Efit (Ett Foto I Timmen)

EFIT Ett foto i timmen 15/2

Av
den
16 februari 2006

mulen dag
Kl.8 öppnar jag mina stålgrå, tittar ut genom fönstret, alldeles mulet, vart tog solen vägen?

isolde
Kl.9 Men, vad hittar jag här? Systerdottern har fått en flicka, Isolde, på Alla hjärtans dag! Grattis Zabina!

OS
Kl.10 sitter jag redan vid dagens OS-sändningar! Nordisk kombination står på programmet.

protokoll
Kl.11 sliter jag mig från TV:n för att skriva protokoll från söndagens butiksstämma på Konsum

temperatur
Kl.12 kikar jag ut på altanen för att läsa av dagens kalla grader, -7, burr!

posten
Kl.13 åker vi ner till Svensk Kassaservice och Posten som ligger i Vandrarhemmet. Här jobbade jag ett par år som lucknucka!

lunch
Kl.14 tar vi en snabblunch, finsk köttpirog med ketchup, enkelt o gott!

gardiner
Kl.15 är vi så äntligen uppe i nya pörtet. Tar med mig “nya” gardiner som jag inhandlat på loppisen i byn och som ska hänga i sovrummet med gråblå väggar.

kök
Kl.16 hänger jag upp en liten brokig gardinkappa i nya köket, också den från loppisen. Tycker köket är ljust och fint men saknar färgklickar! Då vårt köksbord är grönt så tror jag det kommer att passa bra med den färgglada lilla gardinen, om inte så blev jag en tjuga fattigare…

potatis till middan
Kl.17 ger jag upp målningen, har så ont i hand och arm, går istället hem för att förbereda middagen, biff och bakad potatis

lost
Kl.9 Nu är jag helt “lost”! Vart tog timmarna vägen? Nu sitter vi i alla fall och väntar på “Lost”

bok
Kl.22 Nu hägrar sängen och boken, natti natti!

TAGS
13 kommentarer
 1. Svara

  Bia

  16 februari 2006

  Så där ja! Nu fick jag se vad du hade för dig igår! Fina bilder är det och tänk vilken bra pryl datorn är – via den kan man se att man fått nya släktingar 🙂

  Ang mitt diskbråck så ska det opereras, jag står i kö – men där kan man få stå länge, tyvärr!

  Kramar/Bia

 2. Svara

  leila

  16 februari 2006

  Hej, tack för titten hos mig, jag blev så stressad av efit, min första gång så jag var snabb att lägga ut bilderna, men orkade bara till kvällen sen så fick det räcka, jag var heller inte så noga med korten, öppnade upp alla i picture manager, minskade rakt av o komprimede alla på en gång, hm, förrut hade jag ett script till psp som var så bra för foto, ser att du använt ps, men det programmet har jag men är dålig på det,
  det är så kul att följa ditt lilla pörte, vad som händer där, fint verkar det bli också, kram leila

 3. Svara

  marianne

  16 februari 2006

  tack, tack för din visning av EFIT dagen. Helt enormt vad mycket det händer på en dag som man kanske annars inte noterar i hastigheten. Jo, att det kommit en ny liten varelse till världen missas ju inte förstås! Grattis säger jag till – ja vad blir du? Är det “gammelmoster” det heter ?

 4. Svara

  Catja

  16 februari 2006

  Förstår verkigen att du är orolig för katten. Man vill ju verkligen inte att det ska hända dem något. Antagligen dyker hon ju upp men iaf. Vad kul att du lagt ut dina EFIT. Var i morse tidigt och kikade efter dina bilder men då hade de inte kommit. Isolde, vilket underbart vackert namn! Blir också helt imponerad av allt du läser. Du är en riktig bokmal! 🙂 Ge kissen något gott när hon dyker upp. Kram
  /Catja

 5. Svara

  Pia

  16 februari 2006

  Gud va mycket foton.. du måste ha fullt upp bara med det.
  Fina foton i alla fall.. tänk om man hade en lite bättre kamera.. får be tomten om en sån nästa jul, ha, ha..

 6. Svara

  Pia (Pimli)

  16 februari 2006

  Ja, nu har jag varit här och kikat på efit-bilder och uppdaterat mig i bloggen även för övrigt. Gratulerar till nya lilla familjemedlemmen!

  Gillar verkligen Kits värld, som jag håller på att läsa. Ganska stor skillnad mot Små citroner gula, som jag inte var ett dugg imponerad av.

  Nu ska jag vandra vidare till fler efit-deltagare. Önskar dig en fortsatt bra dag – måla inte så du får tennisarmbåge ;o)

  Kram
  Pia

 7. Svara

  Christina

  16 februari 2006

  Nu vet jag också vad du gjorde igår, det var ju en hel del:)

 8. Svara

  Pia

  16 februari 2006

  Ska skrika på dej Paula om hon tar vägen om Skooone..
  Tror dina tankar är rätt.. hon har säkert mött kärleken.. snart Mars o kattamånaden, som gjord för kuttrasju..

 9. Svara

  Monica

  16 februari 2006

  Hejsan!

  Det är så roligt att springa runt på webben å kolla era härliga efit. Jasså du har varit “lucknucka” du *s*

  Kramen

 10. Svara

  Pia

  17 februari 2006

  Ha ha här kommer lilla Teo me sin Lady trippande po gedigna fotriktiga skodon te de miss i natta..
  Moste viska i ditt öra ener nyhet.. Schhhhh
  ja har gott o blivit me Affär po gamla dar.
  Alltiallo Loppis/Gratisaffären finns po min gata.. Välkommen in o fynda.. finns där inget ida so kanse i morron.. he, he.
  Teo

 11. Svara

  Pia

  17 februari 2006

  Granna foton..
  Hälsar dej med en finemangen helg o glöm nu inte Peppes galanta svävande ikväll.
  Ha de gott Pia

 12. Svara

  Pia

  17 februari 2006

  Ha ha ja tokar te de så det är rent hemst här.. Förlåt Kram

 13. Svara

  *Ada*

  24 februari 2006

  Är lika impnerad denna gången,Paula!Tack för titten på ditt efit…skulle ju vart här o kollat för längesen!Vi mailade ju lite den morgonen!Skoj..känner mej lite “delaktig”haha:))Åsså lade jag märke till den Finska Pirogen o den måste vara samma sort som de vi köper!MUMS..blev oxå lättad att du ej hade den som korvbröd denna gången..hehe!Vi äter dem så..bara med lite ketchup o möjligen cheddar chees dip o aoli ..ja du vet,bara sån’t onödigt,om det finns hemma!:))Har provat servera m sallad till..Ups..Den får jag äta själv!
  Ska gå in o kolla mer på efit-regler osv..verkar väldigt spännande..men som nån’ sa här..stressigt.Ser jag fel elr..fattas det ett klockslag?Vad händer om man missar en timme?Äsch..behöver ju inte du svara på.Kan jag nog läsa på sajten?
  Tackar ödmjukast för titten,än en gång Grattis till nya lilla Meirobarnet…SÅÅÅ ljuvlig,och namnet bland det vackraste jag hört!Mår alla bra,nu då det gått några veckor?Mor o baby ,menar jag?
  Kramarom dej gör Ada’n.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 159
 • 497
 • 1 652 581
 • 5 119
 • 66 012
Sök här