Bloggen

Badpremiär!

Av
den
18 juni 2006

Så blev det då badpremiär även för mig, ovanligt tidigt den 17 juni men med hjälp av dom höga temperaturerna har ju även sjöarna blivit uppvärmda tidigt


Nere vid Säfssjöns strand


Larissa och jag går i för att känna på temperaturen…


Jodå, varmt och skönt känns det, av med shortsen o tröjan, vem behöver väl baddräkt eller badmössa? Inte jag inte…vi är helt ensamma här


Ja, jag doppar mig, och nej, nu tror Larissa att jag håller på att drunkna!


Har förklarat för Larissa att jag inte behöver livräddning, så hon simmar lättad tillbaks till stranden!


Liknar jag en säl eller flodhäst? Strunt samma, underbart skönt är det att simma…

Nu i dagarna har jag fått många sommarhälsningar från nätkompisar som tänker ta sommarlov från bloggeriet o hemsidan.
Det förstår jag så väl, framför allt de som yrkesarbetar, har familjer och nu äntligen får njuta av välbehövlig semester!
Själv är jag ju “dagledig” och för mig ingår bloggandet i rutinerna även under värmeböljor! Kanske framför allt just då! Jag står inte ut att tillbringa särskilt lång tid i solvärmen, och då sovrummet är den svalaste platsen i huset så sitter jag gärna här en stund varje dag framför datorn.
Jag gillar ju att fota, som du kanske märkt, haha, och nu när allt i naturen blomstrar som vackrast vill jag ju ta massor av fina kort att kunna gå tillbaka till och titta på när vinterstormarna rasar…. (fast det är ju det bästa jag vet!)
Så du som troget tittar in hos mig, fortsätt gärna med det hela sommaren, jag finns här med foton o mina små betraktelser, precis som vanligt!

TAGS
7 kommentarer
 1. Svara

  Anne-Lie

  18 juni 2006

  Skönt att nån håller sig till rutinerna… Det jag maskar på är att skriva i gästböckerna… smygläser mest. Badet såg skönt ut… aw tycker att sommaren är bäst… under vattnet.
  Kram å hej.

 2. Svara

  Pialill

  18 juni 2006

  Hallåå badbruden. 😉 Det ser härligt ut. Du är modigare än mig. Jag har bara doppat mig till låren. 🙂

  Jag kikar in med jämna mellarum. Alltid lika skoj att se dina skriverier och foton..
  Kram och ha det så fint.

 3. Svara

  mariannE

  18 juni 2006

  Inte har du spruckit!! det ser man ju klart och tydligt på bilderna hihi ( du sa i min GB att du “sprack”)// Njae jag har inte orkat vara ute så mycket som jag skulle vilja men kom hem från en liten promenad vid sjön precis. svetten droppar på syggen och benen värker .. Tänk att man inte ens ska kunna komma sej ut att gå!! Ja ibland blir jag bitter på det “onda” och har ingen lust att ens försöka vara trevlig och glad! Trött för jämnan .. men ska inte vräka ur mej skiten på dej … du har ju tillräkligt med ditt! Fina bilder och det synd verkligen att du gillar att fotografera. Men vem var fotografen när du badade? Inte Piano va?

 4. Svara

  Monica

  18 juni 2006

  Oj va modig du är….för mig får det allt vara en mer ihållande värmebölja för att jag ska ta mig i plurret.

  Helt datorledigt blir det nog inte för min del…då får jag abstinens. Men det är klart det blir mindre sittande vid den nu på sommaren och jag förstår de som “stänger av” några veckor.

  I dag hade jag min första efit-dag. Har du fixat din??? Måste kolla.

  Kram

 5. Svara

  Pia

  19 juni 2006

  Så du har gått och blivit badbrud nu oxså.. ska jag fixa till lite i lextyr kanske.. ha, ha..
  Nämen det såg så himla mysigt ut. Själv har jag bara doppat storatån än. Kanske får tillfälle mer efter Midsommar att komma till havet, då min son ska ha semester, då åker jag med honom.
  Inte ska jag sluta bloggeriet fast det är sommar.. ingår oxså i mina rutiner.
  Ha de gottis i sommaren.
  Kram

 6. Svara

  Catja

  20 juni 2006

  Jag lär ju våldgästa dig med jämna mellanrum.
  🙂
  Doppet där såg kallt ut. Själv ska jag ner i vår pool om en stund som faktiskt fått någerlunda hygglig temperatur. Ja som du förstår är jag ingen badfantast!

 7. Svara

  "Ninni"

  20 juni 2006

  Jag ska nog hålla dej lite sällskap. Jag hör ju också till de daglediga och semesterresa lär det inte bli mycket av. Inte längre än till Nabbaberget där jag brukar fotografera och umgås med skrotjättarna. Det finns bad där också så jag kan hoppa i om jag finner värmen för olidlig.
  Kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 404
 • 574
 • 1 610 314
 • 5 043
 • 65 061
Sök här