Bloggen

Det är nära nu..

Av
den
1 juni 2014

simonikostym

Simon har varit och provat ut kostym till skolavslutningen, nu är plugget över för äldsta barnbarnet!
Stolt mormor ska självklart vara på plats i Falun, trots att det är fredagen den 13:e 😯

livet3

Några viktiga lektioner i livet lär återstå…

benneonessanpussas30.5

Puss på dej pappa! – far och dotter träffades i helgen

love

Jag har många att älska och är så tacksam över det

saijaopaulinamaj14

mor och dotter :kiss:

mormor

..men nu har jag fått klädpanik, vad ska jag ha på mig? ❓

TAGS
7 kommentarer
 1. Svara

  Mia

  1 juni 2014

  Åhhhh, förstår att du är stolt! Ett steg avklarat på livets väg, nu väntar ännu fler utmaningar med allt vad det innebär, lycka till i livet, du vackre gosse! :love:
  Å kram på dig mormor :kiss:

 2. Svara

  Agneta

  1 juni 2014

  Våren har kommit till dig ser jag på dom fina bilderna i inläggen under och så snyggt med kille i kostym! Och vad ska du ha på dig……jaaa, vad har man på sig. Ibland tycker jag det verkar som om en del är klädda som till gala fast det kanske är något mer vanligt man vill fira. Jag tror det blir fint vilket du än väljer, man blir liksom snygg om man känner sig bekväm!
  Agneta kram

 3. Svara

  "LillaSyster"

  1 juni 2014

  Ja du Paula !
  Ta en klänning så är du färdig klädd på en gång! 🙂

  Stilig är han i sin kostym, redo för nya äventyr!
  Kram kram

 4. Svara

  Christina

  1 juni 2014

  Här är det också studenttider.Min son går ut nu redan på onsdag.Angående vad man ska ha på sig så kom jag att tänka på det först idag.Har varit fullt upptagen med att fixa kostym,beställa smörgåstårta och allt annat runt omkring så att jag totalt glömt bort mig själv :ehh:
  Ha det bra!

 5. Svara

  Herr Nilssons Fru

  2 juni 2014

  Fina killen – tänk va, de där blir ett stort ögonblick, både för honom o mormor . Vad stor lilla tjejen blivit, de växer fort de små och jag blir alltid lika glad när jag tänker på “att vi lite äldre” ta tiden lite långsammare 😀
  Att älska o ödsla kärlek på sina nära och kära en fin gåva vi fått och som vi vårdar ömt.
  Hoppas nu mormor finner någon lämplig o fin klädsel till den stora dagen oxå. De där med kläder är ju alltid ett stående bekymmer.
  Jag ska ju på bröllop snart men ovanligt nog har jag redan alla klädes och annat till mig själv väl planerat 🙂 men håret blir en utmaning, tänk om jag kunde göra om de frissan visade mig, som du såg på fejsan
  Underbara foto på de dina.
  Kramiz

 6. Svara

  soffie

  2 juni 2014

  svar jag fyllde lite mittemellan;) 45 år usch så gammalt det låter…och japp jag har badat hela mej flera gånger, riktigt skönt faktiskt..
  å va stilig han är din son, så härliga bilder du visar!!!

 7. Svara

  Malin

  3 juni 2014

  Ahh man bara smälter av den pappapussen 🙂

  Vad roligt att få gå på examen, och jag tror ingen annan bryr sig om vad du har på dig, ta ngt du känner dig lite fin i, det viktiga är din närvaro så klart.

  Kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 142
 • 440
 • 1 628 011
 • 5 074
 • 65 433
Sök här