Efit (Ett Foto I Timmen)

Ett foto i timmen 20 mars

Av
den
20 mars 2016

efit2

efit1

efit4

efit6

efit3

efit8

efit9

efit10

efit11

efit12

Tack för idag!

TAGS
17 kommentarer
 1. Svara

  Ninni

  21 mars 2016

  Ja du har då att göra du med. Kanske borde testa att ta en bild i timmen jag med men många gånger sträcker sig dan lite längre. Bakade muffins i vid 17-tiden, skulle fortsätta med en plåt philadelphiabullar i en plåt men fick besök av två syriska killar så det blev senarelagt så vid 19:30 gjorde jag degen… nu hade de kallnat så jag kunde skära upp dem och paketera dem och stoppa dem i frysen.
  Kramen.

 2. Svara

  Menageriet

  21 mars 2016

  Så mycket Du hinner med på en dag! :thumbsup:
  Hade jag varit med så hade det bara blivit sitta vid datorn nästan hela dagen. Njae, kanske inte riktigt, för här har vi haft fint och soligt, med 12 graders värme, så hundpromenaden var riktigt skön idag.
  Senare i em och kväll har jag bytt och flyttat bloggen och det är ett jäkla jobb, så nu måste jag hålla mig på plats!
  Tack för kommentaren i en av mina bloggar! Men jag flyttade IGEN och flyttade även Din kommentar. :mrgreen:
  Nu kommer jag att finnas på den rätta länken, så förhoppningsvis behöver Du ingen GPS. 😆
  Din sallad såg jättegod ut och jag måste erkänna att jag äter nästan inte (aldrig) grönt? Lever på socker såhär före påsk. :mums: Mandelägg, marsipan och dragéägg! Måste skärpa mig innan jag rullar fram?
  Så lite snö Du har? Vi har bara några snöhögar efter plogen, men det kommer säkert mer? Hoppas det inte blir liggande i så fall?
  Hittade Du några tavlor att måla? Jag väntar på att få se dalamålningar snart från boken? :mrgreen:
  Blinka får ju riktig festmat! Klicker äter nästan inget, men nu är löptiden över, så jag hoppas han lugnar ner sig och börjar äta? :love:
  Nu får Du ha det så gott och lycka till med Din språkkurs! Kramen också! 🙂

 3. Svara

  Bia

  21 mars 2016

  God morgon i pörtet!
  Så kul att du blivit “fröken”! Du får se till att stressen håller sig på en lagom nivå, bara,
  så det fortsätter vara bra! Ni verkar ta hand om era nytillkomna, i din bygd!
  Brunchen ser god ut, Jag tar chiliflingor på mina ägg också, riktigt smaskens!
  Torsten måste nog få en egen hundbädd, he, he… 🙂
  Lycka till med lektionerna i dag!
  Kram/Bia
  PS: du såg nog rätt i fråga om min fotokompis! 🙂 DS

 4. Svara

  Snigel

  21 mars 2016

  Men åååhhhh vilka fina isbjörnar i fönstret! Var har du fått tag i dem? Jag tror jag blev kär… 😉

 5. Svara

  Hillevi

  21 mars 2016

  Tycker sååå mycket om dina “Ett foto i timmen”. Tack!
  Lyxmat för Blinka!
  Återigen – din granne… så fint de har det “kanojserna” med grävhög och allt å ditt engagemang med överblivna grönsaker, och sommarens örtplock.
  Och jo, chili är jättegott på ägg (och på det mesta, periodvis).
  Jag hade en iller, Jonathan som alltid trängde ner sig bland katterna och bit för bit puffade ut dem ur korgen!

 6. Svara

  Hillevi

  21 mars 2016

  Glömde: härlig bild på grågässen i hedern. Har bara sett sädgås än men snart, så!

 7. Svara

  Jenny

  21 mars 2016

  Är inne och kikar på hur din dag har varit.

 8. Svara

  "LillaSyster"

  21 mars 2016

  Du har hunnit med en hel del idag!
  Jag också…. mycket gräv jobb nu. Vänt på all jord i odlingslådorna och gödslat. Samt utökat ett land.
  Jag kommer som Torsten att somna gott ikväll…. fast i min egna säng som Elvis just nu värmer upp!
  Påskboken ser rolig ut!
  Ha det så kul på lektionen.
  Kram

 9. Svara

  Malin

  22 mars 2016

  Alltid lika kul att se EFITs 🙂

  Kaninerna såg ut att uppskatta dina grönsaksrester. Våra kaniner är också matglada, men ganska så slöa, vill knappt komma ut. När man tar ut dem börjar dem gnaga i gallret till utegården som att dem vill ta sig in igen.

