GemsWeekly

Tjejsnack vecka 4

Av
den
23 januari 2007

Vecka 4

2006/2007

– Bästa minnet från 2006?
Funderade länge på detta, frågade sambon som sa: Det bästa är väl att vi har varandra! Och det är nog riktigt, vi har haft ett harmoniskt o fint tolfte år som sambon. I övrigt kan jag tillägga att det var såå roligt att flytta upp till stugan där vi nu bor, och jag blev överlycklig på hösten då jag efter över ett års väntan fick beviljad min sjukersättning!
-Gjorde du något du aldrig gjort förut under 2006?
Njae, inte vad jag kan komma på…
– Vad vill du göra som du aldrig gjort förut under 2007?
Resa till Irland, men det är bara en dröm…
– Vad förväntar du dig av år 2007?
Att vi och barn och barnbarn ska må bra, att sambon trivs på sitt nya jobb, och att vi har inkomster som täcker utgifterna, haha!
– Vad har du för sommarplaner?
Nu bor vi ju redan i “sommartorpet” så några längre resor ser jag inte som nödvändiga. Påta lite i trädgården, eventuellt måla huset falurött, kanske glädjas åt att sambon kan få lite semester, det var längesedan!

TAGS
1 Comment
 1. Svara

  leila

  23 januari 2007

  Hej, kikar in lite för att läsa ditt tjejsnack denna vecka. Ha det så bra idag. Nu ska vi ut i kylan , Nisse och jag. kramis leila

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 197
 • 364
 • 1 627 634
 • 5 072
 • 65 414
Sök här