Bloggen

Tusen rosor till Jonas!

Av
den
14 januari 2007

Dagens rosenbukett överlämnas härmed


till Jonas!!!
Tusen tack för att du satt i 7 timmar och installerade min nya dator!!! Och tack till min älsklingsdotter som var med och hjälpte till!
Klockan ett i natt var det klart och familjen kunde påbörja sin hemfärd i snö och blåst. Halv fyra var dom hemma i Falun!
Tack underbara ungdomar för att ni hjälper käringen till ett ännu häftigare liv på nätet!

Jag är supernöjd!

I morse såg det ut såhär i Älgsjökullen


Snöandet började återkomma lite försiktigt, och först på eftermiddagen kom stormvindarna!
Tänker på alla mina kompisar söderut i landet, säkert är många drabbade av elavbrott och annat elände! Hoppas hoppas dom snart får ordning på allt igen!


Nu ska vi återgå till att umgås med bonusson med flickvän, jag återkommer med Efit-bilderna i morgon, och då ska jag också hälsa på mina bloggvänner!
Håll er inomhus, och krama varandra!

TAGS
7 kommentarer
 1. Svara

  Sylvia

  14 januari 2007

  Grattis till nya datorn! Visst är dom fantastiska ungdomarna – både dina och mina ställer upp i vått och torrt verkar det. Trevlig söndagkväll!

 2. Svara

  Monica

  14 januari 2007

  Vilken lycka – snö & ny dator!!! Här kom det bara snöblask och nu är det barmark igen. Men jag hörde att de fått en del längre norrut och det är bra för skidanläggningarna.

  Ha en go kväll.
  Kram

 3. Svara

  Gunvor

  14 januari 2007

  Vilken härlig helg du haft.Med trevligt främmande o ny dator o allt.Och så lite snö. Vi har också fått snö. Äntligen! Trettiotvå c.m. har det kommit sen i går.Nu borde det väl ligga kvar tycker jag.Som tur var så har vi sluppit stormen!!

 4. Svara

  Catja

  15 januari 2007

  Superhärligt med ny dator. Ser fram emot EFITbilderna. Tur man har lite ungdomar omkring sig ibland va? 😉

 5. Svara

  Pia

  15 januari 2007

  Det måste vara himmelriket att sitta där och knappa nu med nyer dator.. allt friskt o fräscht. Jag måste nog snart byta jag med, för här har “Tilda” bekymmer ibland med att få ordning på allt jag lagt in här.. tar en stund innan hon blir pigg, då jag startar henne..
  Fint med ungar som hjälper en.
  Ha de gott..
  Stormen Påran har just nu bedarrat, men han ligger i krokarna och kiksar fram emellanåt ännu.
  Kramkram

 6. Svara

  "Ninni"

  15 januari 2007

  Oj va kul med ny dator!! Det brukar kännas som ett lyft! 🙂 Och så mycket besök också… Laxen såg god ut!
  Snö fick även vi. Först natten mot lördag och sen igår. Det kom lite mer i Järvsö än här i Alfta. Christer fick sitta flera timmar i traktorn igår för att ploga snö. Jag var med ca en timme på slutet. Det räckte för kroppen men jag tyckte att det var mysigt för det var rätt varmt i traktorn och så är jag ju så kär så det spelar ingen roll vad vi gör – huvudsaken jag får vara med Christer. 🙂
  Idag har jag tagit mig hem och har bad, läkarbesök och städabortjulen på schemat i veckan. Sen blir det, tackochlov, helg igen. 🙂 Jag lever för helgerna nu för tiden…
  Jo, Per tog inte SÅ hårt hos oss. Vi har haft strömmen kvar och telefonerna intakt. Tågtrafiken har stått stilla och vägarna var svåra att ta sig fram på när inte snöröjningen hann med men här i inlandet har det inte varit något direkt kaos annars. Men det blåser friskt fortfarande.
  Ha så kul med nydatorn!
  Kram.

 7. Svara

  Lotta

  15 januari 2007

  Det är lite lyxigt att ha en helt ny dator. Att göra iordning den, bo in sej är halva nöjet 🙂
  Du som vet så mycket. Vet du varför stormen heter Pär och vem som bestämmer vad stormarna ska heta? Bara undrar…
  Lotta

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 446
 • 499
 • 1 641 137
 • 5 101
 • 65 747
Sök här