Bloggen Torsdagstema

Jag gillar: goda grannar!

Av
den
16 juni 2016

Jag blir så bortskämd så jag rodnar… :angel:

present5

Ena dagen står en söt rödhårig granne vid dörren med dessa i handen!

present1

Andra dagen kommer man hem för att finna dessa presenter på farstubron!

present2

Vad tror ni detta är för holländska delikatesser? På paketet stod 180 grader 10 minuter!

present3

Något paff blev jag när jag såg att det var precis vad det liknade, korv med bröd!

present4

Sämre frukost kan man äta 😀 , brödet blev lite sprött i ugnen och hade en tydlig kardemummakaraktär och korven var lagom kryddig!

Mitt bidrag till I like

TAGS
18 kommentarer
 1. Svara

  Mia

  16 juni 2016

  Wow!!! Helt underbart 😛 Det är ju för gott med goda grannar och jag gillar skarpt att dom skämmer bort dig :love: :love:

 2. Svara

  Menageriet

  16 juni 2016

  Vilka överraskningar! Hur bär Du Dig åt för att få allt detta? :mrgreen:
  Nåja, jag ska inte klaga, för jag brukar ju få hundgodis till Klicker.
  Ha det gott och kram! 🙂

 3. Svara

  Violen på Brandholmen

  16 juni 2016

  Du förtjänar att bli lite bortskämd av dina grannar! Tacka och ta emot, nästa gång kanske du bjuder på en överraskning!
  Ha en skön kväll!

 4. Svara

  Charlotta

  16 juni 2016

  Snälla grannar kan man inte få för många av. Härligt med god grannsämja. 🙂

 5. Svara

  "LillaSyster"

  16 juni 2016

  Wow vilka trevliga överraskningar!
  Många meter plåt…. nä, jag vet precis hur mycket jag har det är fyra hela plåtar som smeden kapat till i de mått jag vill ha dem. Det är bra när man kommer från en liten ort där alla känner alla. Så jag har skickat pappa till smedjan två gånger (det är inte bara pappa som känner smeden, jag känner trevliga Björn också). Sen har pappa varit snäll och borrat hål i första omgången så att ju kunde forma dem snyggt till de runda landen, och så har jag haft turen att mamma och pappa skulle ha kärra upp då de har hälsat på mig och min syster så jag har fått dem levererade också. :love: Så jag har fått dem till mycket bra pris, skulle man köpa de färdiga som finns hos div blomsterhandlare så hade jag väl fått typ 3-4 st små plåtbitar till priset jag betalat för fyra hela plåtar – det hade jag inte kommit lång med för de jag har kommer i tvåmeters längder. De jag sett i butik är typ max110cm/st
  Det blev en lång utläggning om plåt det! Du nu ska jag fortsätta fira Min dag! Ha det gott!

 6. Svara

  Ninni

  16 juni 2016

  Vilka snälla grannar du har! Men du har säkert förtjänat det flera gånger om. 🙂
  Kram.

 7. Svara

  Astrid

  16 juni 2016

  Jag tror du är en fin medmänniska

 8. Svara

  Eva-Lena

  16 juni 2016

  Man får det man förtjänar, och uppenbarligen har du förtjänat detta! Kul med överraskningar??

 9. Svara

  Anni

  17 juni 2016

  Men vilka spännande och trevliga gåvor! 😯

 10. Svara

  FREEDOMtravel

  17 juni 2016

  Men oj så trevliga grannar! Och vilka roliga korvar med bröd 🙂

 11. Svara

  Helena FREEDOMtravel

  17 juni 2016

  Vet inte om min kommentar kom fram… eller om den hamnade i skräpkorgen??

 12. Svara

  Hillevi

  17 juni 2016

  Mmmm, vilka fina grejer! Där kan man verkligen ge korvbröd en totalupplevelse! Så snäll hon är din granne med det vackra, röda håret. Fast… nog förtjänar du uppmärksamheten många gånger om. Roligt att se att grannen uppskattar det och tänker ut sina gåvor! :thumbsup:

 13. Svara

  Christina

  17 juni 2016

  Hej goa Paula!
  Jag har inte varit inne på min blogg på evigheter och såg först nu att du lämnat en kommentar 😐
  Jag trivs alldeles utmärkt med min nya sysselsättning.Just nu så har jag fullt upp eftersom jag håller på och smider en helt ny kollektion.Ett smycke tar ju en evighet eftersom det är så många olika moment.Med vikten så går det neråt.Snart minus 30 kg 😉
  I sommar så ska vi ingenstans.Blir små dagsutflykter men ingen längre resa.
  Jag ska snart ta tag i bloggandet igen så fort allt har lugnat ner sig lite.När jag är färdig med smyckena så kommer jag äntligen få tid till lite annat.
  Ha det jättebra så hörs vi snart igen!
  Kram Christina.

 14. Svara

  Agneta

  18 juni 2016

  Schyssta grannar! Skicka hit dom! Nej, förresten, det behövs ju inte. Igår kom vår närmaste granne tillika min kusin, med nyrökt fisk och färskpotatis, det var så gott! Han är det snällaste som finns. Men han kan vara hård också, men inte mot mig!!!!
  Härligt med sådana grannar som du har!
  Kramar

 15. Svara

  Agneta

  18 juni 2016

  Glömde, vi har ju inte så många grannar eftersom vi bor som vi bor. Men det finns ett par hus på mycket behörigt avstånd, tack och lov, men dom hälsar inte ens när dom åker förbi oss här och vi har en liten vägförening, gammal, den har alltid funnits och när dess grannar flyttade hit fick dom reda på att det kommer med i paketet att bo här, men dom betalar inte avgiften som är på bara ett par hundra…..så det finns olika slags grannar också! Kram igen

 16. Svara

  Kersti

  18 juni 2016

  Goda grannar är guld värt.Vilka fina presenter du fick. Och vilken frukost den. Inte illa.
  Kram från ett regnigt Enskede

 17. Svara

  Beppan

  18 juni 2016

  Åh vilka presenter – och vilka fina grannar!
  Sådana ska man vårda ömt….

 18. Svara

  Malin

  29 juni 2016

  Som du hjälper alla så är du värd all uppskattning du kan få!

  Ölen som heter Estrella ngt brukar gubben köpa åt mig.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Senaste kommentarer
Kategorier
Statistik
 • 330
 • 559
 • 1 651 762
 • 5 116
 • 65 957
Sök här