåvit. Sådant kallas för kompromiss;-)
  Snömängderna hos dig är enorma – ett rekord kanske!? Hoppas du slipper vårfloder och översvämningar framöver!

  Svar: Visst är det ovant att sortera sopor. Dessutom är den en fråga om utrymmesbrist under diskbänken också. Men det lär nog ordna sig.

 8. Svara

  Ninni

  8 mars 2018

  Kul att leta godis i snö. Man ska nog vara hund för att klara av det. 🙂
  Själv har jag ägnat förmiddan åt äldsta dottern som kom hit och eftermiddan ägnade jag åt mor och far. Mor behövde till doktorn och far behövde besök. Det var den dan. 😀
  Kramen.

 9. Svara

  Anki

  9 mars 2018

  Man har inte roligare än man gör sig sägs det … och då är väl både godisletande och sparktävlande helt OK! Snygg spark! Jag håller tummarna för dig, oavsett vilket land du väljer att tävla för!
  Ha det gott!
  Kram

 10. Svara

  Gunnel Moberg

  9 mars 2018

  Spark har jag inte åkt på 65 år tror jag. Så kul det var. Jag hejar på dig vilket land du än åker för. Kram

 11. Svara

  Punatukka

  9 mars 2018

  Underbart Och sååååååå gulligt! Puss på nosarna! ? Och snöig kram till dig! ?

 12. Svara

  Anni

  10 mars 2018

  Tävla du för Finland, men börja med att dekorera sparken sådär fint!

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 269
 • 354
 • 1 626 654
 • 5 069
 • 65 363
Sök här