Bloggen

En mäktig avslutning

Av
den
13 augusti 2012

Jag brukar inte se hela invigningarna eller avslutningarna av de olympiska spelen men vi gjorde ett undantag igår då vi såg i princip hela avslutningsfesten.

Men innan det var dags för festen återstod ju den spännande nagelbitaren, handbollsfinalen, som dessvärre slutade inte helt oväntat, med en förlust för Sverige, men ändå, en silvermedalj att vara stolt över.

I gårdagens maraton sprang Paula in på åttonde plats, inte fy skam 😆

..medan Karlsson kom långt ner i resultatlistorna och dessutom representerade Island :mrgreen:

Goda klor har vi inmundigat framför teven, och som tur är blir inte abstinensen så farlig då DN-galan står på tur redan på fredag!

Mindre trevligt är det att läsa om fuskarna, positivt förstås att de åker fast men trist ändå.
Senast i raden att avslöjas var idag Vitrysslands kvinnliga guldmedaljör i kula som diskades pga doping. Vi lär aldrig komma ifrån fusket men livstids avstängning är det enda rätta, jag gillade inte alls att se forna fuskare stå på startlinjen i London.

I pörtet råder fluginvasion!
Det surrar kring öronen och de flesta flugor uppenbarar sig på köksfönstret där jag utan pardon klämmer ihjäl dem ganska enkelt.
Men, varför så många, igår smällde jag ihjäl minst ett tjugotal och imorse var det fullt på fönsterrutan igen!
Ja nu finns det ju betydligt otrevligare insekter därute så jag ska egentligen inte klaga.

Idag har jag gjort adressändringen på nätet, himla smidigt, och jag har ju vanan inne 😉 .
En och en halv månad återstår innan flyttlasset går, och nu när inte OS längre pockar på uppmärksamhet ska jag fortsätta rensa i förråden.
Kanske kan vi rent av flytta med tidernas minsta antal kartonger denna gång!

TAGS
6 kommentarer
 1. Svara

  Menageriet

  13 augusti 2012

  Skönt att OS är över tycker jag, så kanske det blir lite annat på TV:n, även om det inte är så mycket att se där annars heller. 😉

  Hoppas Blinkas tass blir bättre. Ett helsike när man inte får tag på nån veterinär, för man vill ju inte låta djuren lida i onädan.

  Med min egen flytt för inte så länge sen, så blir jag trött bara jag hör talas om det. Skönt ändå att ha lätt packning den här gången. 🙂

  Ha det så gott! 🙂

 2. Svara

  Nette Cecilia

  13 augusti 2012

  ➡ Ja som tycker det är skönt att det är över ,jag gillar nämligen inte fusk o det finns så mycket av det nu för tiden. :mrgreen: Paula du gjorde det bra i maraton . 😛 Avslutningen tittade jag på en timme men då blev klockan lite för mycket läggdags för mig .Kram Nette

 3. Svara

  annette

  13 augusti 2012

  Satt uppe och såg avslutningen trots att jag skulle upp 04.30 för att börja jobba, kunde inte slita mej;)
  Handbollsmatchen blev som den blev, men ingen skugga skall falla över vårt lag, gjorde en helt fantastisk turnering tycker jag.
  Fuskarna ja, dom inte bara fuskar, dom är dumma i huvudet oxå. dom vet ju att dom med all säkerhet åker dit numer bara det tas dopingprov, livstids avstängning, givetvis!!
  Tror du att det skall bli lite att packa, ja det kanske blir så för Ni kanske inte är så dumma som vi andra som bor kvar och bara sparar och sparar;)
  Ha en bra vecka!
  Kramen

 4. Svara

  Marketta

  13 augusti 2012

  Ja, där ser man. Dom ploppar upp en efter en, dessa som inte haft förstånd att sluta med att ta sina dopingpreparat i tid för att inte åka fast. För jag tror nog att mer eller mindre tar dom. Men det är bara dom som inte har förstånd att sluta i tid som åker fast. Avslutningsfesten var faktiskt det enda jag tittade på av OS. Den är ju bara bäst, för då vet man att eländet är slut :mrgreen: .

  Nej, jag känner inte till den här Kristina. Har aldrig varit till vet i Ludvika. När vi bott här har vi alltid gått till Torkel. Fast det var en riktig pina och ringa till han för att få tid förut. Man satt ju där med den där telefonen med snurrplatta, och snurrade på siffrorna och det bara tutade upptaget. Tror inte telefontiden var så lång heller. Tror inte den var en timme ens.

  Kramizzar
  Marketta

 5. Svara

  Boman

  14 augusti 2012

  Jahapp, det gar(dummatangenter( undan, snart flytt

 6. Svara

  Gun

  15 augusti 2012

  Ha, ha tänk att du förändrat dig så mycket! Tycker du är väldigt solbränd och vart har dina muskler och hår tagit vägen? 🙄

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 473
 • 499
 • 1 641 164
 • 5 101
 • 65 747
Sök här