Gems weekly photochallenge # 32

Tema: tunnel

När man läser definitionen för tunnel = underjordisk transportväg, så är jag inte ens nära någon riktig tunnel i mina foton.

Men om man kombinerar lite tunnelseende med mina ynkliga försök så kanske det blir något bättre!

Inte många vattendroppar i mitt annars så fina lilla vattenfall. Men nog tycker jag att vattnet försvinner i en tunnel, förmodligen är det rätta uttrycket en vägtrumma…men schhhhh, vi säger inget.

Och så har vi cykeltunneln

..blir kanske mera tunnellik i svartvitt!
Ja det var vad pörtet kunde åstadkomma i tunnelväg…

För att se andra tunnlar klickar du på hjärtat

0

17 Comments:

 1. Jag lovar att inget säga!
  Ettan är helskön, vet inte hur du gjort men bra blev det. Tvåan är fin, men tragiskt med så lite vatten. Nu regnar det här. Hoppas ni får lite regn i Dalarna också.

 2. Jag säger absolut inget…
  Den första bilden är helt fantastisk. Så vacker! Men de andra tunnlarna var mer presonliga. Gillade alla tre. Och visst blir det svartvita alltid lite mer eftertänksamt. Men så fint.
  Jättefin tolkning av temat.
  Kram!

 3. Hur f******n fick du till första bilden????!!!!!! Den är ju hur cool som helst! Borde nog lära mig Photoshop lite bättre efter minst 20 års användning;-)

  Å du, efter Ankis research om hur en tunnel definieras av Trafikverket och Wikipedia, så ska jag absolut hålla tyst om dina tunnlar som är så himla fina. För annars avslöjar du kanske mina bidrag, som ju heller inte motsvarar Trafikverkets krav;-)

  Ett härligt bidrag med extra plus för den underbara första bilden. Börjar gilla tunnelseende när jag tittar på den;-)

 4. Wow, den första bilden är så häftig. Ursnygg!
  Man måste få använda sitt kreativa tänkande ibland och visst är det tunnlar på dina bilder :D

 5. Instämmer med samtliga tidigare kommentarer om ditt härliga inlägg! Riktigt snyggt – och den första bilden är ett riktigt konstverk!
  Ha en fin lördag!
  Kram

 6. Det var ju snygga tunnlar du visade

 7. Helt klart tunnlar om du frågar mig! Och OJ vad läcker den första bilden är – men vad ÄR det för nåt?

 8. Äää vi är inte så petiga, ska man gå på den riktiga definitionen så blir det inte många bidrag som kvalar in. Det är ju fritt att tolka och dina tunnlar är så fina gillar första bilden – där ligger det hantverk bakom. Cykeltunneln ser ut att vara byggd av någon som var lång – för det är verkligen högt till tak. Men det är bra då släpper det in mer ljus. Du ha en bra lördag! Kram från ett idag svalt Östergötland bara 16 grader.

 9. Heisann, det viktigste er lyset i enden av tunnelen, Paula … og det har du fanga! Nydelige omgivelser … ha fine augustdager fortsatt ;:OD)

 10. NU har jag fixat det, fattar inte varför det blivit så! Tack =) Kram

 11. Violen på Brandholmen

  Så fina tunnlar! Från min sida mer än godkända! Den första bilder sticker ut lite extra, grattis till ett riktigt bra foto!

 12. Så häftig första bilden är! Ser också att bloggen fått nya “tapeter”. Snyggt!
  Din cykeltunnel är helt klart godkänd, tror att den är kortare än den jag cyklade igenom, så det är nog därför tunneln blev så svart i min bild.

 13. Du har ju lyckats hitta tunnlar, tycker jag. :-)

 14. Wow, vilka fina bilder på tunnlar. Tunnel, då tänker jag självklart på agilitytunnel. Man är helt hjärntvättad med den sporten fast jag inte springer själv. Sen tänker jag på tunnlarna i Stockholm där jag lätt kör fel. Gps:en är inte med mig där ner och jag bara kör.
  /P

 15. Jag tycker dina bilder är utmärkta tunnlar ? Föresten slår man tunnlar i fotboll också ?

 16. Riktigt fina tunnlar du fick till

 17. Jag tycker du hittade fina tunnlar. Den där tunneln vid vattenfallet är väldigt gullig med sin stenkantade öppning.

Kommentera