GemsWeekly

tjejsnack vecka 12

Av
den
20 mars 2006

Vecka 12

Favoritplatser:

bastu

1. Vilken är din favoritplats i din stad?
Yttersta udden vid Säfssjöns strand
2. I ditt hemland?
Finnmarken i Dalarna och Värmland
3. I hemmet?
Bastun
4. I världen?
Mitt eget lilla pörte
5. I fantasin?
I mitt egna timmerhus med strandtomt, bastu o pool långt ute i skogen

TAGS
3 kommentarer
 1. Svara

  Anne-Lie

  20 mars 2006

  Värken har lättat, så jag antar att nålen träffade rätt… Har tänkt börja jobba halvtid i april. Men alla byggprojekt i sommar lär jag väl bli tvungen att lura nån annan att genomföra, får inrikta mig på mellan-sonen som går sista året på bygg. Måste isolera bastun som jag byggde i somras, det vart lite fruset att sitta där sist, inte riktigt vad man väntat sig när man bastar.
  Ha en skön kväll klam/aw:)

 2. Svara

  Pia (Pimli)

  20 mars 2006

  Ser på dina svar på Tjejsnacket att du är lika förtjust i Sverige som jag är. Föredrar alla gånger att semestra i Sverige – speciellt på sommaren. Här finns allt jag behöver! Har inte avverkat hälften än :).

  Ska ta med mig taggningen till min blogg i kväll. Spännande.

  Ha det bra!
  Kram
  Pia

 3. Svara

  Pia

  21 mars 2006

  Klart att Sverige är fint.. skulle önska mej en drömsemester i hela landet..
  Man kan bara ana med alla mailingvänner och bilder hur det är att leva längre upp i landet.
  Ha en skön dag i ditt timmerslott.
  Kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 70
 • 235
 • 1 654 715
 • 5 125
 • 66 106
Sök här