tjejsnack vecka 12

Vecka 12

Favoritplatser:

bastu

1. Vilken är din favoritplats i din stad?
Yttersta udden vid Säfssjöns strand
2. I ditt hemland?
Finnmarken i Dalarna och Värmland
3. I hemmet?
Bastun
4. I världen?
Mitt eget lilla pörte
5. I fantasin?
I mitt egna timmerhus med strandtomt, bastu o pool långt ute i skogen

0

3 Comments:

 1. Värken har lättat, så jag antar att nålen träffade rätt… Har tänkt börja jobba halvtid i april. Men alla byggprojekt i sommar lär jag väl bli tvungen att lura nån annan att genomföra, får inrikta mig på mellan-sonen som går sista året på bygg. Måste isolera bastun som jag byggde i somras, det vart lite fruset att sitta där sist, inte riktigt vad man väntat sig när man bastar.
  Ha en skön kväll klam/aw:)

 2. Ser på dina svar på Tjejsnacket att du är lika förtjust i Sverige som jag är. Föredrar alla gånger att semestra i Sverige – speciellt på sommaren. Här finns allt jag behöver! Har inte avverkat hälften än :).

  Ska ta med mig taggningen till min blogg i kväll. Spännande.

  Ha det bra!
  Kram
  Pia

 3. Klart att Sverige är fint.. skulle önska mej en drömsemester i hela landet..
  Man kan bara ana med alla mailingvänner och bilder hur det är att leva längre upp i landet.
  Ha en skön dag i ditt timmerslott.
  Kram

Kommentera