Tisdagstema

Tisdagstema – en utmaning för dig och din kamera varje tisdag!

Gammal

Min första association gällde faktiskt mig själv! Åldersnoja…nåja, besparar er alla den upplevelsen..
Istället väljer jag en bild i min absoluta favoritmiljö, skogen!
En gammal skog med en gammal rostig cykel som redan smält in i miljön..

0

31 Comments:

 1. :d Hej Hej Paula. Det var en fräck bild med härligt motiv. Janne o jag stod och såg ut över vår lilla skogsväg häromkvällen och såg en underbar tavla, fast vi hämtade aldrig kameran, jag tyckte vi skulle måla “tavlan” ok sa janne, du håller i penslen…hihi. Nja men vacker var bilden vi såg..så kanske kanske.
  Nu har jag lagt sista inlägget på “livet på gården”.
  Kramiz från din vän Anki i söder.

 2. Den här bilden gillar jag. Det första jag tittar på är cykeln, men sedan… är det en svampplockare i bakgrunden? Skön bild.

 3. 8) Härligt gammal cykel.. man ser både cyklar och andra fordon på sina resor genom skog och mark.. en härlig upplevelse:-)
  Ha de gott, Paula kramkram

 4. Helt underbar bild på temat gammal. Och väldigt rolig och passande kommentar från dig på Kaprifols blogg. *s*

 5. Det här fotot gillar jag skarpt! (y)

 6. Vilken vacker bild! (y) :d

 7. Härlig bild!
  På en cykel som gjort sitt, undras hur många som trampat runt på den;)

 8. En underbar bild. Tänk att den har fått stå där orörd i så många år…

 9. Otroligt läcker bild!

 10. Tänk att en bortglömd gammal rostig cykel kan blir så fint på bild… den kan du måla tavla av.
  Jasså du har inte testat e-recept tidigare? Nä det är ju iofs ganska nytt. Jag lät mina recept ligga kvar i databasen sist jag fick nya recept och har även ringt och beställt mediciner så de legat färdiga på apoteket när jag kommit dit. Skönt att slippa vänta medan de gör iordning allihopa (10) sen betalar jag varje månad för att slippa ut med alla pengar på en gång då ett uttag av alla mediciner nästan går upp till frikortet direkt.
  Sitter just nu och gruvar mig för att sätta igång rensningen idag… men jag ska sätta igång nu när jag hälsat på här hos dig och sett vad fint ni fått i sovrummet… längtar till nästa höst då vi också får göra iordning vårt sovrum. :d
  Ha en bra arbetsvecka!
  Kram!

 11. verkligen en vacker bild, cykeln är som klippt och skuren för miljön, skulle bara hänga en liten dykelkorg på den med några blommor!!!

 12. Det vaxer sakert mossa pa cykeln redan. ;)

 13. Ja visst känner man sig som en gammal käring ibland, hi hi! Men vem vill se såna? Tycker du gjorde ett bra val och visade den här bilden i stället, den e ju jättefin!!! Kramis… ;)

 14. Känner mig också lite gammal mellan varven, men försöker att knuffa bort det…hih !
  Jätteläcker bild på cykeln !
  *
  Ha en fin tisdag !
  KRAM EVA

 15. Vilket härligt motiv, passar jättebra till temat!

 16. Vilken fin bild. Jag har funderat att gå med i “tisdagstemat”. Rekommenderar du det?

  Det är första gången jag är i din blogg och jag vill också då passa på att säga att den är jättefin.Jag gillar topbilden du har. Hösten är underbar!! :O))

 17. inte den smilisen jag tänkte! ;)

 18. Detta var en verkligt fin bild.
  Sådana motiv önskar man ju sig då och då.

 19. Hej!
  Du har verkligen en förmåga att pricka in de rätta motiven i dina tisdagsbilder.
  Hoppas jobbet på biblan fortsätter att vara det rätta för dig och att du ska klara av omställningen med allt vad det innebär.
  Kram :o)

 20. Tack snälla, snälla Paula för tipset om överkastet! Jag har beställt ett nu. (y) Jo, jag känner igen det, att köpa dyrt och sen få se det nedsatt, men är man jättenöjd med sitt val så är det OK, eller hur? Tänk vilken överraskning för gubben här! Han gillar överkast, vi har rätt kallt i sovrummet på vintern. (f)

 21. Vilken härlig bild. Jag har en bild som passar ihop med din. Lägger ut den hos mig så du får se. De matchar varandra faktiskt. Kram

 22. Vilken underbar bild. En riktig trollskog. Så vackert gammalt skrot kan bli.
  Kram. (l)

 23. Ja, på något sätt smälter cykeln in i bilden och ser riktigt vacker ut i miljön.

 24. Mmm, har alltid velat ha en gammal cykel, men det vete 17…
  Näää, allvarligt, vilken skön bild!! ;)

 25. Den ser verkligen ut att höra hemma där.
  Vilken urläcker bild.

  Lotta

 26. God morgon alla pörtebor,hoppas natten varit god?! Underbar bild på den gamla cykeln,mmmm!Man kanske skulle ta sig en titt på det här med tisdagstema,verkar hur kul som helst!Apropå din kommentar….Ingen risk att jag försvinner,tsss.Jag är alldeles för matglad för det första,alldeles för karaktärsbefriad för det andra men det har gått åtpipan för långt och bukfetma lär ju inte vara det optimala för hälsan så…Vad jag gör är nog det minst dramatiska man kan tänka sig! Jag går! Å går å går,raska promenader utan att stoppa..thats it! Ok,jag försöker minska på portionerna också och inget godis överhuvud taget( nu suckar jag DJUPT)Vi får väl se hurlänge det håller,hehehe!Tänker iaf.på lååååååååååång sikt,fniss!Aningen sol just nu så detär bara på med tofflorna och ut i “spenaten” innan älsklingen ska ha förmiddagskaffe och sällskap! Ha det….bäst!
  Kramar till er alla.
  Redtopp

 27. Vilken fin bild, och vilken härlig gammal skog… :) cykeln kanske inte är lika vacker, men den ser verkligen gammal ut…

 28. Vilken härlig bild! Cykeln har stått där så länge att färgerna har blivit som skogens och den smälter nästan in i miljön.

Kommentera