GemsWeekly

Tre i veckan

Av
den
15 april 2009

Sol, vind och vatten!

Hav, sjö eller pool?

-Numera badar jag helst i en sjö, fast än så länge ser Väsman inte alltför inbjudande ut!

Hur många grader ska det minst vara i vattnet för att du ska bada?

– kollar aldrig temperaturen, men jag ska kunna stå i vattnet utan att fötterna domnar bort….
Här ser du badbruden i Dammsjön den 1 juni ifjol, jag älskar att simma!

Använder du solskyddsmedel?

Haha, nä, hur skulle jag med min lekamen ha råd med det, solcreme är ju svindyrt!
Men faktiskt, jag har bunkrat upp i år så jag kan ha lite i ansiktet, mest för att undvika ännu fler rynkor…

Vill du svara på frågorna eller läsa fler svar, klicka här!

TAGS
6 kommentarer
 1. Svara

  Famos/Menageriet

  15 april 2009

  :shocked: Vem har lovat Dig att rita av mig?! 😀
  Brr! Minst 30 grader innan jag går i vattnet. Jag är en riktig badkruka!
  Och jag som trodde solkräm var något solen använde?
  Nä, jag är så fet ändå, så det behövs inget mer.
  Bra bild på Dig ifjol och nu väntar jag med spänning på nya bilder i år.
  Ha det så gott! 🙂

 2. Svara

  Inger Maryissa

  15 april 2009

  Det är härligt att bada och simma, även om det var ett tag sedan nu.
  Fast jag har aldrig vågat att simma ut någon längre sträcka i en sjö eller havet,
  då jag tycker det är lite läskigt att inte veta vad som finns under mig 😉
  Och ja, helst får det inte vara för kallt,
  fast när jag var yngre och var barn, så var man inte lika känslig.
  Fast skulle nog inte vilja bada bland isflaken som i t.ex. din översta bild här 😉
  Ha en bra fortsatt dag och kväll.
  Kram

 3. Svara

  Kicki

  15 april 2009

  Jag är en renodlad badkruka. Är t.o.m. lite rädd för vatten, men om det är tillräckligt varmt så händer det faktiskt att jag tar mig ett dopp.
  Så där är vi inte särskilt lika du och jag.
  Kramen!

 4. Svara

  åsa

  15 april 2009

  Jag har alltid varit som en fisk i vattnet, men nu för tiden är jag så tjock att jag inte klär av mig och visar mig i baddräkt inför folk.
  Tokigt kanske, men så är det…
  Ha dé!/Kram

 5. Svara

  Kersti

  15 april 2009

  Jag är en riktig fryslort. 25 minst om jag ska simma runt doppa mig kan jag kanske göra om det är mer än 20 men då ska lyften vara varm och solen lysa. Lite solkräm i början på sommaren i alla fall. men nu för tiden är jag mest i skuggan. Kram

 6. Svara

  Eva-Lena

  16 april 2009

  Jag är definitivt sjömänniska, men havet är härligt om det inte är algblomning vill säga. Pool är ibland ett nödvändigt ont. Jag äälskar att bada, och är definitivt ingen badkruka, men visst är det skönt om det är över 20 grader.

  Solskydd använder jag bara i ansiktet, är försiktig med solen eftersom jag så lätt bränner mig. På vintern är jag mer blå än vit, så det är bara att acceptera faktum, sola är inte för mig. Ligger man i vattnet som jag helst gör så räcker det ju också med creme i ansiktet. Fördelen med att ligga i vattnet är ju också att ingen ser hur tjock man är. Bikini är ett minne blott.

  “Om man går fort och skrattar mycket är det ingen som märker att man är ful”

  Kram från en låg Gävlebo!

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 204
 • 364
 • 1 627 641
 • 5 072
 • 65 414
Sök här