Bloggen

Golvmoppen borta!

Av
den
3 oktober 2013

Jag kan härmed meddela att golvmoppen som satt ovanpå mitt huvud nu är borta.
Frisören gjorde sitt jobb och när maken kom hem igår kväll måste jag ha haft kottar i öronen för jag tyckte jag hörde något konstigt ord nämnas, nämligen “igelkott” Moi?
Haha, ja nu är det åter kort och busenkelt att sköta och det är väl tur det för nu åker min frisör snart till andra sida Atlanten på semester och det dröjer innan han är tillgänglig igen.

dammode1

Hur tänkte man här? Har hon ledarhund tro eller hur tar hon sig fram på catwalken? Hon kan näppeligen se var hon sätter ner fötterna!

juliennemooreiltalehti

På tal om fötter, ajaj, vill man vara fin får man lida pin! Felkonstruerade skor eller felkonstruerade fötter, döm själva!

Min nya lagning av tanden höll……exakt ett dygn!
Satt i godan ro och käkade kålsoppa då jag kände som ett gruskorn som for runt i käften. Plockade ut kornet, tittade på det, kände efter med tungan i tanden och mycket riktigt, där var det stora hålet återigen!

Suck, det är nog dags att lägga upp en strategi för käften min..

Det varma och fina höstvädret fortsätter, men det torde snart vara dags att börja palta på sig lite varmare kläder

rest4

Här har i allafall någon passerat som tyckte det blev för varmt med jackan

rest2

och här har handsken trillat av..

hajar

Hajar du?

TAGS
11 kommentarer
 1. Svara

  Mia

  3 oktober 2013

  Nämen Paula! Du har ju skaffat hårförlängning!!! 😉 Nå, jag håller med dig, huuur kan man se nåt med den luggen??? Ogillar skorna också, fytti attan så obekvämt men jag ler brett när jag ser mig själv försöka ta mig fram i dom!!!! Nu hade jag faktiskt velat se din nya frisyr också!!! 😀
  Kram på dig!

 2. Svara

  Malin

  3 oktober 2013

  Nä men fy vad trist med tanden 🙁

  Men du fotot med den blå jackan tycker jag är riktigt konstnärligt!!! 🙂

 3. Svara

  Gunnel

  3 oktober 2013

  Med den frisyren är det väl inte konstigt att hon inte ser hur hon sätter på sig skorna. Jag trodde först du menade en vanlig golvmopp, och tänkte : Vilken otur! Det är ju fredag och städdag i morgon.

 4. Svara

  TjockMorsan

  4 oktober 2013

  Härligt med en enkel och lätt skött frisyr. 🙂 Jag skulle också behöva en klippning, men plånboken är lite för tunn den här månaden, så det får vänta. Jag avskyr ju att ha mössa på mig, så det kanske är lika bra att kalufsen får växa till sig lite så jag har något som värmer min huvudknopp. 😉

  Fy vad hopplöst du har det med den där lagningen som inte vill sitta kvar. Det borde inte kosta något för dig om plomben lossnar så snabbt. Egentligen borde du få ersättning för sveda och värk, som tvingas dit igen. Håller tummarna för att det ordnar sig till din fördel.

  Hoppas du får en bra start på helgen trots allt. Själv blir jag hemma den här helgen och det känns riktigt skönt. Älskling ska inte komma, utan han har lite annat han behöver uträtta som han inte hinner på vardagarna. Efter jobbet åker han till träningslokalen mån-tors och är inte hemma för än vid 19.30. Då brukar han äta sin middag framför datorn när han skypar med mig fram tills han kryper i säng vid 21 tiden. Redan vid 5-5.30 cyklar han iväg till sitt jobb året runt, även när det är massor av snö. Han tränar inte för att ha en snygg kropp, utan enbart för att orka med sitt tunga slitiga jobb som svetsare. När det gäller den biten är vi verkligen varandras totala motsats. Dessutom är han morgon människa och jag en riktig nattuggla. 😉

