GemsWeekly

Tre i veckan

Av
den
27 januari 2009

Tre i veckan

Kom ihåg!

De säger att elefanter aldrig glömmer. Skulle du säga att du har ett minne som en elefant eller en mygga?

-Trots att jag ständigt klagar på dåligt minne så tror jag att jag landar någonstans mitt emellan, typ som en flodhäst, haha

Vad för något har du otroligt lätt att komma ihåg?

-Jag har nog inte så himla lätt för någonting, tror jag är bäst på att memorera sådant som är helt oviktigt!

Vad för något har du alltid svårt att komma ihåg?

-Mitt goda sifferminne har helt svikit mig. Under åren jag jobbade på bank hade jag ett otroligt sifferminne, men vem sjutton behöver komma ihåg kretis och pletis kontonummer utantill?

Vill du vara med i Tre i veckan så hittar du knappen till vänster i menyn!

TAGS
9 kommentarer
 1. Svara

  Anki N

  27 januari 2009

  Jag!! alltså jag måste ju komma ihåg kretis o pletis.
  Förutom att jag kommer i håg de så kommer jag inte ihåg mycket. Undrar om jag varit här förut???

  😉 Anki N

 2. Svara

  Famos/Menageriet

  27 januari 2009

  :question: Vad var det jag skulle skriva om nu?
  Jo, Du har så rätt i att det är roligt att få brev. Det är liksom lite möda och tanke bakom. Även om det går att mejla och messa och allt vad det heter, så skickar jag alltid t.ex. riktiga julkort.
  Roligt att både få och ta emot!
  Ha det så gott!

 3. Svara

  Valle Vagabonds matte

  27 januari 2009

  Glömska är något som man blir mer och mer begåvad med ju äldre man blir …. Särskilt om man, som jag, gått rakt in i den berömda väggen. När jag ska försöka få mitt minne att fungera, så tar det tid …. så därför bryr jag mig för det mesta inte om att koppla in det 😉 Och det brukar ju gå på nåt sätt det med. Trevlig kväll!

 4. Svara

  annette

  27 januari 2009

  Ja, jag kommer i alla fall ihåg vad jag heter, när jag är född och var jag bor, i övrigt tycker jag minnet är jäkligt dåligt numer;)

  Kramen /annette

 5. Svara

  Mia

  27 januari 2009

  Jag älskar värdelöst vetande, det är den bästa kunskap man kan ha! Jag vet jättemycket….som är värdelöst! :caffienated:

 6. Svara

  Synne

  28 januari 2009

  Jag kan glömma att jag frågat maken en sak. När jag sen frågar igen så får man en mycket underlig …..
  vad sjutton heter det nu då….

  Visst har minnet blivit sämre.
  I tackt med att allt ska lagras, telefon nr, adresse osv så tror jag att hjärnan vissnar…
  Den används ju inte….
  Får försöka träna upp den…
  Kram Synne.

 7. Svara

  aw

  28 januari 2009

  Hej… Ang glömma så måste jag skriva upp allt på lappar som jag sen lägger överallt så jag glömmer var dom är *hrmf*.
  /aw 🙂

 8. Svara

  Punatukka

  28 januari 2009

  Äntligen ute ur feberdimman…*L* Tre i veckan låter kul så den får jag nog ta en titt på.Jag har också ett otroligt sifferminne medan jag samtidigt knappt kommer ihåg gårdagen,tsss!Känns som jag missat en del så nu kikar jag vidare på dina bloggar…*L* Kramar till er alla!

 9. Svara

  Sylvia

  28 januari 2009

  Komihåget har blivit sämre med utbrändheten. Känns inte heller lika viktigt att komma ihåg – det är sällan något är livsviktigt. Tänk så olika det är – jag sätter på TV och konstaterar att det finns absolut ingenting att titta på, bara en massa sport och strunt.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 430
 • 574
 • 1 610 340
 • 5 044
 • 65 062
Sök här