GemsWeekly

Tjejsnack vecka 36

Av
den
5 september 2006

Trodde det var kört med tjejsnack när Annette slutade, men nu har Rebecca tagit vid!
Skoj, säger jag bara!
Vill du vara med, klicka på länken till Rebecca och anmäl dig så får du frågorna på mejl varje vecka!

Vecka 36

Bloggning

• Hur länge har du bloggat?
Hemsidan startade i augusti 2005, bloggen började nog ett par månader senare…
• Hur började du?
Min kära dotter som gjort layouten till min hemsida “tvingade” på mig en blogg hos Blogtown, senare har hon bytt ut den till WP
• Vilka bloggar är dina favoriter?
Framför allt dem jag har på min länksida
• Hur mycket tid lägger du ner på din blogg?
Det blir nog ca 1 timme per dag, då inslagen innehåller antingen foton eller bilder
• Vad gör att du fastnar för en blogg?
Ämnen som intresserar mig, såsom mat, böcker, djur, natur
Humoristiskt och realistiskt skriven, jordnära, lätt att hänga med i även om man inte läst bloggen från tidernas begynnelse…
;

TAGS
1 Comment
 1. Svara

  Anki

  5 september 2006

  🙂 Aha, här var de tjejsnack ja. Får nog slinka in och kolla vad de är. Kanske något man kan lägga en stund på. Idag är jag trött på alla telefonförsäljare. Inte för att de ringer för jag vet ju att de bara gör sitt jobb, men för att de inte respekterna när folk säger Nej tack. Hemma har jag spärrat telefon för telefonförsäljare men på jobbet kommer de fram.
  Stackare, de avundas jag verkligen inte.
  Så om de stått en fråga:
  VAR ÄR DU TRÖTT PÅ IDAG..ja då hade du svaret där…*ler*. Anki 🙄

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 488
 • 574
 • 1 610 398
 • 5 044
 • 65 064
Sök här