Läst

Boktober /Selma Stories dag 6

Av
den
6 oktober 2023


Dag 6 Matcha kläder med bok

Jag är mäkta stolt, trodde detta skulle vara en omöjlig uppgift.
Klänningen i min garderob matchar en riktigt bra bok!

TAGS
11 kommentarer
 1. Svara

  Karin

  6 oktober 2023

  Mej OJ, vilken perfekt matchning! Bravo!

  Om jag ska matcha mina kläder mot böcker får jag nog ge mig på jakt efter helsvarta bokomslag. Eller möjligen något olivgrönt. Med färgsprakande än så är inte min garderob, tyvärr.

  • Svara

   Paula

   7 oktober 2023

   Det låter som om du har en modern garderob med mest svarta plagg, så ser dotterns och barnbarnets garderober också ut, jag är halvt allergisk mot svart och vill ha färgglada kläder som gör mig glad. Ungarna tycker jag spökar ut mig, men det struntar jag högaktningsfullt i. Ibland kan jag däm,pa mig något när jag vet att vi ska träffas på stan, så de slipper skämmas för mig…hihi

 2. Svara

  Anna-Lena

  6 oktober 2023

  Perfekt matchning! Själv läer jag just nu Löpa varg av Kerstin Ekman. Ett väldigt mörkt omslag, som jag lätt skulle kunna matcha med något ur garderoben.

  • Svara

   Paula

   7 oktober 2023

   Väljer du också murrigt till din garderob? Visst har jag svarta plagg, de behövs för att matcha alla färgsprakande plagg som hänger där, men jag tycker jag blir likgrå i ansiktet om jag inte har färg på kläderna. Kan förstås bero på att jag inte sminkar mig…
   Boken var bra, läste den för ett par år sedan..

 3. Svara

  Znogge

  6 oktober 2023

  Wow! Jag är mäkta imponerad för bättre matchning gick väl knappast att finna! Vad tyckte du om boken?

  Trevlig fredag!

  • Svara

   Paula

   7 oktober 2023

   Jag gav boken 3 av 4 så jag gillade den. Har inte läst flera titlar av henne.

 4. Svara

  Susjos

  6 oktober 2023

  Va kul att du hittade en sån klockren matchning! Jag fick också till en bra matchning idag, det trodde jag inte!
  Ha en fin start på helgen!
  Kram

 5. Svara

  Ibod11 - Ingrid

  6 oktober 2023

  Det där blev ju helt perfekt 😀 Ibland lyckas man lite extra.
  Kram

 6. Svara

  LillaSyster

  6 oktober 2023

  Wow Paula! En perfekt matchning=) man kan nästan tro att de såldes ihop. Kram

 7. Svara

  BP

  6 oktober 2023

  WOW! Hur lyckades du med det? Och vad kom först – boken eller klänningen;-)

  • Svara

   Paula

   7 oktober 2023

   Jag vet inte riktigt hur det gick till, hade först hittat en bok av Rosa Liksom som matchade min rosa tröja. Jag har ju bild på alla böcker jag läst så jag fortsatte kika där och hittade då boken jag läste förra året. Och kände nästan igen mönstret, det var ju min klänning! Ibland har man tur som en tok

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 167
 • 189
 • 1 655 001
 • 5 128
 • 66 118
Sök här