Bloggen

Jag har fått hälsningar och grattis!

Av
den
22 juni 2006

pia-pimli
Tack Pia!

pia-teo
Tack Pia!

lillemor
Tack Lillemor!

bia
Tack Bia!

TAGS
2 kommentarer
 1. Svara

  Ada

  22 juni 2006

  GRATTIS på Din Namnsdag,kära Paula vännen.*suck*
  Var i sista sekunden och ändå blev jag påminnd redan vid 05.00 i morse,då jag läste GP,tänkte nu går jag raka vägen in o Grattar Paula i sitt Pörte!:D
  Som alltid “snöade jag väl in på nått annat..och så blev det så här..Förlåt..Men jag hann ju iaf.*ler*
  Hoppas dagen var bra,Paula dagen.För DEJ!
  Jag tyckte det..har hämtat den nyaste av datorerna som åskan gick lös på,den är fixad nu,400 spänn resten gick på garantin!Och sedan shoppat lite,tillsammans m dottern,mysigt som bara den.
  Skor tex..ÄNTLIGEN ska jag slippa vinter dojjor!*glad*
  Kramarom dej än en gån på din Namnsdag som nu snart är slut!

 2. Svara

  Pia

  25 juni 2006

  Oj oj vad du varit flitig.. hoppas allt gick bra. Jag har öppnat lite nu ikväll.. man är alltid lite seg så där på midsommardagen, men inte allt för mycket ändå, tycker jag. Sitter ju här nu och klockan hon är ju söndag 1.15 på morgonen.. nu kallar sängen. Svejsning.
  Kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 291
 • 354
 • 1 626 676
 • 5 070
 • 65 364
Sök här