Nu vänder det!

1221a

Jippi, vintersolståndet är här, (mer exakt kl. 18.11 :wink: ) nu vänder det och blir ljusare!
Och snacka om att det behövs, 4 plusgrader, regnet piskar mot fönsterrutan, blåsten viner i träden, ur led är tiden!

Jag har suttit och tittat på världscupen i skidor från Italien. Där finns inte en gnutta natursnö, illgröna gräsmattor grinar en i ansiktet och arrangörerna har slitit med en smal vit sträng där åkarna skvätter och febrilt försöker få fäste med stavarna. Vattenskidor hade varit att föredra…

Min ensamtillvaro är på upphällningen, det har inte direkt varit några roliga dagar :(
Förrförra natten vaknade jag av att magen var i uppror och det blev en kallsvettig natt sittandes på toa. :mrgreen:

snacks

Inte kan väl grisfötterna varit orsaken? :twisted: Nä det tror inte jag heller, :-D Det måste alltså ha varit burken med rökta musslor som jag satte i mig miss i nassen innan jag kröp i bingen 8)

Gårdagen gick som i ett töcken, maken undrade om han skulle komma hem men det skulle han inte! :help:
Jag gick korta promenader och vilade dessemellan på soffan och före kvällen kände jag att nu var det över för denna gång, en mild variant må jag säga, så skönt :)
Middagen bestod av ugnsstekta tomatsillsrullader och de smakade riktigt bra i min ekande tomma mage :lol:

Sköt om dig och ha en fin lördag!

mossibrod

Vilken tur att jag slutat äta bröd…

0

14 Comments:

 1. Men vilken rolig bild på råttfamiljen i limpan. Jag undrar var du hittar alla dina fyndiga bilder?
  Fy fasen för kolik. Jag vet precis hur det känns att sitta på toa och kallsvettas. :cry: Tackolov gör jag det inte lika ofta nu för tiden som förr. Mer än en gång har jag svimmat av smärta och Berra har fått stå vid sidan och hålla mig upprätt på toan.
  Tur i eländet att det är övergående.
  Låt bli musslorna nästa gång :wink:
  Kramen

 2. Usch och dubbelt usch att må så dåligt och dessutom vara ensam :sick: :mrgreen:
  Ja, nu vänder det, bara vetskapen, även om det inte märks så väl till en början, är ju helt underbar, denna vintern är synnerligen märklig! Men säger det igen, har sagt det förr, vi får säkert igen det med råge innan våren!
  Kram och fortsätt krya på dig :love:

 3. Så klart att grisfötterna orsakade magsjuka och dessutom med slemmiga musslor.
  I alla fall enligt matte som anser att båda delarna är fullkomligt vidriga. Jag personligen föredrar ju öron eller knorrar.
  Ha en bra ljuvligt grön jul!!!!!!! Tänk så underbart detta väder är ;)

 4. Oj, vilken gullig boning mössen fått sig! Julstämning för dem! Hoppas nu din mage sköter sig, så kanske du kan ta dig några grisfötter till :)
  Kram

 5. Vilka roliga bilder du har den här gången. Till och med den första var lite rolig, för nu har nog även jag börjat tröttna på det grå och det mörka. Även om jag tyckte det var lite, lite mysigt i morse så tycker jag nog inte det nu. Det blev inte en gnutta ljus ute idag och jag vill bara gå och lägga mig igen….energin har sinat.
  Den kylskåpsbilden var härlig. Men inte äta rökta musslor. Inte äta musslor alls. Usch, det tillhör de där sista sakerna jag äter om all annan mat tagit slut i världen.
  Skönt att du är bättre nu!
  Agneta kram

 6. Så skönt att det gick fort över. Visst längtar man efter lite ljus. Den här ständiga skymningen tär på humöret. Men nu med långa lediga dagar framför mig känns livet ändå hoppfullt. Jag har en massa böcker att ta tag i så förhoppningsvis hittar man mig djupt nedsjunken i fåtöljen en tid framöver.

 7. :-P oj den bilden måste jag visa åt hon som jobbar hos mig .Vilken fin bild den först ,ja få se om dagstumparna blir ljusare nu eller om det bara regnar och är mörkt ,kram nette

 8. Haha! Jag ska nog också sluta äta bröd. Jag önskar dig en riktigt God Jul

 9. Morning i Pörtet! Usch…ditt magonda! Tur det inte blev värre!
  Hur är du annars i magen sen du slutat äta bröd?
  Här är det som vanligt…sitter mest varje natt på toa….
  Kramen!
  Ragnvi

 10. Hihi vilken härlig bild med råttorna där i brödet, å vad underbart att veta att vi nu är på rätt sida igen.. Kramen

 11. Skönt att det var av snabbt övergående art ditt magonda :) Men jisses vilka raringar som flyttat in i brödlimpan… de ser ut att ha det mysigt…
  Önskar dig en fortsatt bra adventssöndag!
  Kram

 12. Önskar dig en riktigt God jul och Gott Nytt År!
  Kramar susan

 13. Usch för magsjuka, nu kan det bara bli bättre!

  Kikar in för att önska alla i ditt pörtte en riktigt God Jul!!

 14. Tittar in igen…
  Vill önska dig och alla andra två- och fyrbenta familjemedlemmar en riktigt God Jul!
  Kram

Kommentera