skyltsöndag

Skyltsöndag # 167

Av
den
22 juli 2018

På vår ort och i vår stad har vi tyvärr i dessa dagar anledning att bruka följande skyltar

Senast idag fick jag tömma brevlådan som innehöll en massa dynga! Nu är klisterlappar med budskapet ovan strax klara att distribueras!
Tack för initiativet Kalle!

Vi viker oss inte! Vårt samhälle ska inte förvandlas till ett ondskans näste!

BP förvaltar skylt-temat och du hittar flera skyltare här

TAGS
10 kommentarer
 1. Svara

  "LillaSyster

  22 juli 2018

  Fin skyltning, synd bara att det ska behövas. Jag undrar vart världen är på väg.
  Det verkar som om fler och fler saknar sunt förnuft.. önskar dig en fin söndagskväll

 2. Svara

  Åke

  22 juli 2018

  Vi viker oss inte! Vårt samhälle ska inte förvandlas till ett ondskans näste! BRA DÄR!!! Politik håller jag mig annars ifrån på hemsidan… det var något jag beslutade innan jag startade upp mina sociala medier liksom… En trevlig vecka på dig!

 3. Svara

  BP

  22 juli 2018

  Vilka otroligt bra skyltar! Håller med LillaSyster. Så otroligt trist att den första skylten behövs! Vet inte vem Kalle är, men hans initiativ är mera än lovvärt tycker jag. Är inte ett dugg intresserad av politik, inte av religion heller för den delen, men en sak för står jag inte. Hur kommer det sig att folk aldrig, aldrig lär sig. Å jag menar andra världskriget och alla hemska händelser ägde ju inte precis rum för 300 år sedan utan bara för drygt 70 år sedan.
  Måtte den andra skylten som är så fint layoutad alltid segra, alltid!!!

  Tusen tack för denna skyltning och länken! Hoppas skyltarna får många att tänka till både en och två gånger.

 4. Svara

  Ditte

  22 juli 2018

  Nej!!! Vi viker oss inte! Inte någonstans. Väldigt bra och viktiga skyltar med ett budskap som är så viktigt.
  Stor kram och tack för viktig skyltning.

 5. Svara

  BP

  23 juli 2018

  Svar: KajsaLisa hade ju en “bloggkrasch” för några månader sedan. Så hin fick motvilligt återgå till sin gamla bloggadress. Det missade jag faktiskt … också. Br aatt du är uppmärksam. Borde nog börja med inlinkz som Sanna använder i stället, för den gamla listan är det nog bara du som kollar;-) Men då jag är så himla oteknisk vågar jag inte riktigt.

  Tusen tack för att du påpekade den felaktiga länken. Kolla om den funkar nu!

 6. Svara

  Anki

  23 juli 2018

  Bästa skyltarna denna vecka! Viktigast också! Visst är det förskräckligt med dessa strömningar som tycks råda – och hur kan så många människor tro på dessa lögnare som sprider så mycket ondska omkring sig! Det måste stoppas!
  Kram

 7. Svara

  Lillian Flaskerud

  23 juli 2018

  I mitt distrikt er det satt opp store skilt ved alle innfartsveier. ( https://www.facebook.com/ringerikebrann/posts/1764508223640251 ) Klikk på linken så har du forbud på mange språk

 8. Svara

  ibod11 - Ingrid

  23 juli 2018

  Fantastiskt initiativ att tillverka de skyltarna. Jag har klarat mig från den sortens propaganda hittills men man vet ju aldrig. Det lär väl dyka upp dynga här också så småningom. Finns det möjlighet att köpa den första klisterlappen?
  Kram

 9. Svara

  miatankar

  23 juli 2018

  Så bedrövligt att sådana skyltar behöver finnas! Bra dock att de flesta är emot dem, de kommer inte att få någon “allmän” utbredning. Jag hoppas folk är för upplysta och kloka för att döda deras propaganda.

  Fina skyltar dock!

 10. Svara

  Ama de casa

  23 juli 2018

  Bra talat där! Håller med fullständigt.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 153
 • 497
 • 1 652 575
 • 5 119
 • 66 012
Sök här