Tjejsnack vecka 21

Vill du vara med i tjejsnack? Kontakta Annette!

Vecka 21

Musik ska byggas utav glädje:

segerbad vid statyn Havis Amanda
Bild lånad från iltasanomat.fi

1. Vann rätt låt i melodifestivalen?
Japp, det kan du ge dig på!
2. Ringde du och röstade?
Japp!
3. Kan man verkligen tävla i musik?
Njae, smak och tycke är olika, men festivalen är ett arrangemang som genom sitt stora intresse enar männiksorna i Europa på ett positivt sätt!
4. Hade någon annan av de svenska låtarna haft större chans i finalen?
Andreas Johnson hade nog haft lika stor chans som Carola, som gjorde ett superframträdande med en medioker låt
5. Vilken är din favorit bland alla vinnare genom åren?
“Puppet on a string”, engelsk låt från 60-talet tror jag…

0

2 Comments:

 1. Hej där!
  Tror inte jag hinner vara med i det “riktiga” tjejsnacket men måste bara kommentera att Andreas Johnson var min klara favorit i den Svenska. Och jag hör honom på radion var 3e timme ungefär = visar väl att DEN låten har slagit på svenska marknaden. Man blir så trött på Carolas Wheelande ibland så … ( hon har ju fantastisk röst men den låter samma i varje låt- typ)// Rätt låt vann – vet du redan att jag tycker och JAAAA man KAN tävla i musik! Röstningen borde fixas till dock . Tex vi svenskar har kanske råd att ringa och rösta men typ Albanska folket är ju inte så rika och vart går deras 3 röster? Jo till Grannländerna förstås!! // Genom tiderna … vet inte finns så många låtar och icke nödvändigtvis de som vann … och inte kommer jag ihåg titlarna heller så det får vara hihi
  Sköt om dej och ha en bra dag/
  M

 2. Opsan..Tur jag inte är med i tjejsnack!
  Iaf.denna gången..Melodifestivalen är det BEDRÖVLIGASTE jag vet!(vad det gäller musik/underhållnig etc.)
  Så simpelt,så uruselt!Verkar många ggr uppgjort?
  Nej Tack,Den typ av showbizz är inte riktigt min grej.
  Men då du frågar efter bästa låt genom tiderna,det MÅSTE väl ändå vara våra egna ABBA o deras Waterloo.
  Här LEVER vi verkligen med musik,dygnet runt,tror då aldrig någon låt från dessa tillställningar spelas.
  Hjääälp,nu har jag nog retat på mej hela “tjejligan”..hehe.
  Se det inte så alvarligt..är bara en av de som sov genom hela programmet.
  Kanske därför jag blev SUR?
  Hade velat se de Finska bidraget..elr. jag menar HÖRA!
  Kramizar till alla tjejerna!

Kommentera