Skyltsöndag # 274

Den här veckan är mitt tema tjuvfotat bakom köksgardinen!

Den första bilen som skvallrade om att nu börjar det hända grejer på väg-fronten

Här dundrar de fram på vår smala pytteväg..

Alla arbetsfordon skyltar med olika budskap

Det behövs inga stora muskler för att ratta tunga fordon, passar lika bra för tjejer!
Gissa om mina fönster tarvar en rejäl putsning när detta arbete är klart?

Väggubbe som skyltar med läckert blått hår

Ingen tvekan om favoritlaget…

Alla foton är tagna under gångna veckan, imorgon bitti kanske vi väcks av asfaltläggarnas dundrande maskiner…

BP förvaltar skylt-temat som man snabbt blir beroende av och du hittar flera skyltare här

5

15 Comments:

 1. Jag håller tummarna för att asfalten dyker upp imorgon, så att vägen blir klar. Antar att du badat i helgen nu när sommaren kom tillbaka =) Ha en bra ny vecka imorgon. Kram

 2. Så skönt att de fixar vägen. Har kommit på ett sätt att svalka mej innan det är dag att sova. En sval dusch och sedan ut på altanen med en handduk om mej. Har ingen insyn.
  Kramar från oss

 3. Här har du verkligen följt jobbet. Och grattis till alla skyltar.
  Skönt när vägen är klar, dammet borta och lugnet åter tar vid.
  kram

 4. Här var det minsann full rulle! Ja, det rullar på, kan man lugnt säga…. Det brukar gå rätt snabbt sånt där, hoppas det, för fridens skull ;) Snälla, putsa inga fönster, jag får bara dåligt samvete! Kram på’re

 5. Så bra att skyltarna kommer till dig och visar upp sig! Alla riktigt bra och bra är att ni får vägen fixad utanför. Nästa vecka kommer förmodligen nya skyltar till dig. Vad är det det heter? Kommer inte profeten till berget får berget komma till profeten. Eller? ;)
  Ha det gott Paula!

 6. Det ser ut som om du inte kommer att få en lugn stund på dagtid på rätt länge … men sen kanske det blir fint!?

 7. Yummie, yummie! Älskar sådana maskiner, speciellt om de framförs av tjejer i denna mansdominerade bransch. Nu gissar jag att det inte bara är dina fönster som måste tvättas utan jag antar att det är en himla massa damm överallt i ditt hus. Det är nackdelen. Synd att man inte kan be PEAB eller kommunen att betala en total städning med mera;-)
  En riktigt bra irl-skyltning! Tusen tack för den och länken:-)

 8. Snyggt skyltat, Brynäs är inte mitt favoritlag, trots att jag bott i Hofors i min ungdom så klappar hjärtat i alla fall för Leksand!
  Tur jag inte bor i närheten och måste sova på dagarna, tror jag blivit störd av dessa maskiner då?
  Ha det gott!

 9. Svar: Täby Katten. “reklambygget” jag visade var liksom bara just reklam. Ungarnas lekrum är ett stort rum i centrum. Om man kan låsa och slänga nyckeln vet jag dock inte;-) Har aldrig varit inne där, bara sett olika “leksaker” därinne.

 10. Vilken härlig skyltning Paula! Jag är som barnbarnen … och BP – jag älskar stora maskiner!
  Ha en ny fin vecka!
  Kram

 11. Applåd för denna skyltningen som gav både ny bättre väg och dig en super möjlighet att å till detta – och du fångar såklart in det :-) Maskiner är det något visst med, fanns en del i min barndom då min pappa hade lastbil. När sonen och sonsonen väste upp blev det mera.
  Din headerbild är jättefin – finns mångsidighet i sinnet hos pörtets drottning.

 12. Så fiffigt och geschwint att fixa alla skyltarna genom fönstret.
  Kram/Kicki

 13. Visst är det spännande att se dom stora maskinerna jobba! Synd på fönstren bara… Fast å andra sidan hade du ju första parkett :-D

  Ha en fin kväller!

 14. Oj, det var väldigt vad många stora maskiner som dök upp utanför dig. Det kanske inte är så roligt att ha dem där med allt buller och smuts som ryker men jag tror nog att det var efterlängtat ändå. Kul att ha något att titta på också :D
  Kram

 15. Så praktiskt att kunna lösa skyltsöndagen genom fönstret. Det var stora maskiner de hade. Här pågår också vägarbete men jag har lyckats missa de där största maskinerna efter vägen.

Kommentera