Gems weekly photochallenge # 35

Tema: tår

Flera tår av olika slag hittar du när du klickar på hjärtat!

0

13 Comments:

 1. Vilka viga tår du har, Paula! :)

 2. Underbara tår i funktion, men var har du tummarna? :-)
  Nåja, en får nöja sig med ett prima kul inlägg på temat!

 3. Hahahaha, jag skrattar så “tår”arna sprutar :D
  Kram

 4. Åååå vilken cool tolkning. Att spreta så där med tårna tycker jag är svårt, dålig koll på de musklerna. Mina tår håller mer ihop än är osams. Ha en fin söndag du med! PS tur att tomten är stor här på Skogsliden

 5. Vilka trevliga välfungerande tår, var rädd om dem! Själv har nyligen sparkat sönder en pektå, som i sin tur påverkat nåt inne i mellanfoten, så nu känner jag mig som sjöjungfrun i H C Andersens saga. Jag vill minnas att priset för att hon skulle få fötter och komma upp på land till sin dyra pris var att det skulle kännas som att hon gick på glassplitter. Tror jag. Hursomhelst: var rädd om tårna!

 6. Hahaha! Vilken tolkning! Å du är verkligen modig att visa dina tår. Det hade jag aldrig gjort. Har alltid tyckt att mina tår (fötter) är inte till för allmän beskådning, men dina viga tår klara det alldeles utmärkt. En härlig tolkning!!!

 7. Tack, Paula! Helt underbart! Vilken kreativitet !En fantastisk tolkning av veckans temaord.
  Kram!

 8. trodde du skulle bjuda på kaffetår…

 9. Haha! Vilka samarbetsvilliga tår du har som fixade det här temat med glans :-D

 10. Roligt tolkning med dina spänstiga tår.

 11. Haha det gjorde du bra :)

Kommentera