Nu vänder vi blad..

Då har vi nått juli månad i almanackan och sommaren har gjort storartad entré för dem som gillar värme!

0701g

Höns- och kaninmatte kom hem igår så jag laddade ordentligt till sista matningen..

0701f

Och titta vad jag fick, holländska specialiteter, det ska bli så spännande att smaka!

0701d

Sommarens minizoo och ridning öppnade för säsongen idag

0701b

..med hög svansföring!

0701a

Många hade bokat in sig på kortare ridturer

0701e

..och de minsta fick klappa Lufsen!

0701i

Nu får jag lite tid att ägna åt kycklingarna som hunnit bli två veckor

0701j

..och som delar rastgård med marsvinen

0630a

Igår tog Blinka ett skönt dopp i sjön, själv fegar jag ur tills temperaturen i vattnet är lite behagligare..
Fast fortsätter värmen så här så kanske jag blir tillräckligt desperat redan i morgon dag!

0

15 Comments:

 1. Vilken idyll du bor mitt i
  Ser gott ut det du fått i din korg

 2. Oj så härliga bilder….det där, det är sommar det! Att bada, nja det får nog vänta ett tag till, älven stiger för nu kommer smältvattnet från fjällen och DET är inte så varmt!! Möjligen att det man kan doppa tårna i nån långgrund sjö :wink:
  Kram på dig :love: :love:

 3. Men så mysigt och idylliskt du har det runt dig, och alla fina badplatser som du verkar ha en magnet till!!! Vi har premiärbadat i dag, 24 grader i sjön, så det var ingen bravad, bara ljuvligt!

  Nu njuter jag!

  KRAM

 4. Jag tittade och tittade på bilden med marsvin och fattade inte i vilken ställning Blinka intagit, men sen läste jag. De är ju rätt lika i teckningen….eller är det dags för mig att uppgradera glasögonen?
  Idag efter jobbet tog jag en bok och satte mig på däcket och bara njöt och så tänkte jag det här skulle Paula inte gilla – möjligen i skuggan men det var varmt där med. Så varmt att jag funderade på om jag skulle leta upp och fylla poolen, men sen bestämde jag mig för att duschen är mycket mer behändig. Ha det gott nu med alla böcker du tagit hem. Kram

 5. Härliga Svenska sommar. Så underbart du bor. Vad spännande med lite Holländska gosaker.
  Kramen på dig.

 6. Härliga bilder, bor du alldeles intill? Ja nu har visst sommaren kommit på allvar. Men jag har en vecka kvar att jobba. Och mannen har två veckor kvar. Men vi åker upp nu i helgen, och jag funderar på om jag inte ska ta årets första dopp då. Och första doppet uppe i Jonskär och i Bottenhavet :-)
  Kram

 7. Härliga sommar. Så skönt med värmen, för som man har väntat.
  Vilket mysigt minizoo.
  Så roligt för barnen.
  Fina bilder. Djur är för härliga.

  Kramkram till dig.

 8. Nu blir det att pusta i pörtet ett tag. Den här värmen ska ju hålla i över helgen.
  Inte så kul tycker jag som ska åka på hundutställning på lördag till Alfta. det hotas med 30 grader.
  Måtta kan det väl få vara.
  Kramen

 9. Ja, idag får du nog bada! Säger jag som inte har en tanke på att hoppa i sjön fastän det redan är väldigt varmt ute.
  Vilken fin present du fick, det ser väldigt mycket picknick ut om den! Du och vovven och till sjön och plums i.
  Så fina dom är alla dom små ponnysarna!
  Agneta kram

 10. Å vad härligt ni har det.
  Och vad roligt med ett mini-zoo.
  Det ser så trevligt ut allt det där ni håller på med :thumbsup:

 11. Som vanligt så mysiga och hemtrevliga bilder hos dig! Har inte heller badat ännu men imorgon ska jag åka till sjön för första gången i år, får se om jag kommer i…
  Sv: Du är så välkommen på en fika :) Kram

 12. :thumbsup: Känns nog som badväder idag här åtminstone ,kram Nette

 13. Åh så härligt med alla djur!! =)

 14. Å vad du ser ut att ha det härligt! Jag jobbar sista dagen idag, så SNART är det semester :)

Kommentera