Skyltsöndag #219

Dagens första skylt handlar om en trädgårdsvisning här mitt i byn som jag ska besöka idag. Det är nog första gången någon från orten deltar i tidningen Lands “öppna trädgårdar” runt om i Sverige!

Veckans andra skylt handlar om något jag ser fram emot att delta i på onsdag, ett fäbodbesök!

Fredriksbergs motorklubb arrangerar en årlig folkracetävling , årets upplaga går av stapeln nästa helg.
Då vrooomar det i skogarna…

Norpad från Leksand…

lämplig skylt nu i semestertider…

Avslutar veckan med en “gästskylt” som jag fått av min kompis Carina. Hon har haft vänligheten att skicka mig skyltar som hon fotat runt om i landet och som jag får använda.
Om jag tolkar skylten rätt så är vägen något guppig????

BP förvaltar det roliga skylt-temat som man snabbt blir beroende av och du hittar flera skyltare här

1

11 Comments:

 1. Det tar aldrig slut på roliga event i dina trakter. Du behöver aldrig ha tråkigt om du deltar i allt som erbjuds :) Jätteroliga skyltar på slutet och jag skrattar mest åt Albins skylt :D
  Kram

 2. Så många “roligheter” det händer i dina trakter! Och klart att du hänger med. Jag hade också gärna följt med.
  Sista skylten om guppig väg hade jag inte sett. Men hoppas den kommer upp på de vägar där den verkligen behövs..
  Albins skylt var riktigt rolig.
  Kram!

 3. Säger precis som Ingrid och Ditte – det händer verkligen alltid nåt hos dig. Ja, det har jag iofs sagt förut, men du bekräftar ju mitt påstående.
  Personligen skulle jag nog välja folkrace istället för fäbodsbesöket. Men du väljer kanske både och.

  Albin Leksakers skylt är en höjdare, så himla bra. Det är skylten vid husvagnen också för den delen. Snacka om “min” humor:-)

  Sista skylten har jag aldrig sett förut. Den är väldigt… tydligt och talande om man säger så.

  Vilka skyltar!!! Tusen tack för dom och länken! Tror att det här var dit hittills bästa bidrag till Skyltsöndag:-)

 4. Det är roligt att i ord och bild ta del av Paula på språng, tack för det.
  Ett lästips vill jag gärne delge dig. Nadia Hashimi: Pärlan som sprängde sitt skal. Handlar om kvinnor i Afganistan, ja män också för all del. Garanterat ingen feel good-bok, var lugn, tror du gillar den. Engagerande och spännande. Man blir ömsom rasande på både karlarna och kvinnorna och hela systemet, ömsöm glad över de små framsteg som ändå finns. Så det är inte en deprimerande feel bad-book heller (fast man antagligen kan kalla den en eländesskildring, såna som du skrev att du ofta fastnar för).
  Önskar dig fortsatt fartfylld sommar.

 5. Hela tiden nya evenemang hos dig! Det händer verkligen något hela tiden! Skrattade gott åt dina skyltar! Kanonbidrag!
  Kram

 6. Vilka roliga skyltar du bjuder på, jag sitter bara här och ler =)
  Då kanske du får spela lite Fäbodtennis också? Det spelade morfar och jag många somrar – så kul vi hade. Ha en bra måndag!

 7. Oj vad mycket som händer där hos dig – kul! En “äkta” fäbod skulle jag gärna besöka. Den enda jag har sett live är den på Skansen och då var jag tvungen att både skotta bajs och mjölka korna :-)

  Haha! Skrattade gott åt dom tre sista skyltarna :-) Vilken lyx att ha en skyltleverantör!

 8. Vilken aktiv pensionärsförening ni har! Imponerande. Verkar hända en hel del annat också men det är väl som det ska vara på sommaren.
  Den sista skylten passar på alltför många vägar nu för tiden, tycker jag.
  Kram.

 9. Oj, så mycket som händer på din ort. Fäbodbesöket verkar intressant. Jag har besökt en sådan i dalarna fast där fanns inga kor.

  Vilken häftig skylt Albins leksaker har. :-D
  Å, så den vid husvagnen. :-)

  Sista skylten är ju ett fynd för en skyltsökare. Det är bra med uppmärksamma vänner.

 10. Va kul att besöka en fäbod! Å så snygga skyltar! Husvagnsskylten hittade jag också på facebook , den är så himla rolig! För att inte tala om Albins leksakers skylten, haha!
  Tack för lite skratt här på natten!

 11. Du nu har jag äntligen hämtat mig från att snudd på legat på golvet och snackat om din systembolags skylt ?? Hade vi haft röstning på inlägg hade du fått min röst, sedan nu kommer jag till din guppiga skylt. Helt fantastisk skyltsöndag ? Husvagnen och lek med barnen… härligt skyltat och som vanligt vad grejer ni har i görningen där ?

Kommentera