GemsWeekly

Tjejsnack vecka 8

Av
den
20 februari 2007

Sömn

Veckans frågor kommer från Anna Ginger
– Vad har du på dig när du sover?
– Lika lite som när jag föddes!
– Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc)
-På sidan, den sidan där jag bäst får plats för alla fyrfotingar!
– Hur många kuddar har du i sängen?
-Två, mest beroende på att min anatomiska kudde är till hälften uppäten….
– Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna?
-Periodvis kommer jag ihåg alla drömmar, periodvis minns jag inga drömmar alls
– Har du drömt “sann-drömmar” någon gång?
-Jag lärde mig att tolka drömmar av min mormor. Hennes tolkningar stämmer otäckt bra. Ormar betyder falska människor i min närhet, att simma betyder att jag blir sjuk, att tappa en tand betyder att någon i min närhet dör (det sistnämnda är mycket obehagligt att drömma, men det har stämt varje gång! Ju närmare framtänderna desto närmare bekant…)

Veckans tjejsnackare:
Magdis

TAGS
1 Comment
 1. Svara

  Zassi

  20 februari 2007

  Halloj – Vilka bra frågor 🙂
  Och det där med drömmarna såg spännande ut.
  Klipper och klistrar och sparar för mig själv 🙂

  Kram//Z

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 462
 • 770
 • 1 611 130
 • 5 044
 • 65 075
Sök här