Tjejsnack vecka 8

Sömn

Veckans frågor kommer från Anna Ginger
– Vad har du på dig när du sover?
– Lika lite som när jag föddes!
– Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc)
-På sidan, den sidan där jag bäst får plats för alla fyrfotingar!
– Hur många kuddar har du i sängen?
-Två, mest beroende på att min anatomiska kudde är till hälften uppäten….
– Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna?
-Periodvis kommer jag ihåg alla drömmar, periodvis minns jag inga drömmar alls
– Har du drömt “sann-drömmar” någon gång?
-Jag lärde mig att tolka drömmar av min mormor. Hennes tolkningar stämmer otäckt bra. Ormar betyder falska människor i min närhet, att simma betyder att jag blir sjuk, att tappa en tand betyder att någon i min närhet dör (det sistnämnda är mycket obehagligt att drömma, men det har stämt varje gång! Ju närmare framtänderna desto närmare bekant…)

Veckans tjejsnackare:
Magdis

0

One Comment:

  1. Halloj – Vilka bra frågor :)
    Och det där med drömmarna såg spännande ut.
    Klipper och klistrar och sparar för mig själv :)

    Kram//Z

Kommentera