Bloggen

Det regnar hos mig

Av
den
10 maj 2012

En timmes skogspromenad i lätt vårregn var både uppfriskande och skönt och jag känner mig vederkvickt till både kropp och själ!

Igår när solen sken kunde jag räkna in flera vårtecken!

Nu nalkas kvällen, läser till min stora förtjusning att La Camilla ber svenska folket och juryn om ursäkt för sitt uppförande förra veckan!
Ser man på, hon kryper till korset, ska bli spännande att se hur hon är ikväll då hon inte har PMS…

Ha en trevlig kväll gott folk, och se efter var ni sätter ner rumpan i tevesoffan!

P.S. Gissningsbilden igår visar Astrid, svarta katten, sittande under busken vilket några av er såg trots kamoufleringen

TAGS
11 kommentarer
 1. Svara

  annette

  10 maj 2012

  Inte riktigt samma syn som Du på detta med regnet dom här dagarna, är jag ledig och går ut i regn kan jag njuta av det, men till och från jobbet är det mest bökigt med regn tycker jag, och så saknar jag ljuset som solen ger!
  Härlig berättelse både svampfinnaen och blinka i förra inlägget, håller med Blinka om att Du kanske får skaffa lite mindre kompisar till henne, hon ser ju ännu mindre ut än hon är när man ser bilderna på dom stoooora och skrämmande kossorna.
  Själv älskar jag kossor, men har respekt för dom efter att en gång på Öland blivit jagad ut i havet av ett gäng;)
  Ha en skön kväll!
  Kramen

 2. Svara

  AprilSus

  10 maj 2012

  Även hos oss på sydsvenska höglandet började det regna på eftermiddagen och varken jag eller Nala är speciellt förtjusta i blötväder.

  Tack för att du och Blinka ser till att man får tänja på smilbanden. Har visserligen sett bilden på damen här ovan tidigare, men kul är den. 🙂

  Jag hade missat ditt förra inlägg och där var det bilden på Blinka som fått nog av de nya storväxta vänner som fick upp mina mungipor. Påminde mig om när jag lånade min sons hund för några år sedan, när ett antal kor satte stopp för våran promenad genom kohagen där vi skulle titta på några gamla gravar. De ställde också upp sig på rad och såg riktigt hotfulla ut.

  Ser att din vän annette skriver om vilda kor på Öland, det är säkert samma gäng som vi flydde ifrån en gång för ett antal år sedan, längst upp på den norra delen av ön. 😆

  Ha en skön och torr kväll inomhus.
  Kramis!?

 3. Svara

  Barbro Z

  10 maj 2012

  God kväll! Det verkar som om vi för en gångs skull har samma väder – på samma gång! 😆 Också i Göteborg öser regnet ner. Men med regnet kom det lite mildare vindar. Bara några extra grader, men de gör skillnad.

  I morgon ska väninnan och jag gå till Trädgårdsföreningen, så då får det gärna hålla upp ett tag. Annars ska vi väl fixa det också – regnkappa och stövlar på.

  Kram

 4. Svara

  Eva-Lena

  10 maj 2012

  Blinkas möte med kossorna var härligt att se, framförallt hennes sprittande när de kommer för nära, och dessutom låter. Känner så väl igen beteendet från vår hundtös.

  Jag var också ute i regnet i går, dock i stadsmiljö, tittandes efter skor, så det var inte bara regn som gjorde mig blöt, svetten forsade efter provandet, och inte gav det resultat heller. Får lov att ta några gamla skor ur garderoben att ha till fina klänningen som jag köpt till vårkonserten med kören på lördag. Min trognaste fan, min älskling Roland, är för ovanlighetens skull inte med i publiken. Han befinner sig f n i Perth, och skrev om att ta sig lite ledig tid och besöka en badbeach. Hm, eja man vore där!

  Vet inte Camilla var otrevligare än vanligt förra veckan, hon är ju helskum, hela hon, PMS eller inte. Snart börjar kvällens begivenhet! Älskar det!

  Ha det gott hälsar Eva-Lena från ett regnande (igen) Gävle!

 5. Svara

  BrittMarie

  10 maj 2012

  Så stämningsfullt det ser ut när man ser regnet i den lilla skogssjön. Inte lika skönt i och för sig, att komma in med regnblött hår och imma på glasögonen. Det luktar blöt hund, och man drar in en massa grus.. Jag blir förvånad när jag läser hos mig att ni inte har körsbärsträd. Klarar de sig inte i Dalarna och norröver? Det har jag aldrig tänkt på. Jag är tyvärr alltför dåligt berest norröver. Kanske det är så. Nu är vågen på G hos er också!
  Kram

 6. Svara

  Nette Cecilia

  10 maj 2012

  🙂 Regnet det bara öser ner är nog sången den här veckan ,hoppas hon åker ikväll annars är det nog orättvist ❓ ,kram Nette

 7. Svara

  Kicki

  10 maj 2012

  Vi hade turen att gå på promenad endast i lite duggreg, men sen öppnade sig himlens portar. Så fy fasen vad det har vräkt ner i kväll.
  Niu slipper du se Camilla H mer, för hon åkte ju ut. Dom är duktig dom som är kvar.
  Kramen

 8. Svara

  Marketta

  11 maj 2012

  Fast nu tycker jag att det räcker med denna vederkvickelse 🙂 . Snart börjar man väl mögla om det fortsätter så här länge till 😉 .

  Kramizzar
  Marketta

 9. Svara

  engelsson

  11 maj 2012

  Hehej pitkästä aikaa.. Jag har varit urusel på bloggvandringar..o har missat massor överallt hos er alla–så jag kommer få ett drygt men ack så kärt arbete o läsa ikapp.. Jag bara log när jag läste om din regnpromenad..min syrra Eeva älskar att vistas i regn..hon gick med huvudet uppåt mot regnet o bara njöt.. Jag önskar dig en bra dag..nu ska jag kika bakåt i din blogg..heiii

 10. Svara

  Sigge Svamphund

  11 maj 2012

  Jag har svarat din bloggkompis som vill beställa boken i hennes blogg.
  De kan använda den här länken http://www.skogsraets.se/siggesbok.html där finns mailadress.
  Väntar på att DHL ska klnacka på dörren med nästa lass

 11. Svara

  Malin

  13 maj 2012

  😆 Haha bilden längst ner är för härlig o förfärlig ..

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 297
 • 354
 • 1 626 682
 • 5 070
 • 65 364
Sök här