Skyltsöndag # 149

Vintriga foton hos mig igen…
Inte lätt att stå vid den busshållplatsen!

Kunde inte tuta för jag har ingen tuta på sparken!

Flera skyltare hittar du hos BP

0

11 Comments:

 1. Har du märkt av att snön sjunker undan nåt nu när det blivit soligt och nån varmgrad?
  Kramen.

 2. Där fick du ju till det igen på ett helt perfekt sätt:-) Snöhögen vid busshållplatsen – OMG säger jag bara. Å min nästa fråga är såklart Går det bussar där under vintertid???? Å nej, jag ska inte ställa den sällsynta frågan var bussen stannar om den går alltså;-)

  Skylten med att man ska tuta är kul och den står stadigt där i snön:-)

  Tusen tack för dina två fina skyltar. Stort tack för länken också:-)

 3. Du har visst färger i dina bilder. Gult hus, blått hus, orange pinne och så en blå himmel!
  Förstår att det blir mycket snöbilder när ni har sådan enorma mängder snö. Men om du vill undvika photoshop så leta hemma, man har ganska mycket färgglada saker i sitt hem.

 4. Vackra vinterbilder! Och förgglada är de! Jättefin skyltning! Men lite svårt att som utsocknes hitta till busshållplatsen. Vet man var den finns är det lite lättare att veta var man ska leta.
  Kram!

 5. Härliga snöbilder, och tuta skylten mycket rolig :)

 6. Fina bilder med både skyltar och färg! Inte lätt att vara bussresenär där inte :)
  Kram

 7. Har ni alltid så här mycket snö i slutet av mars?

 8. Tuta-skylten är kul! Undrar hur många som tutar för Mona? Och snön ligger djup, djupare, djupast. Och mera har utlovats också här. Nå, allt har sin tid…<3

 9. Fy vad snö. ….tycker jag då?
  Du kunde ju ha sjungit en trudilutt!
  Ha en bra måndag. Kram

 10. Mer snö har ni än här och skickar en tröstens tanke att den kommer att försvinna – faktiskt. Och genast inser jag att det kommer den även att göra här, även om det just nu verkar omöjligt.

  Torsten ser inte glad ut över kvistarna som tar upp hans levnadsrum! Ibland köper jag mig tulpaner men så inte i år, har ju både katter och klåfingrig skurk som gör allt för att fylla trossbotten med vatten….

 11. Oj vad med snö… Jag såg inte ens busshållplatsen först, fick titta till en extra gång. Du får skaffa dig en sån där “klämtuta” tills Mona fyller 60 ;-)

Kommentera