Kyssen!

Vad är ett väl bröllop utan bröllopskyssen?
Vilken tur att jag hittade och kunde knycka en bild för jag missade den i verkligheten!

Jag fick också ta del av en annan fotografs bilder, så här fina var brudparet!

med nydöpte sonen Lúcas.

Två av barnen är nu gifta, två ännu inte, vem blir det härnäst?

0

7 Comments:

 1. Vilken härlig överraskning med vigseln! :razz:
  Det blev en lite annorlunda helg i storstan då, än vad ni hade trott… *L*
  Jag åkte upp till Luleå och hade tänkt stanna till i morron, men det skulle bli skitväder, så jag körde hem idag istället…Det räckte att köra dagens sista 10 mil i 10 cm blötsnö på oplogad smal, krokig väg!
  Kram på dig…

 2. Så fint o underbart. Vad är väl som kärlek, barn o bröllop ???

  De undrar jag med, vem blir det i vår familj härnäst, vi som tyvärr nydligen fick en skillsmässa oxå..trist men sånt är livet.

  Kramiz

 3. Så söta de är. Bruden är smal som en vidja, och vacker som en dag. Fin överraskning ni fick, det blir mycket enklare så här, åtminstone för gästerna. Så underbart med ung kärlek, och små barn. Ljuva framtid!

 4. Vad fina de är! Och vilken tur du fick se kyssen på bild. ;-) Och den lille nydöpte Lucas som fick dela sin dag med sina föräldrar och fick vara med om deras bröllop fast han är så liten. Härligt!
  Har ni hunnit smälta det ni fick vara med om i helgen?
  Kramen.

 5. Vad fina dom är :razz: härliga foton.. jag längtar tills mina söner ska gifta sig, men jag tror det dröjer, men man vet aldirg.. :grin:

 6. Visst är det underbart med barn, dop och bröllop, oxå fint att andra hade kameran rätt inställd så Du kan få lite fina bilder att njuta av;)

  Kramen

  annette

 7. Det var mig en riktig överraskning ni fick! Men inte gjorde det något med kameran, när det fanns andra som tog kort. Retligt är det förstås. Jag minns en extremt snörik vinter för väldigt länge sedan när jag tog en hel filmrulle (ja det fanns film då). När jag skulle öppna och framkalla var det ingen film i kameran ARRGG. Jo, jag är nästan arg än ;-)
  Kram

Kommentera