GemsWeekly

Tjejsnack vecka 6

Av
den
6 februari 2006

Tjejsnack

handvaska

Här är frågorna för vecka 6.
Annika (http://true.just.nu/) undrar:
Handväska?
1. Vad för slags väska eller annat använder du som handväska?
En liten beige tygväska inhandlad på loppis för en tia!
2. Vad har du i din handväska (eller liknande)?
Cigaretter, tändare, Fisherman och plånbok
3. Hur ska en riktigt bra handväska (eller liknande) vara?
Med axelband för bekvämlighet
4. Vilken handväska (eller liknande) är den bästa du någonsin haft?
Ingen aning, ibland behöver jag en så liten som möjligt, ibland tvärtom. De flesta har jag ärvt av min dotter!
5. Hur gör du med handväska när du går på fest eller går ut?
Försöker kanske hitta någon ”finare” men oftast gör jag det inte så jag får gå med den jag för tillfället använder, alternativt ingen alls, bara lite grejer i kavajfickan!

TAGS
3 kommentarer
 1. Svara

  Pia

  6 februari 2006

  Hallå!
  Mina tankekorn lutar oxså åt att hämta hem från Anette at Home det där tjejsnacket.. ganska kul.
  I alla fall inget man ska springa iväg med. Min hamdväska ja har jag någon.. ha, ha får tänka. Jag använder mest canvasbaggar.. tycker man får plats med mycket i en sån. Någon gång är det en liten brun läderväska som får följa med mej, då man är på fest eller dyligt..
  Då blir det bara nycklar, ciggar, tändare och läppstiftet som den blir fylld med.
  Ha de gött i snön..
  Karammelikramix

 2. Svara

  Pia

  6 februari 2006

  Who där kom ju min lilla bild oj vad jag blev snopen.. ha, ha har suttit mest hela dan för att vänta på den.. Så menar jag naturligtvis
  HAMDVÄSKAN och ingenting annat..

 3. Svara

  mariannE

  6 februari 2006

  Har ingen väska. Har aldrig gillat väskor. Cigaretterna och tändaren stoppar jag i ena fickan .. plånboken i den andra- nåt mer har jag inte med mej när jag går ut. Tur att andra kvinnor har väskor som jag kan låna ibland hihi

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 194
 • 364
 • 1 627 631
 • 5 072
 • 65 414
Sök här