Det börjar dra ihop sig..

..för premiär på Solberget!
I helgen tog vi en tur upp för att se så dom sköter sig, dvs. tillverkar snö i backen

..och nog sprutade det snö alltid, burr vad kallt det ser ut!

Husvagnarna har anlänt och stod i långa rader, folktomt var det men en del har varit och julpyntat inför julhelgen

Den här julbocken tror jag bestämt får stå kvar utan att brännas opp!
Den 20:e öppnar anläggningen, idag var det introduktion för säsongspersonalen, hoppas det blir en fin vintersäsong med massor av nöjda turister!

Nere på byn stötte jag på denna ganska kylslagna tomte, han behöver nog få komma in i stugvärmen snart!

Imorgon är det inte vilken dag som helst,

..jag ska få träffa både mina efterrätter och vickningen!
Äntligen fick maken några besök i Falun så jag kan skjuts till dottern!

0

8 Comments:

 1. När jag var till Borlänge och spelade för en månad sen så vart det fullt med byggställningar runt den nya hotelldelen i Romme alpin. Idag när jag åkte till Borlänge så såg det helt färdigt ut. Så det är nog dags där också snart. Väntar bara på att dom skall börja på en husvagnsparkering där också snart ;-) .

  Kramizzar
  Marketta

 2. Njut av dagen med desserterna och vickningen, det unnar jag dig, finaste Paula! Stor kram till alla!

 3. Blir ju riktigt sugen på att åka utför, men jag har sålt min utrustning då mitt opererade knä inte klarar av det, men drömma kan man ju alltid, Du kan väl åka pulka nerför och be någon filma Dej;)
  Letar efter lite roliga tomtar här istan, men det verkar dåligt med den varan, så jag får njuta av Din bild istället!
  Hoppas Du haft en toppendag!!

  Kramen

 4. Kul tomte du stötte på .Åka utför nej hu då glad att knäna håller på vågräta ytor .du frågade om min jul ,sonen bor ju hemma ännu ,mina föräldrar kommer hit och mina svärföräldrar och min mans syster (hon kommer från Gävle)äter julmiddag hos oss,så vi är 8 st runt bordet .vi får vara tacksamma för varje år vi är åtminstone det antalet .Du är ju lycklig du som har många familjer ,kram Nette

 5. Stackars tomten som är så full av snö. Han lärer vara “frössen”.
  Mysigt med både eferrätter och vickning i julhelgen. :-) Jag har ju inte kommit så långt här i livet så jag har några såna men njuter av att umgås med förrätter och huvudrätter. (mina föräldrar och mina barn) Vi ska vara här hos oss på julafton och sen ska vi till mina föräldrar på annandan. Juldan blir en slappardag. Såna tycker jag också om.
  Vi fick hjälp av en kompis till C igår med att få bort en massa snö från gårn så nu ser vi ut genom köksfönstren igen. Hyresvärden skrapar upp all snö framför dem så den sista veckan har jag inte sett annat än snöhögar när jag tittat ut. Härligt att se uppfarten igen. :-)
  Ha det gött!
  Kram.

 6. Glömde skriva att utförsåkning har jag aldrig ägnat mig åt och kommer aldrig att göra heller men det ser härligt ut. Vi har ju Järvsöbacken att titta på då vi åker ner på byn. De öppnar alla liftar och nerfarter i övermorgon så nu kan folk roa sig i julhelgen.

 7. Vilka sanslöst vackra foton du visar! Jag njuter av dem var och en.

 8. Jisses Amalia så sööööt hon är!!

Kommentera