Fem en fredag # 41 Rutiner

Rutiner

Vad är något du gör varje morgon?

Släpper ut Blinka på morgonpink, släpper in katter som ränt ute under natten, hinkar i mig baljor av kaffe, nyhetsknarkar på datorn

Vilken är din typiska frukost på helgen?

Idag såg den ut såhär…numera är jag sämre på att variera mig, jag brukade steka ägg, koka gröt osv. men numera är det oftast bara macka o kokt ägg

När senast testade du en ny hygienprodukt?

Jag köpte en svindyr produkt hos frissan, en Illusion Crush texturizing Saltwater spray. Den lovar enligt etiketten att ge en textur som ger fylligare hår och mer volym.Håret får en lättstylad struktur med naturlig saltvattenkänsla.
Jag har tjockt hår så jag fattar inte varför jag köpte den, och nu står den på badrumshyllan och hånler åt mig…

Vad hamnar oftast i din korg i mataffären?

Bröd, potatis, kyckling, bönor

När senast bytte du frisyr?

Jag hade så här långt hår tills för ett år sedan

Sedan dess har jag en pagefrisyr som jag trivs ypperligt med!
Har jag kanske gått och blivit gammal?

Jag brukar ju gilla att experimentera!

Nu ska jag ta min uttråkade soffpotatis med mig ut på en promenad i 7-gradigt grådaskväder.

Trevlig helg!

1

14 Comments:

 1. Mirjam Elisabet Halvarsson

  Dom är duktiga, dom där frissorna, att få en att köpa sånt man inte behöver ;) ja…inte är det billigt heller, jag har en saltvattenkräm som tar plats på hyllan :D Du är så fin i håret, så du behöver inte ändra på det. Kram på’re

 2. Här skiner solen och det blåser. Var ute med soporna och det kändes skönt, men jag ligger för ankare dumma förkylning, jag som hade velat göra klart i trädgården i helgen. Men det är bara att ta det lugnt tills febern ger sig. Ha en bra eftermiddag!

 3. Svart kaffe här också … sen antingen Keso och sallad, eller havregrynsgröt :) idag blev det bara en macka med philadelphiaost och kaviar – ja, kaffe med förstås!
  Kram:)

 4. Åh, vitlök på mackan rakt av, det skulle jag inte klara.
  Kaffe dricker jag bara kl 11 och efter maten på e.m.
  Kram

 5. Frukosten består av fil, ägg,the, macka och ett glas proviva. Pussa soffpotatisen och kattorn.

 6. Modigt att färga håret! Har aldrig gjort det. Du släpper in och jag släpper ut katt på morgon. Där gör vi lika fast tvärtom. :D
  Mysigt de ser ut att ha det, katt och hund tillsammans. Vår lilla kattjej vill ibland följa med på hundpromenad, gillar att smyga efter och överraska genom att dyka upp framför oss på stigen efter egna genvägar. Knaskatt. Men en väldigt söt sådan.

 7. Har man hund eller andra djur så blir man ganska fast i rutiner. Jag gillar att ha rutiner men jag märker att jag har ändrat en hel del på dem sedan jag blev utan hund. Jag måste erkänna att det faktiskt inte blir promenad i alla väder längre ;)
  Kram

 8. Vadå!? Gammal, kan jag aldrig tänka mig – vi kvinnor som kommit upp en bit i ålder blir aldrig gamla, bara mogna som gott vin!!!
  KRAM/susie

 9. Visst är det lätt hänt att något onödigt slinker med från frissan eller annanstans där man är. Känner igen mig här.
  Ja, rutiner.Numer har jag ganska få men har man djur så blir det lite annat. Har ju dotterns labrador ibland och även de två barnbarnen och då blir det temporärt ändrade rutiner.
  Så skönt med ditt tjocka hår och du kan ju ha vilken frisyr som helst..Och du är så snygg i pagefrisyren. Kul med lite färg i håret också.
  Kram och natti.

 10. Din nuvarande frisyr är verkligen superfin! Jag klippte också av mig mitt långa hår för några år sen, det blev på tok för varmt med den kalufsen. Var “tvungen” att sätta upp håret med en klämma och då blev det typ en mössa… Mer praktiskt med kort hår :-)

 11. Du är då tuff och ändrar frisyrer. Jag ser ungefär likadan ut i skallen varje gång jag klippt mig, vilket blir rätt ofta eftersom jag har kort hår.
  Den frukosten ser god ut. Vi brukar koka varm choklad (av kakao och lite socker) och äta mackor och jag vill även ha ett ägg för att lyxa till det lite. Han som mycket väl skulle behöva de proteinerna ägget ger han äter ägg till frukost ungefär en gång i kvartalet. :D
  Mina morgonrutiner är att ge katterna mat och släppa ut dem, sätta på kaffepannan sen hämtar jag morgontidningen (inte på söndagar dock) sen läser jag morgontidningen varje morgon och på söndagarna läser jag söndagstidningen online eftersom den inte kommer som papperstidning då.
  Kramen.

 12. har också konstig hårprodukt som står och samlar damm. Kokt ägg är väldigt gott till frukost

 13. Pingback: Fem en fredag v. 42: Klurigheter - elisamatilda.se

Kommentera