skyltsöndag

Skyltsöndag # 402

Av
den
22 januari 2023

Skyltsöndag ångar på som om inget jubileum existerat, mot nya rekord!

Jag har fått till inte mindre än fyra skyltar på det här konstiga verket som placerats vid Stora torget mitt i Falun i adventstider. I den brinner en värmande eld.

Den har olika budskap på dess olika sidor

Det sista budskapet syftar förmodligen på vår egen FALUkorv som jag skam till sägandes inte stoppar i min mun.

Jag tror inte att brasan är avsedd för korvgrillning, men strax intill ligger Dog Bar där man kan välja bland många olika korvmenyer och få sig en bira till, det passade väl bra!

BP förvaltar skylt-temat som man snabbt blir beroende av och du hittar flera skyltare här

TAGS
11 kommentarer
 1. Svara

  Ditte

  22 januari 2023

  Vilka läckra skyltar ! Och jag gillar verkligen både budskapet och utförandet. Kul att de fanns på ett ock samma ställe.
  Varm kram

 2. Svara

  byblixtra

  22 januari 2023

  Så snygg eldstad på Stora torget!
  Praktiskt med Dog Bar intill eldstaden i fall att man blir sugen på korv när man går förbi brinnande elden. 🙂

 3. Svara

  Anna-Lena

  22 januari 2023

  Det värsta är ju att jag alltid velat vara bäst…iaf bättre än andra. Utom i idrott, för där har jag inte rn chans! Har blivit bättre med åren. Men ett klart “handikapp”.
  Korv… det är gott! Om den inte är alltför het… eller kallas hot dog. Kram

 4. Svara

  BP

  22 januari 2023

  Alltså den där rostiga utsmyckningen med levade(?) eld gillar jag skarpt. Kul med det olika “ordspråken” också. Håller med dig, jag äter heller inte falukorv. Hundmat enligt mig, men kanske inte för Daniel;-)
  Å du – ser minst nio skyltar på första bilden:-) Sedan undrar jag om hundar välkomnas inne på baren också. Det kör ju tjejen på mitt stamställe med – typ även fyrfota varelser är välkommen in. En absolut succé.
  Ett riktigt, riktigt bra bidrag till Skyltsöndag. Tusen tack för det och länken:-)

 5. Svara

  Åke

  22 januari 2023

  Nä man kan inte vara bäst jämt 🙂 Men det vore kul att vara det nån gång 😉 Korv ger kärlek till folket ska jag sprida till tre kompisar som älskar korv… du det blir till 4 stycken 🙂

 6. Svara

  Susjos

  22 januari 2023

  Verkligen snyggt skyltat från Stora torget, fina ord också! Undviker Falu-korv jag också, kanske fick jag nog av den varan som liten, hihi!
  Snyggt skyltat!
  KRAM!

 7. Svara

  Klimakteriehäxan

  22 januari 2023

  Fast det ändå lite synd att man inte kan vara bäst jämt … Det där ska jag titta på när jag kommer till Falun i februari! Men äter du inte falukorv – som är så himla gott??? Ta en med hög kötthalt, skär tjocka skivor och stek som vore det tournedos! Smaskens!

 8. Svara

  Ibod11 - Ingrid

  23 januari 2023

  Hahaha, först några kloka fraser och sedan kom korven 😀 Vet inte om jag tycker att konstverket är fint men trevligt är det absolut. Falukorv gillade jag men saknar faktiskt inte.
  Kram

 9. Svara

  Anki

  23 januari 2023

  Ååhh … gillar verkligen detta konstverk på torget! Härligt rostigt, med en eld och med trevliga budskap.
  Gillar falukorv också … men det ska vara med hög kötthalt och då kanske det inte är äkta falukorv? Stekt med potatis och pepparrotssås … mums.
  Gillar bulldoggar och därmed skylten vid “Dog Bar”! Om jag upprepar mig? Japp … det gör jag – jag gillar ju din skyltning! ?
  Kram

 10. Svara

  LillaSyster

  23 januari 2023

  Så cool installation ?
  Precis, man kan inte vara bäst jämt =)

 11. Svara

  KajsaLisa

  23 januari 2023

  Tänkvärda ord, speciell den med korven. 🙂

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 239
 • 437
 • 1 647 762
 • 4 698
 • 60 409
Sök här