Humor

Hur man tillagar helstekt tupp

Av
den
2 januari 2006

Köp en tupp.
Ta ett glas whiskey.
Sätt tuppen i ugnen.
Ta två glas whiskey till.
Sätt ugnen på 275 grader.
Ta tre glas whiskey till.
Slå på ugnen.
Ta fyra glassar whiskey till.
Tupp öset.
Gå och flaska en till whiskey hämt.
Sätt en tupp i termometern.
Glasa dig ett hållning whiskey till.
Ugnsbaka whiskeyn i fyra timmar.
Ta ut ugnen ur tuppen.
Ta ut ugnen ur tuppen.
Plocka upp golvet från tuppen.
Tuppa upp skäret.
Hämta en whiska flaskey till.
Buka dordet och häll tupp ett glas fågel.
Bord en bedsbön och ät whiskeyn.

Källa: “Skrattnet”

TAGS

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
  • 333
  • 353
  • 1 584 086
  • 4 537
  • 58 021
Sök här