  Å Torsten han är så himla mysig, han tar för sig i livet :kiss:

 10. Svara

  Anni

  22 mars 2016

  Nu blev jag hungrig! Stekt ägg …

 11. Svara

  Eva

  22 mars 2016

  Ta det lugnt tjejen, du hinner med vad du ska . . . . men jisses vad kul med dina en timmars-bilder . . . .
  Du är inte dålig du Paula, det är alltid kul att läsa dina inlägg och alla påhälsningar hos mig.
  Jädrans Torsten han har väl en egen plats men jag fattar han vill nog testa Blinkas tålamod, hon är alldeles för snäll. Vilka söta isbjörnar i fönstret, jag tror nog de längtar ut i det fria . . . .
  och lite snö har ni kvar fast våren är här nu. Vårfrudagen i söndags berättade det för mig och jag är glad.

  Vi ska vara hemma i påsk, vi eller jag hade många planer vad vi ville göra till påsk, det första viktiga var att hälsa på dottern Tina och Paul på Irland. Det var meningen att vi redan skulle rest den 16 mars och vara med på den stora händelsen på Irland, nämligen St.Patriks day. Sedan stanna över påskhelgen som vi gjorde för två år sen,
  men då var påsken i mitten av april. Nu blev det inte så för både Tina och Paul ska jobba hela påsken,
  det vill och behöver de eftersom de ska resa till Kanada och vara borta ett år. Både resa runt och att jobba där.
  Paul har en bror som bor där och även en gift syster, så de har någonstans att ‘landa’ den första tiden där.
  Sen tänkte jag att bli det inte Irland då reser vi till polen och firar påsk där, det har jag aldrig gjort innan.
  Rolf skulle givetvis ‘hänga’ med denna gång, skulle vi flyga eller ta bilen ???
  Jag har velat hela tiden, om-var -när -hur – så till sist blev det att vara hemma och det blir bra det också.
  Några av barnen ska komma till påskafton (jag fyller år då) några på söndag och några på måndag, hi hi….
  Ja vad gör det, jag vill ha alla de mina runt mig, bara åtminstone en kort stund, alla har sitt även vi, ‘fniss’
  Jag älskar påsken, den är mycket roligare än julen, enligt mig, det är bara för att den räknas till våren.
  Nu förbereder jag all mat m.m. inför helgen och det är kul, blir det jobbigt kan jag vila efter påsk, hi hi . . .
  Det viktigaste är att hälsan och kärleken finns med hela tiden.

  Så hemskt med alla dessa terror attacker, stackars människor suck snyft . . .

  Önskar dig en fin lugn påsk med allt du vill ha . . . .
  En puss i påsk till dig härliga ‘finn käring’ från mig/ Eva
  :love: 😆 :kiss: 🙄

 12. Svara

  Agneta

  22 mars 2016

  Vilken härlig timelapse över din dag! Kul idé! Och härliga bilder. Du är så duktig på att laga dig god och vacker mat. Just nu har jag bara lust på havrekligröt på morgonen och gärna risgrynsgröt på kvällen, jag har helt spårat ur……
  Men du, bilden i headern, helt fantastisk, helt fantastisk!
  Kramar

 13. Svara

  Kicki

  22 mars 2016

  Härliga bilder som berättar om din dag.
  Glad Påsk!

 14. Svara

  Vonkis

  22 mars 2016

  Imponerad över att du gör egen hundmat!
  Ang. hockeyn hade jag gärna sett Leksand i SHL men när det står mellan dem och Modo…

 15. Svara

  Mias Mix

  22 mars 2016

  Blinka ser allt lite sur ut där 🙂 Kul att ni har påsklektion med de nyanlända. Vi hade påskpyssel ikväll med vår kvinnogrupp för kvinnor från olika länder. De (och vi) hade jättekul 🙂

 16. Svara

  Tasstanten

  23 mars 2016

  Det där med att katterna gärna snor hundarnas platser, känner jag igen :love: , för vi har likadant.

  Kul att se hur din dag såg ut. Jag kokar också tilltugg till vår Ellens foder, för hon är kinkig och äter dåligt. Så jag kokar ihop grönsaker med lite buljong, som vi sen blandar ut med fodret. Det brukar bli ca: 15 portioner som jag fryser in. Passar det, så får hon matrester i fodret.

 17. Svara

  Pernilla

  24 mars 2016

  Vilken skön dag med lugn och ändå innehållsrika grejer.
  Måste vara knepigt att undervisa och försöka förklara vår konstiga traditioner. Påsk är en lustig högtid som är lite knepig att förklara. Vi har så mycket konstiga saker för oss i våra traditioner i en salig röra. Religösa, häxerier, godisätande och vårens alla ägg.
  /P

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 227
 • 437
 • 1 579 768
 • 4 991
 • 64 332
Sök här