Gems weekly photochallenge # 44

Tema: fordon

Nu blev det djupdykning i arkivet, fordon är inget jag ofta fotar här på landet..
Dessutom blev jag varse att fordon ska gå på fast underlag, därmed försvann min tanke på ekor och segelbåtar…

Årets traditionella bilrally i byn med gamla klassiker har gett ett antal kromglänsande foton, jag gillar bäst den här typen av bilmodell!

Ett mycket vanligt fordon vintertid, ibland står det flera snöskotrar än bilar utanför affären.

Och jag vill hävda att även detta är ett fordon, brum brum…

Flera temafoton hittar du när du klickar på hjärtat

0

13 Comments:

 1. Vilken fin sparkutställning! Det är kul att åka spark om föret är bra och det brukar ju du och Blinka ha tur med. Men jag hoppas att det dröjer ännu ett tag innan ni får isgata. Snöskotrar är mindre vanligt här men gamla fin bilar kan man säkert leta upp om sommaren i någon park eller så kan man stå på första parkett i trädgården då grannen rullar ut om sommaren i sin stora raggarbil. Den låter så härligt =) Ha en bra torsdag – här är det mot jobbet som gäller alldeles strax. Kramen

 2. En härlig samling fordon hos dig! Snöskotrar och sparkar är inte så vanliga här, men de finns :) Perfekt inlägg till veckans tema!
  Kram

 3. En rosa spark! Så tjusigt! Kram

 4. potkukelkka fungerar inte i Göteborg

 5. Finfina fordon! Sparken är en favorit, men även långfärdsskridskor som med viss tvekan får vara med i fordonsgänget!

 6. Violen på Brandholmen

  Finfina fordon! Jag gillad en rosa sparken, den sticker ut lite bland de övriga! Härlig bildserie!

 7. Visst är en spark ett fordon. Den transporterar saker. Här kom de i olika personliga varianter dessutom. Och du! Även jag har haft en spark. Krombilar gillas och likaså snöscotrar. En jättefin tolkning av temat.
  Finfina bilder har du också-
  Kram!

 8. Spark är absolut ett fordon, miljövänligt och befrämjar hälsan!

  svar: Jag tror de flesta av säckarna innehåller cassava och kanske ananas. Visst är det ett underbart sätt att utnyttja ett fordon! Inte tal om att bilen ska vara finare än grannens.

 9. Det blev ju ett helt strålande inlägg till temat:-) Första bilden men en gammal Morgan och dessutom en hundkoja i bakgrunden – yumie, yummie säger jag bara.
  Bilden med snöskotrar bjuder på ett fint minne för mig. På 1980-talet jobbade jag nämligen hos den svenska återförsäljaren av just märket Arctic Cat. Världen är liten.
  Har aldrig stått på en spark, men den är ju aningen exotisk för mig, då jag aldrig sett en i nollåtta. Är dock säkert att de finns här också, men inte där jag bor och definitivt inte i innerstan.

 10. Du hittade bilder med precis de typ av fordon som jag också har i min omgivning. Bilträffar med gamla bilar är stående sommarsysselsättning och snöskotrar bränner runt där vi bor. Tyvärr sandar de ofta där vi bor så det blir inte jättemånga turer med sparken men några blir det varje år.

 11. Välbekanta fordon du bjuder på!
  Spark och speciellt snöskoter står på var och varannan gård här i norr.
  Vissa lämnar skotern kvar på gården på sommaren så den fungerar som trädgårdsmöbel…

 12. Snygg rosa spark! Sparkar är helt klart ett fordon precis som cyklar. :-)

 13. Första bilden känns härligt brittisk.

Kommentera