GemsWeekly

Quizle: Min väska

Av
den
7 februari 2013

Min väska

vaska

1. Använder du handväska? Eller använder du något annat?

Jag använder handväska när jag behöver ha med mig något läsbart eller när jag inte har fickor på kläderna

2. Hur ser din handväska/väska ut, stor eller liten?

Jag använder en svart handväska (se bilden 😆 ), nä men allvarligt den ser ungefär lika tråkig ut, inhandlad på loppis. Senast jag köpte en ny handväska var på en marknad för många år sedan, kostade en hundring och gick sönder inom loppet av en vecka!

3. Vad MÅSTE finnas med i din väska när du går ut?

Jag behöver ha nycklar, mobilen, plånboken och kameran, antingen i min väska eller mina fickor

4. Hur mycket onödigt går du omkring med? 😉

Onödigt? Skulle jag? Nääää, jorå, i handväskan ligger alltid ett läppstift (nu var jag tvungen att lyfta på rumpan och gå o kolla…) som jag sällan använder och en burk tandpetare! Näsdukar är bra att ha i väskan när man som jag har rinniga ögon och rinnande näsa utomhus i kylan.

5. Hur ofta har du med dig din väska

Två gånger på en månad kanske…på sommaren då jag inte har ytterkläder med fickor använder jag en midjeväska, den är alltid med!

Vill du också vara med i Quizle, klicka då här!

TAGS
7 kommentarer
 1. Svara

  Mia

  7 februari 2013

  Hihi, ungefär desamma svar skulle jag gett 🙂
  Kram på dig!

 2. Svara

  Anne

  7 februari 2013

  🙂 Den där snygga väskan gav jag min väninna (som jag har så trevliga vinkvällar med ibland) på Facebook…hihi

 3. Svara

  Punatukka

  8 februari 2013

  Jag minns inte ens när jag använde handväska senast,säkert tio år sen?! Istället syr jag små “väskor” att ha plånboken,nycklar m.m i som jag sen har i “dramaten”
  Önskar er alla,två och fyrbeningar,en riktigt,riktigt skön helg med smaskiga långkok till middag 🙂 Kram!

 4. Svara

  Gun wiik Plls

  8 februari 2013

  🙄 Har alltid väska, med lång axelrem så att den kan hänga diagonalt över kroppen så jag slipper tänka på den. Innehåller mobil, plånbok med körkort och kontokort, lite kontanter, näsdukar, cerat, läppstift, hårborste, busskort, penna, halstabletter, tandpetare, Treo som legat där hur länge som helst utan att jag behövt någon och på sommarhalvåret medicin om jag råkar bli getingstucken, hm det är nog allt…

 5. Svara

  Lena

  8 februari 2013

  Förr i världen var handväskan en viktig accessoar till “arbetsklädseln” och kunde kosta många pengar. Tydligast minns jag min “Dallasväska”, en stor kuvertväskevariant i fint skinn. Numer använder jag en rejäl flätad korg i konstmaterial som är outslitlig och går att hänga på axeln. Innehåller endast plånbok, telefon, kamera, pappersnäsdukar, ev handarbete (!) och sommartid en förpackning Betapred om någon elak geting skulle bitas. I den kan man dessutom stoppa inhandlade matvaror som ex mjölk, potatis, kattmat och annat livsnödvändigt, miljömedvetet och praktiskt. Så det kan bli på gamla dar.

 6. Svara

  Marketta

  9 februari 2013

  Jag förstår mig inte på människor som har garderoben full med handväskor. Det är ett nödvändigt ont som man ibland har med sig, men för det mesta är det bara i vägen 😆 .

  Kramizzar
  Marketta

 7. Svara

  Doris

  23 februari 2013

  *hi, hi*, en sådan väska vore något för mig !
  Kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 557
 • 590
 • 1 641 838
 • 5 101
 • 65 753
Sök här