Ett foto i timmen 23/9

En höstfixardag på tomten


Vi sover läänge, klockan är elva när vi tittar ut!


Kl 12 åker vi till butiken för att hämta en bukett som vi uppvaktar vår 70-åriga granne med


Kl 13 hänger jag ut tvätten, fint torkväder!


Kl 14 Beundrar gubbens grenkapning för att kunna klippa gräset under träden med åkgräsklipparen


Kl 16 Nu har jag gjort en dödssynd! Jag har hängt upp nya gardiner utan att putsa fönstren….


Kl 17 har vi börjat grilla. Larissa smyglägger sig bakom knuten o andas in grilldofterna


Kl 18 Precis när solen går ner bakom trädtopparna sitter vi ute o njuter av maten


Kl 19 Gubben har lagt upp ett mindre vedförråd ute i farstun, nu börjar nätterna bli kyliga!


Kl 20 smyger vi ut i mörkret för att titta vad vår hyresvärd pysslat med i bastun hela dagen…jo då det går framåt, nya gipsskivor på väggarna och bröstpanel på g…
Sen återstod bara slötittande framför teven.
Natti för denna gången!

0

6 Comments:

 1. Du är förlåten denna syndiga handling *ler* Funderar på att göra det samma i köket…kanske tar jag insidan.

  Tänk så härligt att kunna sitta ute kl. 18 den 23 september och äta – det har inte varit så här på 100 år var det en som sa till mig – kanske stämmer det.

  Ha en toppenvecka!

 2. Tack för bildtitten. Det är lika bra att jag skriver till den där EFIT-sidan å säger att jag begär utträde, för jag har aldrig inspiration att fota när man “måste”, åsså tycker jag aldrig att jag gör sånt som skulle kunna intressera andra att se på. Fast jag tycker självklart att alla andras bilder är kanon…
  När eran hyresvärd är klar med eran bastu, så kan du väl skicka hit honom, så får han fortsätta med våran… Vet du föresten vad min karl kallar dig… “Hon som bastar med kaln”…hihi… Tror han längtar efter att våran bastu ska bli färdig, å vem gör inte det…
  Nu ska jag slänga mig i tv:soffan… å se Beck
  /aw

 3. Javisst är det härligt nu och den där tvättbilden är för skön.
  Idag har jag/vi varit på vackra Österlen hela dagen på Äpplemarknad.. Så kalasigt väder och massor av folk.
  Kram

 4. Tvättbilder i efit, ja. Det är det ofta i mina efit-bilder också :). Men visst är det härligt så länge man kan hänga ut den på tork! Sen blir det ställningen framför braskaminen i vardagsrummet. Ser inte precis snyggt ut. Men det är praktiskt, så det får gå.

  /Kram

 5. hej på dig. Är här och kolla in dina efitbilder. Gillar dina gardiner skarpt och vad gör det att du inte tvättade fönstren på en gång. Men jag förstår dig, jag är lika dan, ska jag hänga upp nya gardiner så måste jag duchsa blommorna mm mm. Och tvätten går än att hänga ute, skönt även fast jag väntar på snö och längtar. Jag är lite dålig på att hälsa på just nu, har så mycket omkring mig och så lite datortid men jag kommer lite då och då. Jag glömde efit fast Monika påminde mig, shit. Jag är lite snurrig i bollen just nu. Nu ska jag läsa om ditt Finland, kram leila

 6. Visst är det otroligt att kunna sitta ute i bara t-shirt när det är andra halvan på september?

Kommentera