Bloggen

I am back!!!!

Av
den
11 april 2006

Ha, trodde ni käringen redan flugit till Blåkulla?

kvast

Nädå, än är det inte dax!

Men idag blev jag totalt överrumplad och slagen med häpnad!
Min dotter har flera gånger sagt till mig att trots att vi fått ett datum för inkopplingen av bredbandet så kan det gå fortare…. vi fick ju ett brev där det stod den 13 april…
Därför ringde vi till Telia igårkväll, tänkte att kanske kanske är det så dom kopplat in redan men att det blivit någon fnurra på tråden…
Men nä, där snäste någon igen att “det tar 8 dagar från det att flytt av telefon skett, och ni blir inkopplade den 13:de”! Så det så! (Ring inte hit o tjata, det hjälper ingenting!)
Idag på eftermiddagen satt jag ute på farstutrappan i SOLEN som visar sig första gången på två veckor!!! och bestämmer mig för att NU är det dax att plantera mina kryddväxter!
Går in i sovrummet och blir stirrande på bildskärmen….Internet var inkopplat och dottern hade försökt få kontakt med mig på MSN!
Så, TUSEN TACK Telia ! Nu får jag väl inget vettigt gjort mera denna dag….

Om ni undrar hur jag överlevt den internetlösa perioden, så undrar jag också…
Det har snöat varje dag, ibland stora vita bomullstussar, ibland hagel, ibland finfina små snöflingor…Snödjupet just nu är 70 cm!
Och jag har grävt ner mig i böckernas underbara värld!
Vänta bara tills alla recensioner dyker upp vad det lider!
Jag har dessutom haft all tid i världen att komma ifatt här hemma efter flytten, hängt upp lite tavlor och annat smått och gott.
Skrivklådan har jag avhjälpt genom att förbereda lite nya sidor till hemsidan, “Så fruktkärnor och frön” som kan vara lite skoj och annorlunda, och så Astrologi, texter jag samlat ihop under årens lopp som jag nu sammanställer så varje tecken får en egen sida.

Och nu till den STORA PRÖVNINGEN!
Datorn står nu i sovrummet där det är RÖKFÖRBUD!
Himmel och pannkaka, hur ska detta gå?
Jo det ska minsann gå alldeles utmärkt, det är ett val jag själv medvetet gjort!
Dels för att inte ha ett rökigt sovrum, och dels för att jag vet att jag röker mindre om jag måste gå ifrån!

Nä nu är jag så förvirrad att jag måste breaka med ett bloss och fundera över nästa drag…
Plantera fröna? Gå in och läsa en överfull mailkorg? Börja surfa runt och hälsa på alla vänner?
Beslutsångest kallas detta överflöd!
Men oavsett, nu dröjer det inte länge förrän jag knackar på hos er igen!
Detta är jag om någon hunnit glömma….. Kram på er allihopa!
Paula

TAGS
9 kommentarer
 1. Svara

  Christina

  11 april 2006

  Welcome back!!
  Nej du får inte sticka till Blåkulla själv, vi samlas väl med kvastarna och så åker vi hela gänget?
  Kram

 2. Svara

  Anne-Lie

  11 april 2006

  Äntligen är du tillbakks.
  Det var ju trots allt lägligt med ett nätbryt så du fick fixat lite efter flytten…
  Men har du längtat lite efter oss? Säg ja annars börjar jag grina.
  Snökramar från aw 🙂

 3. Svara

  Catja

  11 april 2006

  Kul att se att du är tillbaka igen. Men för guds skull, tacka inte Felia! Idiotbolag! Snacka om att vi haft mkt skit med dem. Läs dagboken 17 Januari om dotterns flytt av telefon. Fy fan , rent ut sagt vad trött jag är på dom! (Januari hittar du nästan längst ner i vänsterkanten i menyn)Det var kanske tur att det blev ett litet break lägligt till flytten. Har ni fått städat klart nu och lämnat allt det gamla? Kanske t.o.m. använt dammsugaren? 😉

 4. Svara

  Lillsyrran-Tette Merio

  11 april 2006

  Jippie – systeryster är online igen! 😉

  Och du VET väl att det är påskkärringar och inte häxor som tar kvasten till Blåkulla?!? Bara så du vet vad du gör och inte blir förvirrad, hehe.

