Matlagningskväll med nya vänner

Jag kan bara föreställa mig glädjen av att för första gången på månader få stå vid en spis och laga sin egen mat….

matlcollage

Trevligt hade vi, och gott var det, fortsättning följer…

Torsdagstema: I like

0

21 Comments:

 1. Ja den känslan måste ju vara otrolig. Jag klarar inte ens en veckas semester utan att få laga mat.

 2. ch att få äta mat, som man kanske är van vid och har saknat!

 3. Vad spännande!
  Språkkursen blev också en matlagningskurs?
  Jag ser fram emot fortsättningen. Ha en fin torsdagskväll, jag måste värma mig med te eller kaffe känner jag, har varit ute i blåsten och tvättat bilen och satt ut snöstakarna om utifall att snön kommer! Kram :)

 4. Detta måste väl vara lycka av hög grad :love: :love:
  Kram på dig

 5. Ja det lär kännas bra för dem att få uppleva kända smaker igen. :-)
  Kram.

 6. Å vad det ser trevligt ut. Kram

 7. Förstår att det var mycket glädje denna kväll!

 8. Måste även vara en fantastisk upplevelse för dig att få vara med och delta tillsammans med dessa kvinnor. Tycker du gör en helt fantastisk insats.

 9. Violen på Brandholmen

  Så trevligt det ser ut! Ni kan lära av varandra och känna gemenskap! Jättebra initiativ!

 10. Dina skatbon verkar vara farligare att göra än mina! Jag har köpt nya struvjärn på tradera idag, för morfars gamla är slut i gängorna – det är halvt livsfarligt att använda dem. Ha det bäst fina Paula!

 11. Men vilken trevlig kväll ni hade och maten såg god ut . . .
  Nu ska jag lägga mig, fniss . . vi åker till Ängelholm helgen BB Vendela ska spela i en orkester.
  Trevlig helg/ Eva

 12. Tänk så mycket vi tar för givet. Det går nog inte att förstå hur bra vi har det här i vårt land.
  /P

 13. Ni gör mycket i er lilla by. Imponerande. Kulturkrockar de luxe kan jag tro att det blir ibland och jämför med 90-talet och Balkan. Där slutade det bra, så småningom men här är utmaningen än större. Även det blir bra i slutändan när såna som du finns! :thumbsup:

 14. Så flott !!
  Sosialt samvær og god mat er toppen !!

 15. Så härligt att få vara med och dela den upplevelsen!

  svar: Jag är mycket fascinerad av konstnärens verk. Fantastiska ansikten. Jag såg en video om honom på utställningen- speciell människa. Men verken, nej, de får gärna hänga kvar där de är! De gör sig nog bäst där.

 16. Bilder som jag blir alldeles glad i magen av att se!

 17. Jag blir alldeles varm av ditt engagemang! Och så glad över att kvinnorna åter får äta sina hemländers rätter, tror att betyder enormt mycket. :kiss:

 18. Fantastisk sammankomst, sådant gör mig lycklig.
  Önskar dig en toppenfin helg och 2:a Advent/ kramen.

 19. Så spännande och trevligt det ser ut. Man skulle vilja vara med!
  Ha nu en riktigt fin andra advent och kram på dig!

 20. Vad roligt ni måste ha haft och säkert smakade det riktigt gott också.

  Jag var kontaktperson för en familj från Syrien för ca:17 år sen och då fick jag smaka på deras mat titt som tätt och det var alltid gott. Och jag fick vara med att laga till en festmåltid en gång, vilket var otroligt invecklat och tog tid.

Kommentera