Blogganalys

Hos Klimakteriehäxan
hittade jag till en sida där man gör en analys av bloggen eller hemsidan!

Detta blev mitt resultat:

Idealister (NF)

“Människan i främsta rummet!”

Idealister är framförallt intresserade av människor och relationer – men på ett abstrakt plan. De återfinns ofta som exempelvis präster, psykologer eller politiska förkämpar för bättre världar. Mahatma Gandhi är den kanske mest kända Idealisten. Moral och andlighet är exempel på abstrakta människo-orienterade begrepp som Idealister dras till – och ägnar en oerhört stor energi åt. De är ofta entusiastiska och fantasirika – och mår som allra bäst när de får möjlighet att hjälpa andra människor utvecklas.

Vill du få en Idealists uppmärksamhet – pröva “vilken inspirerande person – titta vad hon gör!”. Idealister använder ofta ord som “rättvisa”, “dröm”, “själ” eller “harmoni”.

(stämmer bra överens med mitt skorpion-horoskop..)

Psykologen (INFJ)

Psykologen är den kanske mest svårförståeliga av de olika personlighetstyperna. De är till exempel så intresserade av människor att de kan framstå som väldigt utåtriktade – även fast så inte är fallet. Det är endast det att de riktar sitt känsloliv utåt och därmed är väldigt bra på att få människor att må bra – samtidigt som den största energin faktiskt uttnyttjas inom dem själva. Under ytan är de drömmare med en fantastisk kreativitet och visionär förmåga. Den utåtriktade talangen för att hantera människor använder de sedan för att få människor att acceptera och följa deras visioner.

De kan verka mindre originella (särskilt i sina egna ögon) än Systembyggarna som ofta ägnar sig åt vetenskap eller teknik. Detta beror endast på att djupa insikter i det mänskliga psyket inte FRAMSTÅR lika spektakulära – utan snarare tvärtom känns helt självklara ju mer insiktsfulla de är. Psykologerna är individualistiska och har inga problem att inte följa strömmen. Däremot är det inte ovanligt att en Psykolog startar en massrörelse i en form eller annan som mängder av människor väljer att följa.

(att jag uppfattas som utåtriktad fast jag inte är det är definitivt sant!)

Vill du prova?
Gör din blogganalys här

0

8 Comments:

 1. Hihi…jag blev ESFP som inte stämmer. Jag vet att jag är en ISFJ…i det verkliga livet.

  Läste att jag gillade att ordna fester…haha…skulle inte tro det.

 2. Snöblask…hummm…vi har vår, idag kom nått från himelen de var regn.

  Nå vi har ingen tid på huset vi bor i nu, har inte lämnat ut det till försäljning ennu, för håll i dig nu – vi har lite renovering här med innan..urk. Vi hoppas kunna flytta om 4 till 6 veckor ca. ((hoppas)) de hänger lite på rörkrökaren o sambons eviga jobbande..hihi. Sen när vi flyttat ska vi ta tag i den här kåken så den blir såld. Nån vecka räknar vi med att de ska ta här sedan.
  Ja vi har inga som helst fritidsbeskymmer…*ler*. I helgen kommer Norgefrämmande också så vi får väl pausa en stund.
  Kramiz anki

 3. Hej Det här var en kul test!! Är det ok om jag oxå gör ett inlägg om detta o länkar till dig för det var du som kom med iden??

 4. Väktare blev jag…vet inte om det stämmer får väl fundera på det ;-)

 5. Kul att läsa om prisjämförelsen … Ibland funderar man ju på sånt, alltså vad saker och ting skulle kostat DÅ med dagens pengavärde !
  NU ska jag göra ditt test!
  Stor helgkram
  /m

 6. Måste självklart testa… men jag kan redan nu ana åt vilket håll det lutar.

  Ha en underbar helg!

 7. Ja det är klart att jag genast måste testa….spännande.
  Ha en fin lördag
  Margaretha

 8. Vi var samma typ av människor. Idealister och psykologer. Bra, eller?

Kommentera