  Massa kramar!/Tette.

 5. Svara

  Lillsyrran-Tette Merio

  11 april 2006

  Glömde ju att kommentera de ursöta fågelungarna du lagt på toppen. Fint! 🙂

  Kram igen!/Tette.

 6. Svara

  mariannE

  12 april 2006

  Åh, hej goa du! Tack för den goda nyheyten att du är tillbaka… ibland får man överraskningar av det positivare slaget- samma vart det för mej när vi flyttade hit! Nätet kom efter 3 dagar när det var sagt 8. Och visst blir man glad för det är ändå det sättet man håller sej ajour med omvärlden nuförtiden hihi.
  Har läst din långa goa blogg och ser fram emot alla “nyheter” hihi. Det där med röket vart samma här när vi
  flyttade hit. Inget rökande inomhus ( blev avskräckt hur det såg ut i gamla lägenheten av 13 års rökande inomhus). Visst skulle jag vilja ta mej en cigg vid datorn ofta ofta- speciellt när man e mitt uppe i något men NEJ .. det får bli avbrott och ut på balkongen även när det var 30 minus haha.
  Nästan all snö är borta här bara de meterhöga högarna kvar men temperaturen vägrar gå över 6 grader. Fast igår kändes det varmare när solen var framme.Idag dalar det flingor igen – suck- !
  Har inte beställt nån resa till Blåkulla i år alltså plats i luftrummet. Kvastarna är utslitna efter 2 dagars vanvettigt städ här, så den här häxan får koka brygd vid vanliga spisen och umgås med de andra häxorna på nätet.Kramar om dej och säga BRA JOBBAT med att flytta och få i ordning etc/
  M

 7. Svara

  Tina

  12 april 2006

  Välkommen tillbaka!!
  Ja du det är inte lätt o va utan internet men man märker om inget annat hur mycket annat man får gjort 🙂
  Jag håller på att putsa kaffekitteln, vaxa kvasten o förbereda katterna så vi ses väl på Blåkulla!!
  Kram

 8. Svara

  Pia

  12 april 2006

  Nämen godda godda lella frugan redan tillbaka.
  Har saknat dej oxså ska du veta.
  Det är konstigt att man kan fastna så här i Datorvärlden.. kaos o panik nästanpå om det skulle strula.. Peppar, peppar så har jag varit lyckligt lottad. Telia är bra har där oxså och har då aldrig haft några som helst problems där.
  Många andra har jämt en massa strul.
  Jo då som Christina säger vi samlas o far gemensamt.. har polerat kittlen me häxans polerpolish, bonat o fejat med kvastaskaftet.. plockat friska kvistar te motorhuven… ja mer kan du läsa i min blogg.. får skynda mej nu så jag hittar katten innan avfärd.. Vi synes då..

 9. Svara

  Doris

  13 april 2006

  Nej men, är du tillbaka? Jättekul! Jag tittade bara in och skulle lämna en GLAD PÅSK-hälsning i din gästbok, men då får du ju den här på “comment” istället, som sagt, önskar dig och de dina en riktigt GLAD PÅSK ;)!
  Nu ska jag iväg till stan och inhandkla lax och tillbehör, min väninna och hennes man kommer i mat i morgon kväll.
  Sköt om dig !
  Kramar,
  Doris
  Ps
  Tror att det är ett smart drag med datorn i rökfria sovrummet, när jag slutade röka hängde jag i NINTENDO TV-spel ( vi hade ingen vanlig dator då ) och då glömde man bort röksuget 😉
  Ds

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 98
 • 497
 • 1 652 520
 • 5 119
 • 66 012
Sök här