  Ha det gott, vännen!
  KramKram! <3

 5. Svara

  Astrid

  4 oktober 2013

  Ah så trist med tanden speciellt när det värsta som finns är att gå till tandläkaren . Men nog måst det väl ha slarvats?
  Så hemskt det såg ut på fotot med skorna …hu
  Igår var det trolltyg här i skogen men det var dagis
  Det hängde lite av varje i träden :o)

 6. Svara

  Raija

  4 oktober 2013

  Har alltid undrat över dem som har lång lugg i ögonen, för det måste vara besvärligt. Men den här luggen slår rekord, för hon kan inte se mycket.

  Inte ser de där skorna sköna ut. Måste vara en miss av något slag, som att modellen fått ett par för små skor på visningen. Ingen kan välja att ha skor på sig så där.

 7. Svara

  Christina

  4 oktober 2013

  Fy,vad jobbigt du har med din lagning.Här skulle också en sax behövas.Håret är slitigt och bara hänger.Men av någon konstig anledning så är jag nog en bland de slöaste människor att masa mig iväg till frisören.
  Mina kattbebisar är födda 18 juli.Alla är tingade utom en.Men henne behåller vi 🙄 Om två veckor ungefär så blir det dags för dom att flytta in i sina nya hem.Tråkigt,men samtidgt lite skönt för det är ständigt stoj på dessa fyra små liven och de håller på och driver Adam på nerverna eftersom han svans är jätterolig att dra i.Speciellt när han sover.

 8. Svara

  Herr Nilssons Fru

  5 oktober 2013

  Frissan – ja nä, jo kanske skulle man 🙂
  Antar du blev jättefin som alltid. Precis en sån där lugg som flickan på bilden har – har inte jag, för då skulle jag ju inte se vad jag gick.

  De behövs lite mer kläder nu kvällstid. Från att ha varit soligt o skönt på dagen blir de snabbt kallt på kvällen. Idag har vi lite regn.

  Kramiz bästaste Paula

 9. Svara

  Agneta

  5 oktober 2013

  Skönt att bli moppad i huvudet! Eller, jag menar utanpå! Jag blev det ganska nyss också och det är så skönt ett slag nu.

  Dom skorna, jaaa, vad säger man, det är mig så främmande med chicha skor och kläder numera, jag tillbringar ju mest tid i skogen och då vet vi båda att då är man väl helt separerad från allt sånt! Grova kängor, stadiga skodon, bra byxor med massor av fickor, rediga jackor, regnjackor och vad helst……men så underbart det är i skogen nu! Har hittat smörsopp! Och igår såg jag dom första trattisarna, livet leker!

  Agneta kram

 10. Svara

  Eva-Lena

  5 oktober 2013

  Jag skulle också vilja se före och efter frisering. Det där med golvmopp köper jag inte, tror du så bra ut både före och efter. Jag är i en håridentitetskris (!) nu, vissa dagar vill jag klippa bort mitt relativt långa hår, men så kommer dagar när jag bara inte orkar tvätta håret eller göra något med det, och då är det kanon med någon slag uppsättning…

  Skorna som modellen bär är ju helt sjuka! Jag använder aldrig obekväma skor längre, förstår inte hur jag en gång i tiden använt klackar på skorna. Frisyrer som vissa artister och modeller har är ibland rätt märkliga t ex de som har – i o f s kortare än modellens på bilden – en lugg som hela tiden envist åker ner i ögonen, senast i går såg jag fenomenet på Veronica Maggio i Skavlan…

  Ha en skön helg nu, själv ligger jag lägre än lågt tyvärr, men det har vänt förut så…

  KRAM från ett höstruggigt Gävle!

 11. Svara

  Kicki

  5 oktober 2013

  Skönt när håret är nyklippt. Men va’ fasen höll inte tanden längre. Det måste tandläkaren göra om utan betalning. Har du kontaktat henne?
  Kramen

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 205
 • 364
 • 1 627 642
 • 5 072
 • 65 414
Sök här