GemsWeekly

Tre i veckan och Tjejsnack

Av
den
20 april 2009

Den här veckan tänker jag svara på bägge!
Vill du vara med så finns “knapparna” i menyraden till vänster!

Tre i veckan v. 17

Vilken bok läste du senast?

Jag läste nyligen ut “Under skinnet” av Michel Faber. Nu funderar jag på hur jag ska recensera denna makabra, spännande och annorlunda bok!

Vilken bok läser du nu?

Som alltid har jag flera på gång. “Huvudboken” är dock “I Djursholm och Tensta kindpussar vi varandra”, en dokumentär skildring av en svensk familj som från Stockholms innerstad flyttar ut till Tensta där ingen av dem någonsin tidigare satt sin fot. Mycket lovande än så länge!
Sen läser jag en bok på engelska, den heter “My cleaner” och handlar om en kvinna från Uganda som jobbar som hembiträde i London.
Sen brukar jag alltid ha en “blädderbok”, just nu bläddrar jag i “1000 berömda konstverk”, på den fronten finns mycket att lära för mig!

Har du lånekort på biblioteket?

Om jag har! 95% av alla böcker jag läser lånar jag!

Tjejsnack vecka 17

Vad för typ av program ser du helst på teve?

Underhållande ska det vara, på ett eller annat sätt. Engelska eller svenska deckare, australiensiska serier, sjukhusserier, djur och natur brukar jag gärna välja

Följer du någon teverserie, vilken?

Jag följer fler serier, Greys Anatomy, Sjukhuset och Robinson är det som går just nu. Let´s Dance, Idol och Halv åtta hos mig är också favoriter.

Finns det någon kanal du klarar dig utan?

JA!! När vi flyttar kommer vi att skära ner på antalet kanaler, nu har vi Canal Digitals familjepaket och de utländska kanalerna ser vi sällan på numera. Animal Planet och Discovery liksom Eurosport har vi sållat bort.

Finns det någon kanal du inte klarar dig utan, varför?

De kanaler som sänder fri-idrott och skidsport! Förutom SVT och TV4 måste vi alltså även ha TV4Sport

Har du platt-TV eller Tjock-TV?

Den är tjock. Vi försöker spara ihop till en platt-TV till vinter-OS nästa år….

TAGS
7 kommentarer
 1. Svara

  Carina

  20 april 2009

  Halv åtta hos mig älskar ju jag, hu rkunde jag bara missa att skriva det som jag i princip aldrig missar.
  Mopsar är ena glada rackare, glad i allt och alla vad jag märkt, i alla fall är Challe sån, en positiv vovve!
  Nu ska jag scrolla ner och läsa mer på bloggen din 🙂

 2. Svara

  Linda

  20 april 2009

  Hejsan inne och kikar på dina svar.

  Greys Anatomy är den enda serien jag följer slaviskt. Annars kollar jag sällan på TV.

  Hoppas din start på veckan blev fin? //Linda

 3. Svara

  Kicki

  20 april 2009

  Hej Paula
  Hoppas att allt är bra med dig. Här är de bra slutar jobba nästa vecka. Sen blir jag hemma igen. Såg på din sida att ni ska flytta igen, hahahha ja ni är ena riktiga nomader du och gubben. Ja hoppas allt är bra. Kram kicki

 4. Svara

  Doris/doje

  20 april 2009

  Jag svarade också på bägge den här veckan, tykcer att det är bra att man inte “måste” svara varje vecka utan bara när och om man känner för det.
  Här kan man knappt tända teven nu utan att det är någon politiskt debatt, vi ska nämligne rösta igen den 25:e April.
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

 5. Svara

  Anki Enbom

  21 april 2009

  Är bara inne och kikar hur du mår och rotar lite bland dina smarriga recept igen 🙂
  Önskar dig en fortsatt fin tisdag

 6. Svara

  Annette

  21 april 2009

  Hej Paula.
  Jaså minsann, ni tillhör de flyttbara människorna, ja du, det har jag varit med om, åtskilliga flyttar under åren men nu hoppas jag vi stannar. Men biblioteket släpper jag inte, har inga behov av att äga böcker, nej, leve lånekortet;)
  Må så gott.

 7. Svara

  Maria

  24 april 2009

  Hej Paula
  Vad kul att du vill vara med.
  Under skinnet av Michel Faber verkar verkligen vara en annorlunda bok, den ska jag nog ta och läsa.

  Mvh Maria

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 296
 • 499
 • 1 640 987
 • 5 101
 • 65 744
Sök här