Bloggen

Skrotade planer

Av
den
10 februari 2007

Denhär dagen blev inte alls som planerat…
Vaknade med en ordentlig värk i höger höft, ajaj!
SMHI ska jag snart KU-anmäla, deras prognoser är helt åt skogen!
Det skulle bli -25 grader i Fredriksberg inatt, och soligt och -12 på dagen
Det snöade istället och är mulet och -4
Klarar dom inte ens av att göra endygnsprognos någotsånär rätt och riktigt??
Inte varnade SMHI heller för dimma i Åre, men det bidde det ju, så störloppet blev inställt!
Skidskytteherrarna lyckades inte så bra, AKO ligger magsjuk och kunde inte starta i masstarten, suck!
Och jag kände att höften inte höll för att plumsa i en halv meters drivor i rallyskogen…
Dessutom måste jag också tänka på min taskiga mage, för att inte ha tillgång till en toalett på typ 4-5 timmar skulle ha krävt två dagars fastande mage…
Jag vill ju så gärna vara med på lite olika aktiviteter, och jag blir så lessen när jag inser att kroppen säger nej!
Det är ju rent av omöjligt att planera aktiviteter, resor eller annat skoj.
Men sådan är nu verkligheten för mig och för många många fler.
Tack och lov för tevesändningarna så även skröpliga gamla käringar som jag kan få njuta av sportens höjdpunkter! Och Internet där jag kan följa rallyt sträcka för sträcka! Håller förstås tummarna för Markus Grönholm som kan ta hem sin femte seger!

Nä nu ska jag rycka upp mig, helikoptern snurrar ovanför taket och det betyder att Fredriksbergssträckan är färdigkörd, dags att kolla hur det gick !

TAGS
9 kommentarer
 1. Svara

  Zassi

  10 februari 2007

  Halloj!
  Men du det låter inte alls roligt med din mage!
  Vad har du för problem?
  Men det är som du skriver tur att det sänds på TV =)

  Söt liten kisse du har!
  Ha en skön lördagskväll!
  Tjing//Z

 2. Svara

  Nilla

  10 februari 2007

  Ja visst är det tråkigt när man inte hänger med. Man behöver ju få göra lite roliga saker i bland. Speciellt om man är lite krasslig. Har också haft mycket problem med magen och behövt ha nära till toan. Men sen jag la om kosten så är det mycket bättre. Jag undviker bla. mjölkprodukter, mörkt (rött) kött, potatis och vetemjöl. Jag äter enligt “Ät rätt för din blodgrupp”. Jag mår mycket bättre, även lederna blev bättre sen jag började med den kosten. Det är värt att prova. Du finns en bok som heter just “Ät rätt för din blodgrupp” Du kan söka på nätet och säkert låna den på bibblan.
  Ha en trevlig lördagkväll.
  Kram

 3. Svara

  Pialill

  10 februari 2007

  Blä för onda leder, muskler och knasmagar. Svårt att planera nåt, man får oftast ta dagen som den kommer. Hoppas den värsta värken går över snart.
  Jaha, melodifestival snart. Vet inte om du tittar. Jag ska väl glutta lite iallafall. Å så ett par bira framför teven.
  Kraam…

 4. Svara

  Ninni

  11 februari 2007

  Att ha ont är inget kul och vädret hjälper ju inte direkt till!

  Ha en skön söndag trots allt, hoppas värken ger med sig…söt bild på kissen

  /Kram

 5. Svara

  Pia

  11 februari 2007

  Det där verkar då inte alls kuligt.. tråkigt när du inte kan va på topp, men så är det med oss gamla kärringar, vi får än det ena och än det andra 🙁
  Tur det finns internet och annat som kan roa, då det är för besvärligt 🙂
  En sån sötis som tittar fram (katten)
  Ha det så bra du kan.
  Kramkram

 6. Svara

  mariannE

  11 februari 2007

  Hej Paula!
  Har inte vart och hälsat på dej på länge … Får skylla på alla snödrivor och trafiken … jösses ni har ju fullt med både rallyförare och skidåkare i skogarna … Höll på att krocka med en scoterförare på väg hit me … Nä men allvarligt talat .. Har läst upp mej i dina bloggar och vad kan jag säga : GRATTIS till nya Bastun … ser SÅ gemytligt ut .. ska du ha inflyttningsfest? Men sen det andra med det onda …
  Ja det är SÅ jobbigt när planer och drömmar går i ‘kras’ för förbenade kroppaskrällen … En sak är då säker- TÅLAMOD är en bra sak att ha vid sånna tillfällen. Hoppas att du kan njuta lite lite granna åtminstonde av händelserna omkring dej … om så ‘bara’ på TVn …
  Sköt om dej
  /M

 7. Svara

  "Ninni"

  11 februari 2007

  Ja, visst är det tråkigt då kroppen säger ifrån en massa kul saker! T.ex. något så simpelt som att gå på en marknad… det har inte jag klarat av på flera år. Inte det att jag skulle få ont efteråt, det skulle jag gärna stå ut med, utan för att jag inte orkar GÅ och STÅ så mycket som en hel marknad kräver. Jag t.o.m. funderar på att skaffa mig en rullstol för att kunna få känna mig lite normal och gå på marknad. Men jag har inte kommit till skott än. Ger mig sjutton på att jag lärer köpa en isf och det har jag inte råd med.
  Här hade vi -12º igår medan det några mil norrut, dit vi styrde vår lilla utflykt, var bara -6º. Otroligt vad det kan skilja mellan ställena.
  Ha en skön söndag och en skön vecka!
  Kram!

 8. Svara

  Anki

  11 februari 2007

  Ja de e ett skit när kroppen inte vill vad en annan vill!! Vet inte varför jag gnällde om min lilla värk i ryggslutet..de e liksom en droppe i havet till skillnad för hur andra har det med värk o sånt. Menar jag är ju frisk i vanliga fall o värkfri…aja baja mig o gnälla…hoppas din värk släpper, de så trist som du säger att inte kunna göra vad man vill.
  Go söndag…Kram Anki

 9. Svara

  Gunvor

  11 februari 2007

  Jag håller med dom andra att det är skittråkigt när inte kroppen är som man vill att den ska vara. Värk har jag inge besvär med o det får man va glad för. Men det händer ju roliga saker runt omkring dej i skogen med rallyt. Och så vi fått glädja oss åt två nya medaljer idag igen. Det ska vara Anja som klarar såna prestationer, att vinna igen! Jätteroligt för Järbyn också.Att klara bronset var stort. Det var en riktig rysare!
  Jättesöt kisse som kikar fram! Ha det bra!

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 267
 • 770
 • 1 610 935
 • 5 044
 • 65 073
Sök här