Bloggen

En vecka med Kaxi-Maxi!

Av
den
4 november 2006

Jösses vad tiden går fort!
Fast ändå känns det som vi haft lilla Maxi här hur länge som helst.
Han har liksom ingått i flocken sedan första dagen, även om han från början tydde sig mycket till mig. Numera är han mera med hund- och kattflocken!
Visar några bilder hur anpassningen till livet i pörtet har gått:


Loppan har från början blivit Maxis favoritkompis, och dom leker hur bra som helst!
Och sedan Maxi kom har Loppans utflykter i skogen blivit mer kortvariga!


Blir dom för högljudda kommer en tjurig Larissa o ryter till!


Då blir det lugnt i huset, jag lovar!


Katterna var ett eget kapitel, Maxi hade ingen större erfarenhet av katter, men dom var ju kul att jaga! Efter ett par dagar samsas dom i soffan som om dom aldrig gjort annat!


Och igårkväll går Maxi fram och slickar rent Lyrans öron!!!
Visst är dom för goa, dom små djuren!

TAGS
11 kommentarer
 1. Svara

  "Ninni"

  4 november 2006

  Ja nog går det att ha katt och hund tillsammans om man har tålamodet att “få till det”. Mina katter förhåller sig olika till hundarna trots att ingen av dem är vana vid hundar. Två av dem är så rädda så de blir nästan farliga medan en är nyfiken och lite kelig.
  Ha en skön helg!
  Kram

 2. Svara

  Anki

  4 november 2006

  Jo visst är de goa de små djuren. Det är dock lite orättvist att du har så många och jag bara en, dvs en så länge. Tids nog hoppas jag det blir många fler. En häst kommer att bo på min gård varjefall de är svärdottern som ska ha sånna stora saker. Jag umgås med mycket hästfolk men jag är ingen hästmänniska själv. De är vackra men oj så stora…hihi.
  Jag har varit lite deppig ett par dagar men eftersom de är så tråkigt att deppa tog jag mig i kragen och lyfte upp mig själv från svackan. Nu ska jag o kompisen ut till nästa by och köpa V75, vi tänkte vinna lite i afton (haha) sen blir de en lång skööööööön skogspromenad med hundarna.
  Ha´t gott. Kram Anki

 3. Svara

  Pia lotta

  4 november 2006

  Så himla gott det ser ut.. Klart de trivs i en sån djurälskad miljö. Härligt. Ja du, Idol vad ska man säja.. Linda.. Danny.. två av dessa goingar utröstade.. Trodde då rakt inte Danny skulle åka ut så fort inte.. gillar honom oxså.. en riktig charmör och go kille som det verkar.
  Tyckte faktiskt det var Cissis tur igårkväll.. gillar henne mindre och mindre. Erik är riktigt bra.. gillar honom och så klart Marcus.. någon av dessa tycker jag helt klart ska ta hem segerbucklan.. vi får se i slutstationen.
  Såg på den nya svenska thrillern oxså igår med pernilla August.. vad den tjejan spelar fantastiskt bra.. gillar ju lite triller då och då. Andra delen ikväll, men vi spelar in den.. för hör och häpna mannen har köpt Bingolottor så det blir en kväll att minnas.. har inte spelat det på massvis tid.
  Annars har dagen gått åt till veckohandel och gravsmyck..
  Ha de gott. Kramkram

 4. Svara

  Pialill

  4 november 2006

  Larissa ser grym ut. Inget man vill möta en mörk natt..hihi. Kickan kan också se riktigt farlig ut när hon är på det humöret. 😉

  *Vi är dåliga på att “fira” en sån här helg. Tänder väl ljus härhemma för de vi saknar, men det gör vi lite då och då. Man sörjer och saknar på olika sätt. Det är som inget speciellt med den här helgen för oss.

  Lycka till med alla lotter och trav och allt. Ska hålla tummarna för vinst. ;-)Vi spelar inget alls ikväll. Det blir skräckfilm, rom och cola. 😉
  Kram på dig.

 5. Svara

  Lotta

  4 november 2006

  Bara en vecka och han tvättar andras öron redan! På en katt dessutom… För Bella tog det mycket längre tid. Hon jagade ibland och slicka på dem, nej det kan väl ändå ingen kräva 🙂 Nu sover de, inte tillsammans, men rätt nära. Och hon jagar inte längre (iallafall inte så ofta)
  Ha en bra helg med man och djur //Lotta

 6. Svara

  Astrid

  4 november 2006

  Så härliga bilder. Ja luftvärme påminner om vedvärme.
  Det blir en go värme. Nu känner jag bara till vedspis.
  Du jag fick äta upp godiset själv.He,he
  Ha det gott.

 7. Svara

  Nilla

  4 november 2006

  Visst är det förunderligt hur de anpassar sig våra djur. Och det där med att vara osams som hund och katt, vad är det för skitsnack. våra katter och hundar är bästa vänner och tvättar varandra, sover tillsammans, kan till och med äta ur samma skål. Härligt är det. Ha en bra fortsättning på helgen
  Kram

 8. Svara

  Ninni

  5 november 2006

  Jisses va djur ni har…värsta zooet. Men fina allihop!

  Ha en skön dag, kram

 9. Svara

  mariannE

  5 november 2006

  Skulle just ha sagt att det måste ha varit nån okunnig person som myntade uttrycket ‘osams som hund och katt’ … men ser att nån redan kommenterat det hahhaaha … är ju det första som slår en!
  Har sett massor exempel på motsatsen och här har vi ju ett PRAKT-exempel bevisat i underbara bilder.
  Tror nog det beror på omgivning och vem som e matte/husse … eller hur?
  Menar du att ni inte kan basta på hela månaden ?
  Fattar inte … varför måste det göras NU? NU då man kanske behöver bastun mest av allt … fast prognosen säger att det ska bli varmare igen … får hoppas det
  för kylan gör mej mer isolerad även om jag bor i en stad …( rädd för att halka … inga riktiga skor… etc ) Vann du nåt? Själv hade jag ALLA rätt på Postkodsmiljonären – men vad gör det för nytta när man sitter på fel sida monitorn.
  Ha en Bra söndag och du … kom INTE och säg att du inte gjort nånting … du raddar ju upp en MASSA grejjer som du gjort … menar du att det inte räknas?
  Vad ska räknas för att kalla att man gjort nåt? städa o tvätta? *fniss* Hmmm tror vi får tänka om där … att läsa böcker är ju också att aktivt göra nåt …
  eller hur?
  Kram på er alla däruppe/
  M

 10. Svara

  Caroline

  5 november 2006

  Härliga hund/kattbilder!
  Kul när djuren kan komma överens så snabbt! har en granne som köpt valp i somras, o de har redan 2 katter, och nu leker djuren ihop ute, har själv sett det!

  Kram Caroline

 11. Svara

  Inger Maryissa

  5 november 2006

  Hej,
  Vilka så mysiga foton.
  Underbara !!
  Kram
  Inger Maryissa

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 38
 • 172
 • 1 654 285
 • 5 125
 • 66 098
Sök här