Bloggen Livets glädjeämnen!

Gammal och grå

Av
den
13 november 2014

käring

Det ligger något i vad hon säger… :jaja:
Världen går inte under för att man fyllt 60 men nog känns det allt trots att jag varit finnkäring och tant bra länge nu..

Något firande var det inte tal om, det ska jag göra på en Finlandskryssning med barn och barnbarn om en dryg vecka.
Men på nätet blev jag desto mer firad, titta bara:

korttette

Mina yngre systrar grattade med ett glatt collage med Paula i olika glasögonmodeller! Tack Tette och Tita

kortannalena

Tack Anna-Lena

kortbarbro

Tack Barbro

kortbia

Tack Bia

kortbrita

Tack Brita

kortchrister

Tack Christer

kortdoris

Tack Doris

kortkajsa

Tack Kajsa

kortkersti

Tack Kersti

kortmia

Tack Mia

kortminna

Tack Minna

kortninni

Tack Ninni

kortpaivi

Tack Päivi

kortstina

Tack Stina

kortsusanne

Tack Susanne

Som ni ser skulle jag ha ett formidabelt blomsterhav hos mig…..om inte blommorna varit virtuella!

1113a

En levande bukett fick jag också, tack Hasse!

TAGS

15 november 2014

13 kommentarer
 1. Svara

  Sylvia

  13 november 2014

  Så mycket fina blommor du fått över nätet. Låter kul med kryssning tillsammans med de dina. Jag som är född 1943 tröttnade på det gråa och skaffade mig rött hår i stället. Patetiskt kanske en del tycker, men jag blir lite piggare när jag tittar på mig själv i spegeln och det röda lyser upp. Sen är det en annan sak att min hårfärg som går i orange-brunt kan vara svår att matcha till vissa färger på kläderna och det är ett jädrans kladd att underhålla det.
  Kram

 2. Svara

  Mia

  13 november 2014

  Du är väl inte gammal och grå!!! Ja, lite grå men det är bara snyggt 😉 Vad åldern beträffar så kan du gott vänta med att bli gammal tills du kommer ikapp mig, kram finaste Paula :love: :love:

 3. Svara

  Mias Mix

  13 november 2014

  Jättegrattis till dig i efterskott! Vilka enorma mängder blommor! Stor kram!

 4. Svara

  Agneta

  13 november 2014

  Stor gratulation! Jag förstår det som att du precis fyllt 60, alltså! Det är ingen ko på isen……!!! Vilket fint bildcollaget, ni är så fina alla tre systrarna!
  Agneta kram

 5. Svara

  E V A

  13 november 2014

  Grattis till de sextio Paula 😉

  Det här med åldern, och hur man ska se på den,
  jaadu…klurigt är det i alla fall hur siffrorna ökar…
  nyss, var man ju trettiofem :ehh:

  Och det grå, kallar jag för silvertrådar :thumbsup:
  Älskar mina egna i det röda, och speciellt när de brer ut sig
  som spännande slingor :love:

  Kramen Eva

 6. Svara

  Ninni

  13 november 2014

  Kul att det blir firande på en kryssning!! :thumbsup: Och vad blomsterhälsningar du fått. Synd att vi inte skickat alla blommor till dig IRL. :hmm: Det skulle ju varit nåt att fotografera det. 🙂
  Du verkar inte vara den firande sorten du heller. Ja, jag firade då jag fyllde 50 med folk hemma på mat i dagarna två men tidigare jämna födelsedagar har jag inte firat och kommer inte göra det när jag fyller 60 heller. Ja, mina föräldrar och ungarna firar jag tillsammans med varje födelsedag för då har vi en anledning att träffas och då brukar jag passa på att bjuda på tacos. :tunga: Det är inget vi äter annars eftersom käre sambon inte är så vidare förtjust i det… kan vara för att det är mest grönsakstillbehör till det. Mina föräldrar har aldrig firat några jämna födelsedagar speciellt så jag har iaf brutit den traditionen då jag firade 50 år. Mina barn kanske blir lite bättre på att fira, vad vet man…
  Eftersom jag ännu inte kommit igång med att blogga så kan jag tala om här att jag ska bli mormor i mars!!!! Äntligen! Nu väntar jag på garn som jag ska virka en babyfilt av så nu blir det till att ligga i med virkningen så jag blir klar i tid. 🙂
  Bloggen…. ja, mitt ständigt dåliga samvete… vet inte riktigt när jag kommer igång igen. Jag har inte varit i “form” alls på länge men det börjar kännas bättre nu så jag hoppas att jag slipper fler “dipp” ett tag nu.
  Tyvärr har jag inte kunnat få iväg något kort till dig då jag väntat i en massa veckor på att få färg till fotoskrivarn. Vill inte skriva ut bilder i den stora skrivarn för jag får inte de rätta färgerna från den. Men massor med kramar skickar jag dig genom cyberrymden… :kiss:

 7. Svara

  TjockMorsan

  14 november 2014

  Visste inte att du fyllde jämnt, då FB inte upplyste mig om det, för då hade jag ju lagt ner ännu mer tid på ditt kort och petat in siffror också. 😉 Roligt att du får komma dig iväg på en kryssning för att fira med de dina. Hoppas ni får riktigt kul :party:
  KramKram! :kiss:

 8. Svara

  Gun

  14 november 2014

  Oj, ha du fyllt jämna år, hipp, hipp hurraa…

 9. Svara

  Anki

  14 november 2014

  Det var inte illa… massor med blommor och gratulationer! Det är du värd! Kommer säkert att bli kul med kryssning med de dina!
  Ha det fortsatt bra!
  Kram

 10. Svara

  Gunnel

  14 november 2014

  Grattis i efterskott! Du är fortfarande ung. Jag är betydligt äldre och känner mig inte gammal. Strunta i att tänka på de där siffrorna, så märker du att du är samma person som alltid. Kram

 11. Svara

  susan

  14 november 2014

  Men oj. Har du fyllt år? Här får du en stor varm grattiskram från Småland!

 12. Svara

  Andra året i Hjo

  15 november 2014

  Grattis!
  60 år – det är väl ingen ålder. Det blir till att slå klackarna i taket på finlandskryssningen.

 13. Svara

  Malin

  18 november 2014

  Men va roligt att du har firandet kvar att se fram emot, fira ordentligt tycker jag :party:

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 448
 • 559
 • 1 651 880
 • 5 116
 • 65 975
Sök här